[JailBreak] Предложение за добавяне на плъгин

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

[JailBreak] Предложение за добавяне на плъгин

Мнение от Димитрова. »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да бъде добавен плъгин, който да запазва JB Packs, когато някой излезе от сървъра и влезе на същата карта. Общо взето паковете да се запазват по време на картата, независимо дали излизаш или си кикнат.. просто да си ги имаш, колкото си събрал на дадената карта, а да не се запазват вече със смяната на картата.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - С доста неща.. в темата за бъдове и още хиляди такива споменаха кик-а с причина "Reilable Channel Overflowed", след този кик независимо колко пакове си имал с влизането, ти отново имаш 7, което е адски гадно, защото и в същото време може да не е присъствал админ или просто да не ти ги върнат.. това също го бях предлагала, но отново не бе прието.. смятам, че тези, които често бунтят ще ме разберат какво имам в предвид..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [JailBreak] Предложение за добавяне на плъгин

Мнение от Andr0 »

Излишен плъгин според мен , аз съм против ! Няма смисъл от излишни плъгини. Когато добавят нещо , се прецакват други две. А и не виждам смисъл.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: CorC
Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
Обратна връзка:

Мнение от CorCSv »

Аз пък съм за. Доста е гадно когато си събрал много пакове и без да искаш лефтнеш от играта и започнеш пак със 7.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Едни и същи работи се предлагат и явно си има причина да не е добавено.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Andr0 написа:Излишен плъгин според мен , аз съм против ! Няма смисъл от излишни плъгини. Когато добавят нещо , се прецакват други две. А и не виждам смисъл.
Много ми е интересно.. защо всичко тук е бъгаво, защо тук само има подобни теми и отхвърляте предложения заради бъгове? Защо другаде ги няма и не казват Против и т.н ? Нима ти е приятно да влезеш, да събереш 20-30 пака, да стане нещо и да те изхвърли от сървъра, а после като влезеш да започнеш наново от 7? Помисли малко, а за бъговете... просто поддръжките на сървърите трябва малко от малко да се стегнат и да ги оправят.. за всички бъгове ще им отнеме максимум 1 седмица, не повече, но на кой ли му пука какво се случва със сървърите, сайта и форума. : )
r1odayftw написа:Едни и същи работи се предлагат и явно си има причина да не е добавено.
А ти можеш ли да я кажеш тази причина, или просто за да има какво да напишеш по-темата?

Edit:// Оправете бъговете, а не само да отхвърляте дадени предложения заради тях.. така никога няма да се оправят сървърите.
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Аз съм За! На всеки му се случва или да му падне нета или да го кикне сървъра и админите, за да върнат жбпаковете искат доказателства, не ги съдя, че ги искат, но просто понякога няма как да се снимка доказателство... или има и които не обръщат внимание на тези играчи... Но предлагам да се запазват паковете или по ник или по ИП...
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Този плъгин ще бъде добавен само през трупа ми.Ако се добави тоя плъгин ще има повече бунт 100%

Всъщност зарежете отрицателния вот.Може от този плъгин да има по-честна игра.Ще има пак бунтове но по-малко за това си променям вота на ЗА.
Последно промяна от ThoR на 17 Мар 2016, 22:11, променено общо 1 път.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: rakiqta ubiec
Скайп профил: Не
Обратна връзка:

Мнение от PABLO ESCOBAR »

златомира написа:Аз съм За! На всеки му се случва или да му падне нета или да го кикне сървъра и админите, за да върнат жбпаковете искат доказателства, не ги съдя, че ги искат, но просто понякога няма как да се снимка доказателство... или има и които не обръщат внимание на тези играчи... Но предлагам да се запазват паковете или по ник или по ИП...
На същото мнение съм + че съм виждал 2ма играчи които единия излиза и влиза многократно като при всяко влизане дава 7те си пака на 2рия човек и така се натрупват...
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
Скайп профил: jaxana2706
Обратна връзка:

Мнение от Linkin Park ;]] »

Аз съм "За" поради 2 причини и те са:
1. Досадно е като те изхвърли "сървъра/бъгне ти се цс/спре ти нета/админ те кик" и ти да оставаш без паковете които си събрал.
2. Когато играч си похарчи паковете още 1-ви рунд и умре без да убие някой ( да вземе пакове ) той прави "Retry" и е отново с 7 пака и може отново и отново да си купува item/items и после пак "retry" и т.н или пък само си прехвърлят пакове всеки рунд.

Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

За сега се отхвърля.
Изображение
Заключено Заключено