Драйвери за Видео Карта
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
- Аматьор
- Ник в играта: dddd
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Драйвери за Видео Карта
Добър вечер ако може да ми препоръчате добри драйвери,които да подпомогнат за играта ми в csgo драйвери за AMD Catalyst. 

- Баннат
- Ник в играта: HaPkoMaH <3
- Скайп профил: idiot.18
- Аматьор
- Обратна връзка:
Re: Драйвери за Видео Карта
Братле това го знам,пробвах се с едни ама даже и играта не ми тръгнаHaPkoMaH™ написа:Може да си намериш от интернет

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
отиваш в сайта на amd или в гугъл пишеш amd autodetect и сваляш тва дето ти предлага и то ще ти предложи най добрите за амд картата ти.

- Аматьор
- Обратна връзка:
Пише ми че са инсталирани,но няма никаква промяна ??Genata написа:отиваш в сайта на amd или в гугъл пишеш amd autodetect и сваляш тва дето ти предлага и то ще ти предложи най добрите за амд картата ти.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
ако проблема е заради cs go,то след новия ъпдейт всички който сме с видео карти на ати,ни изхвърля,така че са чака нов фикс 

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
В грешка си ATI Catalyst е пакета с драивери понятие такова няма ... разбери със aida64 каква ти е видео картата, колко видео карти имаш на лаптопа ако си с такъв и от търсачката на сайта на amd си избери catalyst пакет който потдържа твоята видео карта. AMD са малко индианс и при търсене по модел някои път дава пакети които не са за съответната видео карта примерно ако е малко стара ще имаш проблем... също така пакета се инсталира след екстракт на архива в C:/ със администраторски права
А за краш-а на играта съответно вижте дали няма по-стара версия преди фаталния ъпдеит дръпнете си я и играите ... от valve и steam като ги знам какви са бавни най-много месец да чакате както стана преди проблема със SSE и по стари amd процесори преди време
Също така малко ме съмнява точно от видео картата да прави мизерии най-вероятно грешка във source на играта е причината при вкарване на нови итемс и т.н дефакто valve отново къртят
А за краш-а на играта съответно вижте дали няма по-стара версия преди фаталния ъпдеит дръпнете си я и играите ... от valve и steam като ги знам какви са бавни най-много месец да чакате както стана преди проблема със SSE и по стари amd процесори преди време

Също така малко ме съмнява точно от видео картата да прави мизерии най-вероятно грешка във source на играта е причината при вкарване на нови итемс и т.н дефакто valve отново къртят

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]