Предложения за BaseBuilder -"премахване на няколко правила"

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложения за BaseBuilder -"премахване на няколко правила"

Мнение от skobata »

1. Какво искате да бъде добавено? /give
2. В кой сървър искате да стане промяната? BaseBuilder
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра! - Надявам се с тази функция да почнат да влизат повече играчи в сървъра + ще има и смси за запазен ник.

1. Какво искате да бъде премахнато? Забранено е да строите повече от пет (5) слоя тунел „layer“, ако при Вас ИМА друг оцеляващ. Ако при вас дойде трети играч сте длъжни да премахнете два слоя т.е. да оставите три (3).
2. В кой сървър искате да стане промяната? -----
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Как да го кажа по мило и аз не зная.....най-смотаното правило от всички!

1. Какво искате да бъде премахнато? 3.1) Когато сте построили няколко слоя тунел, който е познат под т.нар. „layer“ и малко преди да ви минат тунела влезе друго зомби, блокиращо играча, който е на път да Ви достигне - ТРЯБВА да обърнете щетата към новодошлия до напускането на постройката доброволно или принудително.
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! Ами драги ми администратори то в това е смисъла на "layer"да могат играчите да се защитават

1. Какво искате да бъде премахнато?Забранено е зомбитата и оцеляващите да си сътрудничат, като това включва издаването на паднали или скрили се играчи от Вашия отбор.
2. В кой сървър искате да стане промяната? ------
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Е на това правило най-много се смях"при положени че не съм напушен". Аз например ако видя че някой от CT на земята веднага ще го издам.... това е едно зомби повече,+ 7 кредит

1. Какво искате да бъде премахнато? 10) Забранено е да се stuck върху или под картата, защото това ви прави недостижим.
2. В кой сървър искате да стане промяната?-------
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Излишно правило :) ако нямате бъгави карти не ви е нушно това правило а кой би искал да има бъгави карти в сървъра :)

1. Какво искате да бъде променено правилото ? Забранeно е да използвате antidote повече от веднъж на рунд, както и употребата му малко преди края на рунда с цел да сте оцеляващ.
2. В кой сървър искате да стане промяната? --------
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Искам правилото да бъде променено на "Забранено е да използвате antidote малко преди края на рунда"

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? 22)Забранено e на играчите да излизат от игра, когато са последно ZM/CT ,защото води до проваляне на рунда и рестартиране на картата.
2. В кой сървър искате да стане промяната? ----
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ама вие наитина ли сте добави и такова правило ? Тоест аз ако съм последно ZM/CT нямам право да излиза макар и да ме търсят ? Той ако излизе 95 после отново ще влезе а това нещо се счита за retry.....

1. Какво искате да бъде добавено? SMS кредит
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! толкова пъти вече е предлагоно и всеки път работи се .... ала бала ....

1. Какво искате да бъде премахнато? Искам от сървъра да бъде премахнато това чудо което излиза на екрана с какво е посволено и какво е забранено
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Доста е досадно ти влизаш да играеш а това чудо ти пречи.По добре добавете един /rules

1. Какво искате да бъде премахнато? Всички карти който не са играни да бъдат премахнати
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Защо са ви карти в който не влизат играчи ?

ПП: Видях нещо в сървъра и се надявам да не е истина та така....ако решите да спирате сървъра по добре помислете за AWP-то защото този сървър и господ не знае от кога не е виждал 5 смса от админ/вип.
Щях да пиша и картите който трябва да премахнете но мисля че сте забелязали на кой карти се празни сървъра :)
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Re: Предложения за BaseBuilder -"премахване на няколко прави

Мнение от Musti »

1. Какво искате да бъде добавено? /give
2. В кой сървър искате да стане промяната? BaseBuilder
3. Напишете с какво би помогнало добавянето на дадената функция в сървъра! - Надявам се с тази функция да почнат да влизат повече играчи в сървъра + ще има и смси за запазен ник.
Предполагам това се отнася за даване на кредити, командата я има и е позволена само за хората, които членуват в екипа. Нарочно е направено така, защото ако е достъпна абсолютно за всички ще има много нарушения като цяло. Не знам дали е възможно, но предлагам като цяло да я има командата както е в ЖБ, да можеш да даваш от собствените си кредити на други играчи.

1. Какво искате да бъде премахнато? Забранено е да строите повече от пет (5) слоя тунел „layer“, ако при Вас ИМА друг оцеляващ. Ако при вас дойде трети играч сте длъжни да премахнете два слоя т.е. да оставите три (3).
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Как да го кажа по мило и аз не зная.....най-смотаното правило от всички!
По това не смятам какво има да се добавя или променя. Нарочно е направено така, за да може ЗМ да превземат някоя база. Правилото е следното:
1 Хуман - Има право на неопределен брой лейър.
2 Хумана - Имат право на макс лейър 5.
3 Хумана - Имат право на макс лейър 3.
Представи си ако е 3 ма строят базата и я направят лейър 7 - 8, какъв ще е шанса да превземаш този вид база. Просто нямаш никакъв шанс особено, ако са някои напомпани и 3 мата.
1. Какво искате да бъде премахнато? 3.1) Когато сте построили няколко слоя тунел, който е познат под т.нар. „layer“ и малко преди да ви минат тунела влезе друго зомби, блокиращо играча, който е на път да Ви достигне - ТРЯБВА да обърнете щетата към новодошлия до напускането на постройката доброволно или принудително.
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! Ами драги ми администратори то в това е смисъла на "layer"да могат играчите да се защитават.

Как да се защитават играчите след като всеки се оплаква от блок след като пределно ясно е че в лейър се минава по 1 ЗМ. Като влезе втория то той блоква 1 вия и не може да се мине по нататък. Правилото си е точно за защита на ЗМ тата, след като постоянно има оплаквания от блок и прочие. Като има админ вътре и вижда случилото се, наказанието си е просто Слей.

1. Какво искате да бъде премахнато?Забранено е зомбитата и оцеляващите да си сътрудничат, като това включва издаването на паднали или скрили се играчи от Вашия отбор.
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Е на това правило най-много се смях"при положени че не съм напушен". Аз например ако видя че някой от CT на земята веднага ще го издам.... това е едно зомби повече,+ 7 кредит
По това нямам какво да кажа, всеки си има различен метод на мислене и своя преценка, ако е някой от моите съотборници аз бих помогнал с каквото мога той отново да може да влезе в базата.

1. Какво искате да бъде премахнато? 10) Забранено е да се stuck върху или под картата, защото това ви прави недостижим.
2. В кой сървър искате да стане промяната?-------
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Излишно правило :) ако нямате бъгави карти не ви е нушно това правило а кой би искал да има бъгави карти в сървъра :)
Това се води умишлен блок и наказанието е Слей. Прост пример ще ти дам,едно време като цъкахме Уар3 сещаш ли се колко хора се качваха върху мапа само и само, за да направят повече фрага ? Има карти които са много хубави за игра и просто в тях е възможен такъв бъг, заради 1 минимален бъг не може да махнем да речем 1 от най играните карти в сървъра.

1. Какво искате да бъде променено правилото ? Забранeно е да използвате antidote повече от веднъж на рунд, както и употребата му малко преди края на рунда с цел да сте оцеляващ.
2. В кой сървър искате да стане промяната? --------
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! - Искам правилото да бъде променено на "Забранено е да използвате antidote малко преди края на рунда"
14) Забранeно е да използвате antidote повече от веднъж на рунд, както и употребата му малко преди края на рунда с цел да сте оцеляващ.
Правилото е точно така както го предлагаш и ти,забранено е преди края на рунда да се взима антидот, както и ползването на антидот повече от 1 път на рунд. Направено е така за да не се обезсмисля цялата игра,аз като имам 10 К кредити и да е убият постоянно ще си взема дот и ще си цъкам като СТ. Това не е редно спрямо другите играчи и няма да се промени!

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? 22)Забранено e на играчите да излизат от игра, когато са последно ZM/CT ,защото води до проваляне на рунда и рестартиране на картата.
2. В кой сървър искате да стане промяната? ----
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ама вие наитина ли сте добави и такова правило ? Тоест аз ако съм последно ZM/CT нямам право да излиза макар и да ме търсят ? Той ако излизе 95 после отново ще влезе а това нещо се счита за retry.....
Лично това и аз не го одобрявах, но ми казаха че го е имало преди като правило.

1. Какво искате да бъде добавено? SMS кредит
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! толкова пъти вече е предлагоно и всеки път работи се .... ала бала ....
За това нямам какво да кажа, драки ни nStoyanov ако се заеме да го направи ще стане.

1. Какво искате да бъде премахнато? Искам от сървъра да бъде премахнато това чудо което излиза на екрана с какво е посволено и какво е забранено
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Доста е досадно ти влизаш да играеш а това чудо ти пречи.По добре добавете един /rules
Това беше сложено като /rules , за да могат новите играчи да могат да се ориентират горе долу по правилата на сървъра.

1. Какво искате да бъде премахнато? Всички карти който не са играни да бъдат премахнати
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Защо са ви карти в който не влизат играчи ?
Надяваме се че скоро ще може да има смяна на мода и след което ще бъдат оставени евентуално най играните карти в сървъра от порядъка на 10 карти някъде!

Надявам се да съм могъл да ти обясня кое защо и за какво е така. :D :D :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Бате Мусти съгласен съм с всичко написано :) /give "даване на кредита" преди беше достъпна за всички.Тогава даже имаше и смс за запазване на ник в сървъра :)

А до /rules да за ориентиране на играчите :) но аз като играч който не беше влизал в сървъра от няколко месеца мога да кажа че това направо ме ..... правила ли да чета или да строя ? :D той играча когато загине спокойно ще може да си прочете правилата с /rules защото по принцип го правят да излиза в чата :)
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Мусти е отговорил достатъчно подробно, ако имаш още предложения пусни НОВА ТЕМА !
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”