Оплакване от админ - Melachka

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Оплакване от админ - Melachka

Мнение от Димитрова. »

1. Nick на Админа: Melachka
2. IP на Админа: ^
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Бездействие, гаг без причина. Случката е следната.. метна някакъв СТ, който изобщо не знаеше правилата.. даде "duck sled men" без тайм.. тъй като почти никой не я изпълни, защото нямаше тайм аз си скачах и хитвах, обаче ненадейно хитнах ReaDy^ , без да искам , той явно се усети , че не исках и не ме уби.. обаче саймън-а се появи и ме уби .. казах на Мелачка , че искам фд , но той каза , че няма да получа , защото съм го била хитнала ( Без да искам! ) и му го казах, накрая ме гагна УЖ , че съм се заяждала , а просто изразих мнение!
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). : http://dox.bg/files/dw?a=357f1aeaa8
5. Сървър: JailBreak
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - Melachka

Мнение от Melachka »

И какво FD искаш в крайна сметка като си го ударила? Аз какво мога да направя? Simon е преценил да те убие заради това, че си ,,red'', еми убил те е. Аз нямам вина, че си си хитнала надзирателчето ,,без да искаш", другия път ще си внимаваш повечко и ще гледаш повечко. Същото е все едно аз да хитна някой надзирател без да искам и да си искам FD-то? Е, кой ще ми го даде, след като в крайна сметка на практика аз се водя, че съм атакувал надзирателя. А за това, че съм те гагнал даже ти е малко, ти се заяждаше целия мап с изразите ,,melachke vechno shte stoish test admin", като дори го повтори няколко пъти и видимо се направих, че не съм видял и че не ти обръщам внимание. Също така започна да ми размишляваш и да ми казваш, че не ставам за админ едва ли не и че си разбрала преди за какво ме махнали какво било :D :D Минало, заминало, ти FD в тази ситуация няма как да получиш, а на демото ще се види как на няколко пъти се заяждаш с мене и 3-4 пъти написа следното ,,Melachke vechno test admin", а аз се правя че не съм видял и не ти обръщам внимание. Не знам какво мнение ,,изразяваш", като спамиш в чата с репликите ,,sh alo adminite'' и някакви такива. :D Това за мен не е изразяване на мнение, а чисто заяждане и подмятания разни. И отново се връщам на темата ти с fd-чето, което така горещо желаеш - няма как да го получиш, защото на практика ти си ударила/атакувала полицай, макар и без да искаш и Simon ако реши, че си заплаха или нещо има право да си те убие, ако реши. Надзирателят, който си хитнала не те е убил, въпреки че има и той правото по принцип - не разбирам за какво се оплакваш в крайна сметка? :D

"Забранени са всякакви подмятания, обиди и заяждания, отправени към администраторите на сървър/ите!"
Наказва се с: gag по преценка на Админа, в краен случай БАН! :finger: :finger:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Интересно, че юрнахте без време, но ми харесва начина по който мислите.
Админа е действал правилно!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

И аз да се изкажа, не съм гледал демото напразно и да не коментирам. :D

Та сега по темата. Това че ти си го хитнала без да искаш, не те оневинява. Надзирател има право да те убие след като си го ударила. Независимо дали си искала или не.
Колкото до заяждането - Админът е процедирал правилно, понеже ти се заяждаш с него по някакъв начин, и критикуваш админите че не си вършат работата. Друг е въпроса, че не винаги могат да забележат ситуацията.
Офтопик:
Това демо ме разсмя искрено. Браво Коце! :D
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”