Предложение за премахване на карта - [Bhop]
- Активен
- Ник в играта: SKILLFUN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за премахване на карта - [Bhop]
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Премахване на gayl0rd_bhop
2. В кой сървър искате да стане промяната? Bhop 100aa
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!
В началото на картата има 240 block, което означава, че по-слабите играчи няма да има какво да правят и ще трябва да лефтват. След като няма и статс, не им остава друг избор. Самия блок е точно до бутона за старт...
2. В кой сървър искате да стане промяната? Bhop 100aa
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!
В началото на картата има 240 block, което означава, че по-слабите играчи няма да има какво да правят и ще трябва да лефтват. След като няма и статс, не им остава друг избор. Самия блок е точно до бутона за старт...
- Respected
Re: Предложение за премахване на карта - [Bhop]
Това е картата където след 240 има огромно SBJ нали ? За съм да се махне и още как

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Ако искате направете Bhop Hard i Bhop Easy , така силните и слабите ще играят на отделни места.
btw Против съм. Някои хора и лесни мапове не могат да минат, просто не го избирайте.
btw Против съм. Някои хора и лесни мапове не могат да минат, просто не го избирайте.
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Хаха не стига че се играят само мапове които и със вързани очи се минават ами искате и трудните да се махнат , отделно че мапът изобщо не е труден , минавал съм го 

- Напреднал
- Ник в играта: sexy?
- Скайп профил: baroveca158
- Обратна връзка:
Сериозно ли..? Искаш да го махнат заради 240 block? То на повечето мапове има над 240...Против съм,както каза Naskoy,просто не го избирайте..

- Активен
- Ник в играта: SKILLFUN
- Обратна връзка:
Има на доста карти блокове, който са над 240, но те не са баш в началото, и така малко или много играчите имат какво да правят. Мене не ме бърка, аз си мога блоковете, но целта не е, аз и още няколко човека да сме добре. Поставете се на мястото на по-слаби играчи, който не са статсери и могат само бхоп, каква алтернатива имат, освен да лефтнат ? А тази простотия, която казахте за това "да не го избираме", нали знаете че, не всеки играч помни имена на карти, а и какво ако влезе и вече е пуснат ?sexy? написа:Сериозно ли..? Искаш да го махнат заради 240 block? То на повечето мапове има над 240...Против съм,както каза Naskoy,просто не го избирайте..
Не знам какво се пъните, бол кз и бхоп карти, от който може да предложете някоя.
Повече няма да коментирам по-темата, вие си решавайте.
- Новак
- Ник в играта: Bashew^^
- Скайп профил: Лс...
- Обратна връзка:
Ако има командата rtv спокойно могат да я напишат тези който не могат да минат мапа, или има лесен начин. Не избирайте този мап като има слаби player-и който са нови. И ако може да ги учите как се bhoP-ва защото един пич ме пита как да bhop-вам
xD

Давай на хората втори шанс, но никога не трети

- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА, защото, дори да мина с noclip скока, пак не мога нататък и винаги излизам при тази карта. :/
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
DeMoNTRAK написа:по-слабите играчи няма да има какво да правят и ще трябва да лефтват.
По тази логика да махнем 50 процента от картите и да си играете простичките карти. Това че вие сами си го избирате си е ваш проблем.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Ако има нови мнения или отново същото предложение - Да се пусне НОВА тема !