lineage2

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Karchev
Скайп профил: icouou
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

lineage2

Мнение от Karchev »

http://www.youtube.com/watch?v=vHLO8gSm ... e=youtu.be

по-рано в една друга тема бяхме говорили за любими игри, това е моята и спокойно може да хвърлите един поглед как ги правя на супа топчета
на тва съм по-откачен отколкото на цс :lmao:

ако случайно има заинтересовани,питайте каквото ви интересува
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: VisioN
Обратна връзка:

Re: lineage2

Мнение от ^^MoNsTeR<3^^!:. »

Ми играта си е доста хубава!Само да попитам можеш ли да обясниш какво се прави там?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Karchev
Скайп профил: icouou
Обратна връзка:

Мнение от Karchev »

играта е подобна на wow ,за мен разбира се е хиляди пъти по-добра!
правиш си герой
вдигаш му експириънс ( с куестове или с бой по зверовете) има хиляди полета за биене с различен дроп естествено
на определени левели получаваш нови скилове
има райдове (големи босове)
купуваш/правиш му брони,оръжия,пръстени и куп други неща
като достигнеш приличен левел почваш да си търсиш клан
правите обсади на крепости или замъци, съответно ги завземате (куп привилегий има след това)
с клана ходите да биете други кланове щото тва е най-якото и има там и едни други неща който са полезни,може и сам да си ходиш да ги пердашиш ако си достатъчно добър, както виждате аз имам клан,не че немога да си ги пердаша сам като ги барна в някое ловно поле един по един :tooth:

и тва е , играта е бавна ,дори и в бързите сървари докато достигнеш макса пак ще мине доста време
(ако си начинаещ задължително в бавен сървър , първо все пак трябва да се научиш)

почне ли се един път тази игра и край, половиния ти живот е само там :sarcastic:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Karchev написа:играта е подобна на wow ,за мен разбира се е хиляди пъти по-добра!
правиш си герой
вдигаш му експириънс ( с куестове или с бой по зверовете) има хиляди полета за биене с различен дроп естествено
правите обсади на крепости или замъци, съответно ги завземате (куп привилегий има след това)
с клана ходите да биете други кланове щото тва е най-якото и има там и едни други неща който са полезни,може и сам да си ходиш да ги пердашиш ако си достатъчно добър, както виждате аз имам клан,не че немога да си ги пердаша сам като ги барна в някое ловно поле един по един :tooth:

и тва е , играта е бавна ,дори и в бързите сървари докато достигнеш макса пак ще мине доста време
(ако си начинаещ задължително в бавен сървър , първо все пак трябва да се научиш)

почне ли се един път тази игра и край, половиния ти живот е само там :sarcastic:
Изглежда доста зарибителна
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: VisioN
Обратна връзка:

Мнение от ^^MoNsTeR<3^^!:. »

Karchev написа:играта е подобна на wow ,за мен разбира се е хиляди пъти по-добра!
правиш си герой

Прав си почнах тая игра и нямам спиране :lmao: :lmao: Много добра игра! Препорачвам я на всички
Линкза изтегляне: http://www.zamunda.net/details.php?id=275460&hit=1
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

Ако си търсите Сървър : l2.hopzone.net
Lineage 2 редом с Aion са най-добрите MMORPG игри , които съм играл .
За начинаещите препоръчвам да си търсят сървър между 7-20 exp.

Важно !

Когато си подбирате сървър, гледайте на каква версия е ! И си сваляте точно тази версия ! Най-добре от замунда .
Пиша ви ги по реда на излезлите версии, като H5 е най-новата добре работеща джава версия .А също може да играете и в официалния сървър на NCSOFT, който е на GOD - Goddes Of Destruction = Най-новата версия с доста значими промени .
H5 = High Five
FY = Freya
EP = Epilogue
G3 = Gracia Final
IN = Interlude
C4 = Chronicle 4
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats