Съвет и Идей с любовта

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: WTF ~ Namaste!
Скайп профил: keepcalm_666
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Съвет и Идей с любовта

Мнение от El Pistoler »

Здравейте,
Незнам дали темата ми е на правилно място, ако не е искрено моля да я преместите
Може ли да ми дадете един съвет с който мога да се извиня на гаджито, някой някак ви идей съвети, моля ако някой има съвети едий да пише Мерси предварително, Лека вечер
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Съвет и Идей с любовта

Мнение от iv00 »

То зaвиси колко си сгaфил. Ти я позмaвaш нaй добре, некa е нещо което би я зaрaдвaло. Слaдкото също е добро омилостивително :дд
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Да беше казал и какво си направил ли?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Абе.. извини и се, сега ако сте се скарали за някоя простотия е разбираемо да ти прости, ама ако си топнал чушлето някъде другаде ти права евала :D Излезте някъде на витоша например ако си от София или т.н. Направи нещо което обича
Ама ако е някаква глупост и ти се прави на мека Мария няма смисъл да си правиш труда, женски бол
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Зависи какво е положението. Жените са като конете. Падаш от коня, ставаш, качваш се и яздиш.

Тъй е и с връзките. Както каза Алекс, ако е нещо крайно - лошо. :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Аз като сгафя ме ползват като общ работник. Направи това, донеси онова, иди до там и т.н. Номерът е да се правиш на гузен и да изпълняваш докато не й мине.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

iv00 написа:То зaвиси колко си сгaфил. Ти я позмaвaш нaй добре, некa е нещо което би я зaрaдвaло. Слaдкото също е добро омилостивително :дд
Хъх Иво е прав. Наистина зависи какво си направил и до колко си сгафил. Ако си прескочил границата може и да не ти прости. Моят съвет е да и подариш нещо в знак на извинение и да докажеш че тя е всичко за теб. Надявам се да не става гадно за теб защото може и връзката да ви завърши гадно. Пожелавам ти късмет и дано да си оправите отношенията. :victory: :cheers: :D
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от El Pistoler »

JukeCity написа:Да беше казал и какво си направил ли?

Ся juke слушай ся вече станах ме 27 и да цитираме, че е станало вчера ся мой 4'5 приятели излязох ме да се разхождаме и на моя единия приятел се обади гаджето ся аз се обадих на моето и питах къде си и тя ми каза разхожда ме се аз разбрах, че е на кафе ся на моя приятел дойде гаджето и седнах ме да ядем по една паста, но аз седнах и се замислих да отидя ли да проверя мойто гадже дали е там на което кафе ходи аз станах и отидах да видя и кво като наближавах видях, че излиза от там питах я какво правиш тук и ми каза, че са дошли да пият кафе и тя самата ми е казвала, че необиче лъжи еми добре де като ниобичаш лъжи, защо лъжеш, изобщо не мисли ли, че като ме излъже ще се ядосам, но и после аз я оставих с приятелките си е отидох при приятелите си, и ми се сърди, защо съм я оставил така, някой някав съвет или идея?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Зaрежи я. Лигли бол.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Аз имах гадже преди, но я зарезах заради причини,които не искам да изреждам. Та препоръчвам ти да й се извиниш пред очите и така ще бъдеш по-щастлив. Ако не ти прости, можеш да си потърсиш друго гадже, по света има много.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

shenzo:D написа:Аз имах гадже преди, но я зарезах заради причини,които не искам да изреждам. Та препоръчвам ти да й се извиниш пред очите и така ще бъдеш по-щастлив. Ако не ти прости, можеш да си потърсиш друго гадже, по света има много.
Браво дечко! Ти си същински Ален Делон, мама и тате сигурно те хвалят много.

Така... Ако това наистина е причината да й се ядосаш си много смотан. Това, че ти е казала, че е на разходка, а после си я видял в кафе не значи, че те лъже... Ти какво очакваш да обикаля цял град цял ден,за да не излезе, че те лъже ли? А ти демонстрираш уникално доверие с тези комунистически проверки. Отиди и й се извини и си имайте малко повече доверие ако искате изобщо да сте заедно и не бъди толкова дребнав.

Айде жив и здрав :victory:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Да не превръщам темата в чат, това че ти за първи път ознаваш, че съм имал гадже, не означава, че сега нямам :). Другата препоръка ми е да и донесеш цветя и някакъв подарък, с който да може да ти прости.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Darba
Обратна връзка:

Мнение от Darba »

Престанете с тея подаръци бе , ако иска да ти прости - ще ти ПРОСТИ ..

Бих искал да пиша още по темата , но ще го оставя за себе си. гл
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

Ахахаха почнаха да се хвалят с бройките. :finger:

Запомни едно. Жените или искат да ги изч*каш и е така да те зарежат, или не знаят какво искат. Това на което ти се надяваш запомни, че има по една такава на всеки 1000кв. км. от теб. Живей си живота и не ги мисли тези простотии, след време ще си намериш правилната. Лично аз време за такива глупости нямам и го разбрах от последния си път. Искат много внимание също. Та както казах тегли им по една майна. Такива като нея съм сигурен, че има БОЛ ! :victory: :victory:

Edit: Порасни и ти. Повечко доверие, повечко спокойствие и остави момичето на мира.
Офтопик:
Сарказма на Tony -то, ахахахха :lmao:
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от El Pistoler »

мерси за всички идей/съвети, ще и се извиня един път като човешки, ако не ми прости дърпам една майна и си продължавам да си живея живота
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Жените може да са големи инати. :) Ти, ако търсиш начин да ѝ се извиниш във форума, жалко за теб и за връзката ви. Ако ти е на сърце не са ти нужни съвети от други хора за вашите отношения. Правиш това, което мислиш, че трябва, а не ,както ти казват, да я зарежеш. Това е най-лесното и после какво? Къде отива любовта (ако я има)...?
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”