[JailBreak] Предложение за добавяне на правило
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
[JailBreak] Предложение за добавяне на правило
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да бъде добавено правилото за скачането на трамплина по време на Catch The T Day
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ами примерно има към 20 човека в сървъра и е пуснат Catch Day и през целия рунд един си скача на трамплина и е засилен много, полицаите какъв шанс имат да го хванат? Ей сега стана същото, един си скача цял рунд на трамплина и сървъра започна да се изпразва, а той още не е умрял... Според мен ще е полезно да се добави това правило и то да гласи: Забранено е да се скача на трамплина по време на Catch Day повече от 15 секунди ( примерно, може и повече секунди, може и по-малко)
Наказва се със slay.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ами примерно има към 20 човека в сървъра и е пуснат Catch Day и през целия рунд един си скача на трамплина и е засилен много, полицаите какъв шанс имат да го хванат? Ей сега стана същото, един си скача цял рунд на трамплина и сървъра започна да се изпразва, а той още не е умрял... Според мен ще е полезно да се добави това правило и то да гласи: Забранено е да се скача на трамплина по време на Catch Day повече от 15 секунди ( примерно, може и повече секунди, може и по-малко)
Наказва се със slay.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [JailBreak] Предложение за добавяне на правило
Аз съм ЗА ! Няма ко да се коментира , напълно съм съгласен с теб!
Първоначално слап - ако не разбират с добро - следва слай!
Първоначално слап - ако не разбират с добро - следва слай!
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
- Аматьор
- Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
- Скайп профил: jaxana2706
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: 1
- Обратна връзка:
Няма какво да му се мисли, За!, но първоначално да се наказва със слап,ако пак си скача слай.
123
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
- Баннат
Против, хората без двоен скок могат да уцелят за по-дълго време.
- Respected
То 100 правила за тоя ден
Не разбирам що не го махнете и без тва се играе 20 минути и всеки бави и ръни из мапа

- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Не стига че виповете имат адски голямо преимущество на този ден с двойния скок ами искате да ощетите още повече нормалните играчи. Против!

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Аз също съм ЗА ! Изключително досадно е когато някой път се налага 20 + човека да чакат,само защото не слиза от трамплина.
- Много Добър
- Обратна връзка:
WHITE SHADOW написа:Не стига че виповете имат адски голямо преимущество на този ден с двойния скок ами искате да ощетите още повече нормалните играчи. Против!
Ами нека си пратят СМС, щом като искат да могат да избягат, няма 20 човека да чакат 1, който си скача на трамплина цял рунд... така за по -малко от 2 минути ще се изгубят повече от 10 човека, заради 1...NmL написа:Против, хората без двоен скок могат да уцелят за по-дълго време.
- Баннат
хахахахаах а пък абсолютно никой не е длъжен да праща смс-и, за да не чакат няма да умират първата секунда, аз мога да ти кажа ^^златомира написа:WHITE SHADOW написа:Не стига че виповете имат адски голямо преимущество на този ден с двойния скок ами искате да ощетите още повече нормалните играчи. Против!Ами нека си пратят СМС, щом като искат да могат да избягат, няма 20 човека да чакат 1, който си скача на трамплина цял рунд... така за по -малко от 2 минути ще се изгубят повече от 10 човека, заради 1...NmL написа:Против, хората без двоен скок могат да уцелят за по-дълго време.
- Много Добър
- Обратна връзка:
Всички играчи в сървъра се дразнят на 1, който си прай кефа на трамплина и не разбира, че хората започват да се нервят и да лефкат... и ти като си с двоен скок, а те не как да избягат? Щом като не искат да умират още на първата секунда да се научат да бягат, но не на трамплина...И не ми се прави, че не се дразнеше на човека, който поне 5-10 минути някъде скачаше на трамплина...NmL написа:хахахахаах а пък абсолютно никой не е длъжен да праща смс-и, за да не чакат няма да умират първата секунда, аз мога да ти кажа ^^златомира написа:WHITE SHADOW написа:Не стига че виповете имат адски голямо преимущество на този ден с двойния скок ами искате да ощетите още повече нормалните играчи. Против!Ами нека си пратят СМС, щом като искат да могат да избягат, няма 20 човека да чакат 1, който си скача на трамплина цял рунд... така за по -малко от 2 минути ще се изгубят повече от 10 човека, заради 1...NmL написа:Против, хората без двоен скок могат да уцелят за по-дълго време.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Правило няма да има, но искам да направя забележка на абсолютно всеки един член на ЕКИП-а присъствал на подобно нещо.
ВИЕ ПРЕЦЕНКА ИМАТЕ ЛИ ?
Можете ли да реагирате въобще в някакви такива ситуации или всичко трябва да Ви бъде написано предварително ?
Трябва ли официално да Ви разреша да сваляте играчите от трамплина със слап когато се случи подобно нещо ?
Вие сте админи, за да администрирате сървъра или за да ползвате безплатно ВИП Екстрите ?
Искам всеки един член на ЕКИП-а, гласувал в темата, да отговори на четирите въпроса, в същата тема - под формата на цитат !
ВИЕ ПРЕЦЕНКА ИМАТЕ ЛИ ?
Можете ли да реагирате въобще в някакви такива ситуации или всичко трябва да Ви бъде написано предварително ?
Трябва ли официално да Ви разреша да сваляте играчите от трамплина със слап когато се случи подобно нещо ?
Вие сте админи, за да администрирате сървъра или за да ползвате безплатно ВИП Екстрите ?
Искам всеки един член на ЕКИП-а, гласувал в темата, да отговори на четирите въпроса, в същата тема - под формата на цитат !
- Баннат
Значи и на тебе ще го кажа както го казах и на 1 момче в сървъра ЩОМ не е написано като правило играча има право да се оплаче следователно вие трябва да накажете админаkofein написа:Правило няма да има, но искам да направя забележка на абсолютно всеки един член на ЕКИП-а присъствал на подобно нещо.
ВИЕ ПРЕЦЕНКА ИМАТЕ ЛИ ?
Последно промяна от Excione ツ на 10 Мар 2016, 23:17, променено общо 1 път.
Причина: Ти па колумбичке на умно ги учиш.
Причина: Ти па колумбичке на умно ги учиш.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
В такъв случай връщайте "Кодекса на ДжейлБрейка" с 500-те правила.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Нямал съм този проблем. Точно на определен мап 4ever ли кой беше в началото на рундът пиша : моля не стойте дълго на трамплина. В смисъл да го ползват само за boost. Но няма да слайвам играч . Предполагам всеки ще разбере от първия/втория слап.kofein написа:Правило няма да има, но искам да направя забележка на абсолютно всеки един член на ЕКИП-а присъствал на подобно нещо.
ВИЕ ПРЕЦЕНКА ИМАТЕ ЛИ ?
- Respected
Няма да се добавя!
Админи сте, за да решавате кога да се намесите.
Админи сте, за да решавате кога да се намесите.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Вземете пример от Мартина (4:20) и Росен (NoWallzZz), те действат по своя преценка и в повечето случаи тя е правилна. За това и са админи. Когато сметнете, че нещо е нередно, консултирате се един с друг на админ или персонал чат (ако неможете сами да вземете решение) и се намесвате в дадената ситуация.
Вие сте хората, които спомагат да протича правилно играта, които се намесват, когато има нужда, които помагат на сървъра и играчите !
Ако всяка една ситуация трябва да се опише като правило, гаранция, че никой няма да знае правилата изцяло.
Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен !
Вие сте хората, които спомагат да протича правилно играта, които се намесват, когато има нужда, които помагат на сървъра и играчите !
Ако всяка една ситуация трябва да се опише като правило, гаранция, че никой няма да знае правилата изцяло.
Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен !