Значи, дадения админ не е сгрешил като не прави нищо спрямо хакера ? А това е мое задължение на "обикновения играч" ?от skobata » 29 Юни 2012, 22:56
Аз да съм Про на Deathruna или в WC3 Respawn? Ти с това твое изказване,сякаш казваш на всички админи,който не са добри да се откажат,да играят CS. Според мене дадения админ не е сгрешил с нищо можел си да направиш демо на хакера и да го поставиш тук --> viewtopic.php?f=196&t=1139&start=60
Това ли ми казваш ?
Аз да ви следя за хакери и да ви репортвам, докато админите си "разцъкват" вътре( о ама чакай,че то аз точно това правя)?
Следователно, според твоето изказване, админите са за красота в сървъра ?
И @Genata ми локва темата с изказването,че :"колегите по-горе са казали всичко точно и ясно" ?
Та**к ли си правите или ? Не съм претендирал да му махнете правата ! Написах темата за да го/ги стегнете малко тези админи, да вършат нещо( не казвам всички, има и доста които се стараят и си вършат задълженията

Ако на някого тук не му е ясно как се процедира( защото така изглежда ) да ви обясня ?
Админа няма права за бан ? ОК и ?
Има за кик нали ? Гледа ип то на хакера и го киква, хакера влиза пак, админа го киква пак и така докато хакера не се откаже или админа не му направи демо и го даде тук за да го баннете ?
Защо от изказванията ви се разбира само,че аз трябва да го репортна ? Малко ли съм репортвал до сега ? Дори онзи "нешков" ли какъв беше където лъжеше всички админи,че не е хак ? Ами в игра колко пъти съм помагал на админите ?
Обяснете ми ако обичате как така "админа няма вина,че не се занимава с хакерите " а "аз съм трябвало да го репортна"? И накрая аз излизам виновен,че карам админа да си свърши работата ? Малко ми се губи логиката тук ?