Проблем с лаптопа
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
- Аматьор
- Ник в играта: Unl1mited<>
- Скайп профил: soolid456
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем с лаптопа
Проблема е, че когато изтегля някой филм с utorrent и го отворя за да го пусна, изписва че файла не съществува и не може да се възпроизведе... Така става и когато игри си тегля, отварям торента, маунтвам играта с deamon tools изписва монтиране на виртуален образ и до там... Дори и да инсталирам игра през някъв инсталатор след 1,2 дена изчезва цялата игра без никва следа и торента изчезва даже, моля помогнете. 

- Respected
- Аматьор
- Обратна връзка:
Re: Проблем с лаптопа
Не защото мисля че не е от програмата, а от лаптопа щото и самият deamon tools така се ебава.. а и когато искам да изтегля снимка нещо не ми дава, дава само през mozilla-та, а и не ми позволява да ги запиша където искам.Nichky написа:Пробвал ли си с други програми за сваляне?
- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Направи една стабилна преинсталация , така като прочетох това са доста проблеми и още един въпрос какъв е лаптопа?
- Respected
Че то и нестабилни преинсталации имало-.-Acerka ;* написа:Направи една стабилна преинсталация , така като прочетох това са доста проблеми и още един въпрос какъв е лаптопа?
Авторе, ако нямаш нищо важно на лаптопа, го преинсталирай като изтриеш всичко от харда.След това си качвай програмите от официалните им сайтове или гледай в пиратските сайтове поне да има позитивни коментари.Не блъскай машината с всякакви глупости пък после да не стане грозно.Не е зле и да я отнесеш в сервиз за почистване.
Последно промяна от JukeCity на 09 Яну 2016, 12:24, променено общо 1 път.
Причина: При още един заядлив коментар ще ти сложа предупреждение.
Причина: При още един заядлив коментар ще ти сложа предупреждение.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Обратна връзка:
С риск да получа предупреждение , но такова поведение спрямо мен не мога да търпя. Под стабилна съм имала предвид изцяло , като форматира и така нататък. Няма нужда да се заяждаш.
Нека изчакаме Fantasy, да се изкаже.
Нека изчакаме Fantasy, да се изкаже.
- Respected
- Ник в играта: Miss Soffi
- Обратна връзка:
Опитай да работиш с KM player. Може проблемът да не е в лаптопа,не знам...имала съм този проблем мноогооо пъти ;д

- Напреднал
- Ник в играта: Guardian Angel
- Обратна връзка:
Явно си омазал нещо в системата. Не може просто така да изчезват файлове.
Давам ти 2 билда на Windows 7 които може да инсталираш.
Цъкни ме - Този билд е правен от колега, премахнати са много ненужни неща които никога не се ползват и само заемат излишно място. Процесите с които Win-a стартира са ограничени до минимум, което увеличава скороста за стартиране и съответно работата на системата.
Цъкни ме - Това е един от добрите билдове които можеш да намериш в замунда.
Успех.
Давам ти 2 билда на Windows 7 които може да инсталираш.
Цъкни ме - Този билд е правен от колега, премахнати са много ненужни неща които никога не се ползват и само заемат излишно място. Процесите с които Win-a стартира са ограничени до минимум, което увеличава скороста за стартиране и съответно работата на системата.
Цъкни ме - Това е един от добрите билдове които можеш да намериш в замунда.
Успех.

It's your choice how to live !
- Respected
- Ник в играта: Neno
- Обратна връзка:
Добре де имаш ли други неща които изчезват, примерно музика някакви други файлове?
С какъв виндос си, също е добре да кажеш, и дали имаш антивирусна програма и как се казва ?
Мисля че това са едни от най важните неща които трябваше някой преди мен да попита!
С какъв виндос си, също е добре да кажеш, и дали имаш антивирусна програма и как се казва ?
Мисля че това са едни от най важните неща които трябваше някой преди мен да попита!

- Аматьор
- Обратна връзка:
Лаптопа е asus и на скоро беше преинсталиран, така че не виждам да е от товаAcerka ;* написа:Направи една стабилна преинсталация , така като прочетох това са доста проблеми и още един въпрос какъв е лаптопа?
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Пробва ли ръчно да му зададеш да ти отваря примерно .avi файлове с GOM Player или друг подобен player? Провери си компютъра за вируси. Ако си го преинсталирал сам, можеш ли да дадеш линк към Windows-a, който си сложил, защото има бъгави версии (build-ове)? Препоръчвам ти занапред да слагаш MSDN Edition-и.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Аматьор
- Обратна връзка:
Не един фр ми го преинсталира... а антивирусната ми е comodo и мисля, че няма вируси в негоDemoLitioN написа:Пробва ли ръчно да му зададеш да ти отваря примерно .avi файлове с GOM Player или друг подобен player? Провери си компютъра за вируси. Ако си го преинсталирал сам, можеш ли да дадеш линк към Windows-a, който си сложил, защото има бъгави версии (build-ове)? Препоръчвам ти занапред да слагаш MSDN Edition-и.
- Respected
- Обратна връзка:
Ами не знам, доколко тази антивирусна става, за Comodo Firewall знам, че е добър. Ако знаеш някой, на който също приятеля ти е преинсталирал Windows-а да го питаш той има ли подобни оплаквания, за да знаеш от тебе ли е нещо или от самия Windows. Може да пробваш с различни програми или версии дали проблемът няма да се оправи. Аз използвам GOM Player за гледане на филми и BitComet за торенти и съм доволен. Мога ти дам линкове да свалиш същите версии ако имаш желание, тъй като не използвам най-новите.Fantasy написа:Не един фр ми го преинсталира... а антивирусната ми е comodo и мисля, че няма вируси в негоDemoLitioN написа:Пробва ли ръчно да му зададеш да ти отваря примерно .avi файлове с GOM Player или друг подобен player? Провери си компютъра за вируси. Ако си го преинсталирал сам, можеш ли да дадеш линк към Windows-a, който си сложил, защото има бъгави версии (build-ове)? Препоръчвам ти занапред да слагаш MSDN Edition-и.
Сенека
Сенека
- Аматьор
- Обратна връзка:
Ами нямам против, ако може ги дайDemoLitioN написа:Ами не знам, доколко тази антивирусна става, за Comodo Firewall знам, че е добър. Ако знаеш някой, на който също приятеля ти е преинсталирал Windows-а да го питаш той има ли подобни оплаквания, за да знаеш от тебе ли е нещо или от самия Windows. Може да пробваш с различни програми или версии дали проблемът няма да се оправи. Аз използвам GOM Player за гледане на филми и BitComet за торенти и съм доволен. Мога ти дам линкове да свалиш същите версии ако имаш желание, тъй като не използвам най-новите.Fantasy написа:Не един фр ми го преинсталира... а антивирусната ми е comodo и мисля, че няма вируси в негоDemoLitioN написа:Пробва ли ръчно да му зададеш да ти отваря примерно .avi файлове с GOM Player или друг подобен player? Провери си компютъра за вируси. Ако си го преинсталирал сам, можеш ли да дадеш линк към Windows-a, който си сложил, защото има бъгави версии (build-ове)? Препоръчвам ти занапред да слагаш MSDN Edition-и.

Последно промяна от Neno на 11 Яну 2016, 15:39, променено общо 1 път.
Причина: Пишете ако проблема се реши, и как е бил решен!
Причина: Пишете ако проблема се реши, и как е бил решен!
- Respected
- Обратна връзка:
Виж си ЛС в сайта да не спамя повече в темата..
Сенека
Сенека
- Respected
- Ник в играта: Darba
- Обратна връзка:
Оправихте ли проблема , приключено ли е с темата ?
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Смятaм темaтa зa приключенa тъй кaто 3 месецa нямa отговор. Aко имa възрaжения пишете ми нa ЛС.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.