Оплакване от админ - AndrostylleR^_x

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ - AndrostylleR^_x

Мнение от Melachka »

1. Nick на Админа: Androstyller
2. IP на Админа: Имате го.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Незнание и пропуски в правилата, несдържане на нервите, масов спам на all chata. Разви се следната ситуация в сървъра - дадох една команда за last и убих по погрешка него и още едно момче (ankh) мисля, че беше. Първоначално не осъзнах грешката си, обаче след това се усетих, че съм се объркал и правя всичко възможно да им обясня и на двамата защо съм ги убил, 3 пъти обясних на andro защо съм го убил, обаче той около 5 пъти ми написа и ми наспами на алл чата следното: "Zashto me ubi, zashto me ubi, zashto me ubi" и това последва няколко последователни пъти. След това ми вика ,,zashto me ubi, za posledno te pitam", а аз му отговарям ,,сляп ли си, обясних ти вече" и той ме слайва, ама момчето явно не е видяло, че съм му обяснил, просто защото не си сдържа нервите и спами. Не спираше да спами, а още на следващия рунд направи още нещо грешно. Друг човек от отбора на надзирателите взе Simon, а аз също като надзирател бях на задния вход и пазех някой да не излезе преди команда, обаче Simon реши да пусне Day, но малко преди да пусне Day-a излезе някакъв затворник и аз го убих. Simon пусна day-, а андро започна със следните реплики: "ti normalen li si, nqmash pravo da puskay day, kogato ima murtuv zatvornik", а аз като човек започвам да му обяснявам, че Simon има право да пусне day, дори и няколко убити затворници да има, а той продължава да спами и да си спами яко яко... исках съвсем като човек да си довърша мисълта и да му обясня и останалото, обаче той се обръща към мен със следните реплики: "abe kvo mi obqsnqvash, nedei mi pisa, ne iskam da komunikirash s mene, razbra li me, ne me zanimavai" и всякакви такива, а аз не виждам нищо лошо в това да му обясня нещата, след като не ги разбира? Като човек започвам да му обяснявам разни неща, които не знае, а той от спама си дори не си прави труда да прочете и в console какво съм му обяснил. Искам просто да му бъдат обяснени важните неща и да прочете правилата отново, защото има пропуски и то доста. Аз като човек му обяснявам, не смятам, че е нужно да ми казва да не го занимавам и прочие. Вярно е, че сгреших и аз, обаче просто исках да му обясня, но той не ми даде възможност. Дори го попитах на админ чата в сървъра защо се държи така, защо е такъв и му казвам, че като човек искам да му обясня, обаче пак последва репликата "ne mi pishi". Тогава го питах "na 10 li si, kato chovek iskam da ti obqsnq, vij kakuv si sq", а той пак започва с "prosto ne me zanimavai, razbra li"....
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=de9fb72b54
5. Сървър: SlackServ.com # JailBreak
Последно промяна от Melachka на 13 Фев 2016, 19:06, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - Androstyller

Мнение от Andr0 »

Така , че спамех леко , може да се каже , защото първо ми каза , че съм се изправил , а аз не съм се изправил. Ако има нещо ще си понеса последствията си. Казах ти да не комуникираш с мен , писна ми да ми спамиш в админ чата и да ми обясняваш разни работи. Казах ти да се обръщаш към мен само ако имаш някакви въпроси.

За day-a никога го е нямало това правило , това е неписано правило , никгоа не се е позволявало да се пуска ден при убити Терорист / Полицаи .

Тва е моето мнение .

ПП : Не искам да ми отговаряш , дал си демо , всичко , нека червените и зелените се изкажат , няма смисъл от спам.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - Androstyller

Мнение от Melachka »

Andr0 написа:Така , че спамех леко , може да се каже , защото първо ми каза , че съм се изправил , а аз не съм се изправил. Ако има нещо ще си понеса последствията си. Казах ти да не комуникираш с мен , писна ми да ми спамиш в админ чата и да ми обясняваш разни работи. Казах ти да се обръщаш към мен само ако имаш някакви въпроси.

За day-a никога го е нямало това правило , това е неписано правило , никгоа не се е позволявало да се пуска ден при убити Терорист / Полицаи .

Тва е моето мнение .
Не знам ти къде си виждал "да не се позволява" да се пуска day, като лично аз съм пускал day при двама или трима убити затворници и не ми е било правено на проблем? Въпроса е, че аз се опитах да ти обясня, че нещата не са такива, каквито ти ги знаеш и ги мислиш, а ти не ми даде възможност, а отделно на това ми казваш да не те занимавам и че ти е писнало да ти обяснявам. Ами, след като не знаеш правилата, да те оставя да грешиш и да бъркаш играчите ли? Недопустимо е за един админ да не знае правилата, а ти не вземаш от дума и не ми даваш възможност да ти обясня даже, именно заради това се оплаквам - заради отношението ти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - AndrostylleR^_x

Мнение от JukeCity »

За да се избегне спама заключвам, сега ще гледам демото и ще отключа!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Сега ще ви обясня как стават неписаните правила от Админи, които са преди мен тук.

Аз съм затворник, решавам да бунтя, в отбора ми има още 22 затворника. Командващия пише - сега ще дам hns day и аз си викам, мале ей сега вземам телепорт и ги избивам и ще им прекратя рунда, но се случва да ме убият. И нали аз съм Господа, Админа и просто отварям конзолата и пиша amx_say "Zabraneno e special day, kogato ima umrql igrach!" и бум, slayвам командващия, защото аз съм най-правия на света... да ама не.

Това е схемата и неписаните правила са били измислени от комплексирани деца, които не знаят къде се намират.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Ако някой има проблем - нека да пусне тема с предложение за добавяне на правило -

Забранено е да се пуска day когато има Х или повече мъртви затворника.

Андро, сдържай си нервите другия път, чети и обяснявай.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Админа ще бъде предупреден за своите действия! На демото ясно се вижда, че той не е запознат добре с правилата, прави прибързани действия и избухва бързо. Благодарим за доклада Melachke.
Санкции няма да има, а просто предупреждение.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”