Спорна ситуация с правило в jb

Тук ще се преместят всички стари теми и предложения от раздел ''ЗА СЪРВЪРИТЕ''.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Спорна ситуация с правило в jb

Мнение от HuliganaKuncho »

Ситуацията изникна днес и беше свързана с това правило:
Забранени са команди, които не дават право на затворниците да защитят живота си!
Подкрепям го, че всеки Т трябва да има шанс да се защити. В случай, че се играе някакъв вид рулетка или тирбушон, всичко зависи от късмета, дали ще уживееш или не. Това е игра на късмет, в която Т-то не може да се защити. Според Марти (4:20) тези игри са забранени, тъй като затворниците не могат да се защитят. Подобна игра е и 123-то на jb_snow. Там от три полета, едно произволно е убито. Там пак затворниците не могат да се защитят и съответно умират, според късмета си. Същото като с рулетките и тирбушоните. Та, да чуем мненията на по-знаещите на тази тема, защото според мен игри като тирбушон, рулетки и подобни нямат причина да са забранени. Късмета е част от играта. (Някой умник да не каже, че се оплаквам пък от Марти ся). Peace :victory:
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Re: Спорна ситуация с правило в jb

Мнение от r1odayftw »

Според мен като цяло това правило трябва да се премахне,никой не умира случайно без да се защити,това,че някой е по - бърз от друг нормално да умре.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Аз съм на мнение , че това правило може да се махне , но да се забранят от типа рулетки, тирбушони и тем подобни .
Аватар
nat
Новак
Новак

Ник в играта: Nat
Скайп профил: -
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от nat »

според мен това е по-скоро за : ,, purviqt otgovoril pravilno hitva 2T ,, . За това мисля, че е добре да го има
Но за другите не виждам проблем
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Оф, пак глупостите на Мартина...
HuliganaKuncho написа:според мен игри като тирбушон, рулетки и подобни нямат причина да са забранени. Късмета е част от играта. (Някой умник да не каже, че се оплаквам пък от Марти ся). Peace :victory:
И според мен няма причина да са забранени, пък иначе то си е за оплакване след като нон-стоп тълкува правилата по свой си начин - играчите се водят по нея и после като направиш нещо различно всички ти скачат на главата, пък няма за какво.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Тези игри не са забранени , щот са "глупости на Мартина" , а защото правилото не го позволява , т.е Терористите не могат да се защитят по никакъв начин.

ПП : По тази логика и 1/2/3 трябва да се забрани.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

nat написа:според мен това е по-скоро за : ,, purviqt otgovoril pravilno hitva 2T ,, . За това мисля, че е добре да го има
Но за другите не виждам проблем
Съгласен съм, по-добре наградата да е пакове или имунитет в следващата игра а не да те убият ей така и да чакаш 10 минути..
Иначе аз на тирбушон, 123 или рулетка си убивам :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Andr0 написа:Тези игри не са забранени , щот са "глупости на Мартина" , а защото правилото не го позволява , т.е Терористите не могат да се защитят по никакъв начин.

Ми да ви пикая и на правилото отгоре БЕЗ извиниение :finger: Дай да играем безкрайни рундове, като се дават само пакове и имунитет, щото да не вземеш да им нарушиш човешките права :thumbsdown: Абе вие ептен се сбъркахте от толкова мислене.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Забранява се да убивате умишлено затворниците без причина (Freekill), Масивният Freekill и Масивната щета (Масивна щета е примерно с НЕ Granade)!
- наказва се със slay, в последствие transfer, в последствие ban

Тирбушона е масивна щета, която ти нанасяш на играча с огнестрелно оръжие. Не знам, защо месиш късмета.
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Andr0 написа:Тези игри не са забранени , щот са "глупости на Мартина" , а защото правилото не го позволява , т.е Терористите не могат да се защитят по никакъв начин.

Мога ти кажа че тя лично ги беше забранила преди да сложат новите правила.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Да вярно е, че трябва всеки Т да има шанс за живота си, но някои игри да се премахват само заради това е твърде гадно. През времената се играеха много и нямаше проблеми, но изведнъж се появиха. Странна работа. Както при оплакването за андро при умрял затворник не може ден да се пусне, това хич не е вярно. Може да се пусне.

Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Окей.

Като изключение могат да се добавят игрите, които са си на картата, примерно: 1,2,3; Руска Ролетка и т.н. ?

А ако искате правилото може да бъде променено за директното хитване и за последните двама затворници ? Както Ви е по- удобно.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Ами примерно ако саймъна извика някой затворник и му каже, че ще му зададе въпрос и ако познае ще хитне 1 Т да умре. Тук как ще се защитят другите? Нека поне правилото да остане, защото тук никой не може да се защити......
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Miss Soffi
Обратна връзка:

Мнение от Miss Soffi »

За игрите от маповете това правило не важи,тъй като те са си вид игра,докато тирбушонът е по-точно забавление за полицая и не струва :thumbsdown: .Аз съм много против това правило да се маха,защото е едно от най-добрите !
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Видях какво си писал Кунец.Според мен трябва само тирбушона да се забрани,защото затворниците не могат да се защитават и това може да намали забавлението.Иначе аз съм против това правило да се маха,защото е едно от най-добрите и най-важните правила за Jailbreak.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Mainak
Скайп профил: aki_04

Мнение от Mainak »

Абе вие тоя жайлбреак го напраихте... нищо не го напраихте само се опитахте... правила сичко задълбочено от а-я и за какво?

Всички игри са хубави било рулетки и подобни, без игри пък трябва да подбирате маповете и както казах става сичко ЗАДЪЛБОЧЕНО... най-добре ще е да се махне правилото :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Аз съм на мнението на Къна, че тирбушон също е на късмет. Както при 1/2/3 избираш къде да застанеш, така и на тирбушона където си застанал дали в края на редицата където шанса е по-голям за живеене или в средата.
Това си е вид късмет както при 1/2/3. Аман вече от тея правила, една игра не може да се изиграе като хората...
Пък ако толкова ви е зор, че не може да се защити поне по 2 пака да печелят ако той умре..
Последно промяна от DamnY0U на 13 Фев 2016, 21:29, променено общо 1 път.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Не мисля, че 1/2/3 или ролетката е нарушение на правилото, защото, както споменаха, това е от картата. Но за мен тирбушонът е абсолютна глупост. Нареждат ви и почват ей така да ви стрелят, а повечето се чудят какво става? Абсолютна тъпотия...
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
nat
Новак
Новак

Ник в играта: Nat
Скайп профил: -
Обратна връзка:

Мнение от nat »

само искам да кажа за ,, hitni 2t da umrat,, не е на късмет, а се играе на кви връзки има човекът , който е спечелил с теб и няма смисъл
за другите си е чист късмет
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: johnny
Обратна връзка:

Мнение от johnny »

Ако ще се забранява трябва всички игри като 1/2/3, въртележки разни, заставания в кабинки с различни цветове, тирбушони и етц или всичко да е позволено, защо едната игра да е разрешена, а другата не? Макар да съм против използването на някои от тях, но изглежда са си предпочитани от много симон-и тия "фрагерски" игрички..
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "ЗА СЪРВЪРИТЕ"”