по-рано в една друга тема бяхме говорили за любими игри, това е моята и спокойно може да хвърлите един поглед как ги правя на супа топчета
на тва съм по-откачен отколкото на цс

ако случайно има заинтересовани,питайте каквото ви интересува
Модератор: Развлечения
Изглежда доста зарибителнаKarchev написа:играта е подобна на wow ,за мен разбира се е хиляди пъти по-добра!
правиш си герой
вдигаш му експириънс ( с куестове или с бой по зверовете) има хиляди полета за биене с различен дроп естествено
на определени левели получаваш нови скилове
има райдове (големи босове)
купуваш/правиш му брони,оръжия,пръстени и куп други неща
като достигнеш приличен левел почваш да си търсиш клан
правите обсади на крепости или замъци, съответно ги завземате (куп привилегий има след това)
с клана ходите да биете други кланове щото тва е най-якото и има там и едни други неща който са полезни,може и сам да си ходиш да ги пердашиш ако си достатъчно добър, както виждате аз имам клан,не че немога да си ги пердаша сам като ги барна в някое ловно поле един по един
и тва е , играта е бавна ,дори и в бързите сървари докато достигнеш макса пак ще мине доста време
(ако си начинаещ задължително в бавен сървър , първо все пак трябва да се научиш)
почне ли се един път тази игра и край, половиния ти живот е само там
Прав си почнах тая игра и нямам спиранеKarchev написа:играта е подобна на wow ,за мен разбира се е хиляди пъти по-добра!
правиш си герой
вдигаш му експириънс ( с куестове или с бой по зверовете) има хиляди полета за биене с различен дроп естествено
на определени левели получаваш нови скилове
има райдове (големи босове)
купуваш/правиш му брони,оръжия,пръстени и куп други неща
като достигнеш приличен левел почваш да си търсиш клан
правите обсади на крепости или замъци, съответно ги завземате (куп привилегий има след това)
с клана ходите да биете други кланове щото тва е най-якото и има там и едни други неща който са полезни,може и сам да си ходиш да ги пердашиш ако си достатъчно добър, както виждате аз имам клан,не че немога да си ги пердаша сам като ги барна в някое ловно поле един по един
и тва е , играта е бавна ,дори и в бързите сървари докато достигнеш макса пак ще мине доста време
(ако си начинаещ задължително в бавен сървър , първо все пак трябва да се научиш)
почне ли се един път тази игра и край, половиния ти живот е само там
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта