Съвет и Идей с любовта
Модератор: Развлечения
- Новак
- Ник в играта: WTF ~ Namaste!
- Скайп профил: keepcalm_666
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Съвет и Идей с любовта
Здравейте,
Незнам дали темата ми е на правилно място, ако не е искрено моля да я преместите
Може ли да ми дадете един съвет с който мога да се извиня на гаджито, някой някак ви идей съвети, моля ако някой има съвети едий да пише Мерси предварително, Лека вечер
Незнам дали темата ми е на правилно място, ако не е искрено моля да я преместите
Може ли да ми дадете един съвет с който мога да се извиня на гаджито, някой някак ви идей съвети, моля ако някой има съвети едий да пише Мерси предварително, Лека вечер
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: Съвет и Идей с любовта
То зaвиси колко си сгaфил. Ти я позмaвaш нaй добре, некa е нещо което би я зaрaдвaло. Слaдкото също е добро омилостивително :дд
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
Абе.. извини и се, сега ако сте се скарали за някоя простотия е разбираемо да ти прости, ама ако си топнал чушлето някъде другаде ти права евала
Излезте някъде на витоша например ако си от София или т.н. Направи нещо което обича
Ама ако е някаква глупост и ти се прави на мека Мария няма смисъл да си правиш труда, женски бол

Ама ако е някаква глупост и ти се прави на мека Мария няма смисъл да си правиш труда, женски бол

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Зависи какво е положението. Жените са като конете. Падаш от коня, ставаш, качваш се и яздиш.
Тъй е и с връзките. Както каза Алекс, ако е нещо крайно - лошо.
Тъй е и с връзките. Както каза Алекс, ако е нещо крайно - лошо.

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Аз като сгафя ме ползват като общ работник. Направи това, донеси онова, иди до там и т.н. Номерът е да се правиш на гузен и да изпълняваш докато не й мине.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Хъх Иво е прав. Наистина зависи какво си направил и до колко си сгафил. Ако си прескочил границата може и да не ти прости. Моят съвет е да и подариш нещо в знак на извинение и да докажеш че тя е всичко за теб. Надявам се да не става гадно за теб защото може и връзката да ви завърши гадно. Пожелавам ти късмет и дано да си оправите отношенията.iv00 написа:То зaвиси колко си сгaфил. Ти я позмaвaш нaй добре, некa е нещо което би я зaрaдвaло. Слaдкото също е добро омилостивително :дд

- Новак
- Обратна връзка:
JukeCity написа:Да беше казал и какво си направил ли?
Ся juke слушай ся вече станах ме 27 и да цитираме, че е станало вчера ся мой 4'5 приятели излязох ме да се разхождаме и на моя единия приятел се обади гаджето ся аз се обадих на моето и питах къде си и тя ми каза разхожда ме се аз разбрах, че е на кафе ся на моя приятел дойде гаджето и седнах ме да ядем по една паста, но аз седнах и се замислих да отидя ли да проверя мойто гадже дали е там на което кафе ходи аз станах и отидах да видя и кво като наближавах видях, че излиза от там питах я какво правиш тук и ми каза, че са дошли да пият кафе и тя самата ми е казвала, че необиче лъжи еми добре де като ниобичаш лъжи, защо лъжеш, изобщо не мисли ли, че като ме излъже ще се ядосам, но и после аз я оставих с приятелките си е отидох при приятелите си, и ми се сърди, защо съм я оставил така, някой някав съвет или идея?
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Зaрежи я. Лигли бол.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Аз имах гадже преди, но я зарезах заради причини,които не искам да изреждам. Та препоръчвам ти да й се извиниш пред очите и така ще бъдеш по-щастлив. Ако не ти прости, можеш да си потърсиш друго гадже, по света има много.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Браво дечко! Ти си същински Ален Делон, мама и тате сигурно те хвалят много.shenzo:D написа:Аз имах гадже преди, но я зарезах заради причини,които не искам да изреждам. Та препоръчвам ти да й се извиниш пред очите и така ще бъдеш по-щастлив. Ако не ти прости, можеш да си потърсиш друго гадже, по света има много.
Така... Ако това наистина е причината да й се ядосаш си много смотан. Това, че ти е казала, че е на разходка, а после си я видял в кафе не значи, че те лъже... Ти какво очакваш да обикаля цял град цял ден,за да не излезе, че те лъже ли? А ти демонстрираш уникално доверие с тези комунистически проверки. Отиди и й се извини и си имайте малко повече доверие ако искате изобщо да сте заедно и не бъди толкова дребнав.
Айде жив и здрав

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Да не превръщам темата в чат, това че ти за първи път ознаваш, че съм имал гадже, не означава, че сега нямам
. Другата препоръка ми е да и донесеш цветя и някакъв подарък, с който да може да ти прости.

- Respected
- Ник в играта: Darba
- Обратна връзка:
Престанете с тея подаръци бе , ако иска да ти прости - ще ти ПРОСТИ ..
Бих искал да пиша още по темата , но ще го оставя за себе си. гл
Бих искал да пиша още по темата , но ще го оставя за себе си. гл
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Ахахаха почнаха да се хвалят с бройките.
Запомни едно. Жените или искат да ги изч*каш и е така да те зарежат, или не знаят какво искат. Това на което ти се надяваш запомни, че има по една такава на всеки 1000кв. км. от теб. Живей си живота и не ги мисли тези простотии, след време ще си намериш правилната. Лично аз време за такива глупости нямам и го разбрах от последния си път. Искат много внимание също. Та както казах тегли им по една майна. Такива като нея съм сигурен, че има БОЛ !

Edit: Порасни и ти. Повечко доверие, повечко спокойствие и остави момичето на мира.

Запомни едно. Жените или искат да ги изч*каш и е така да те зарежат, или не знаят какво искат. Това на което ти се надяваш запомни, че има по една такава на всеки 1000кв. км. от теб. Живей си живота и не ги мисли тези простотии, след време ще си намериш правилната. Лично аз време за такива глупости нямам и го разбрах от последния си път. Искат много внимание също. Та както казах тегли им по една майна. Такива като нея съм сигурен, че има БОЛ !

Edit: Порасни и ти. Повечко доверие, повечко спокойствие и остави момичето на мира.
Офтопик:
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Новак
- Обратна връзка:
мерси за всички идей/съвети, ще и се извиня един път като човешки, ако не ми прости дърпам една майна и си продължавам да си живея живота
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Жените може да са големи инати.
Ти, ако търсиш начин да ѝ се извиниш във форума, жалко за теб и за връзката ви. Ако ти е на сърце не са ти нужни съвети от други хора за вашите отношения. Правиш това, което мислиш, че трябва, а не ,както ти казват, да я зарежеш. Това е най-лесното и после какво? Къде отива любовта (ако я има)...?

"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик: