Въпросче за една команда ;)
- Баннат
- Ник в играта: HiMyNameIsWut
- Скайп профил: facebook:djigalov
- Вашият пол е: Мъж
Въпросче за една команда ;)
Тъй като за пореден път се сблъсквам с kofein-а и той никога не е на моето мнение, но съм срещал доста хора,които са.
При команда "freeze na liniq i otklon-mre" подразбирам,че ако си замръзнал на линията или ако се отклониш-умираш. Аз ли се бъркам нещо или той ? Моля за мнения.
При команда "freeze na liniq i otklon-mre" подразбирам,че ако си замръзнал на линията или ако се отклониш-умираш. Аз ли се бъркам нещо или той ? Моля за мнения.
I<3 FOOD
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Re: Въпросче за една команда ;)
Ми то си подсказва командата сега не искам да ме нападате,но според мен означава да си на линията замръзнал т.е да стойш на едно място,без да ходиш на където и да е и ако мръднеш си деад.
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Ами така както е написано означава че който е на линия или се отклони умира грашката е явно в правописа му
може да замени "и" със "който" или да махне "и"

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
За мен означава да замръзнеш на линията и ако се отклониш умираш. Просто ако не са биндтнати командите е възможно при бързото писане да се получат такива двусмислици.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Според мен Кофеина ти го е казал защото си сложил това "I" в смисъл се получава едно двусмислие - Който е на линия и се отклони - мре
в смисъл че ако си на линия пак умираш , за това ти го е казал (предполагам)
Използвай командата така "Freeze na liniq , otklon mre" и няма да имаш проблеми

Използвай командата така "Freeze na liniq , otklon mre" и няма да имаш проблеми

- Баннат
Ситуацията е следната, всеки си беше в килията, това е първа команда. Няколко пъти го питах да я погледне, той не намери грешка в нея.
I<3 FOOD
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Уточнявай се малко в изказването си в първият пост. Той ли е бил симона ? За мен командата е грешна , НО СА КАЗАЛИ , НЕ издребнявайте ! Както freeze v izolatora NA zadnata mu stena ! НЕ издребнявайте...
- Баннат
Андро, срещал съм 90% от админите да издребняват, като тези 10% са или админи като Spy, kofein, или хора,които не са вилизали в jailbreak.
I<3 FOOD
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Слушайте сега да ви предам некое уроче. Freeze na liniq i otklon - mre , тук в тази ситуация много важна е пунктуацията , така както ти го пишеш, наистина казваш нещо от тоя сорт "Замръзнете ли на линия или се отклоните - умирате" , за това можеш да го напишеш така : "Freeze na liniq, otklon mre." Защото по твоя начин, и замръзването на линията, и отклона ще бъдат забранени.
Но няма проблем да бъркате. Просто жайла е в такъв мод, в който всеки би се оплел. И аз съм правил грешки, но с времето ги коригирам.
Но няма проблем да бъркате. Просто жайла е в такъв мод, в който всеки би се оплел. И аз съм правил грешки, но с времето ги коригирам.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
За мен е двусмислена, но повече я разбирам както който е фреезе на линията или се е отклонил мре.
По правилна ще е ако е със запетая.
Както на една моя команда "Sled time Go, last mre, mami + double jump mre" Кофеина ми каза, че ако само мами или само ползва двоен скок не трябвало да мре, т.е. само ако са заедно се мряло.
По правилна ще е ако е със запетая.
Както на една моя команда "Sled time Go, last mre, mami + double jump mre" Кофеина ми каза, че ако само мами или само ползва двоен скок не трябвало да мре, т.е. само ако са заедно се мряло.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Така написана, команда значи: Замръзналите на линия и отклонилите се умират. За да не се получава това объркване е трябвало да има препинателен знак, вместо буквата "и". Това дори не е издребняване, а си е тотално с друг смисъл.