SKILLFUN CS:GO edits

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SKILLFUN
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

SKILLFUN CS:GO edits

Мнение от DeMoNTRAK »

Офтопик:
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: VisioN
Обратна връзка:

Re: SKILLFUN CS:GO edits

Мнение от ^^MoNsTeR<3^^!:. »

За първият клип мисля ,че и ти знаеш ,че е малък и трябва да го разтеглиш.Цветът да кажем ,че е нормален и става за такъв клип.За вторият клип си го разтеглил малко или така си го заснел не те знам ,но бива.Отново цвета е добре ,но тук идва едно но.Ако искаш да ти станат клиповете разбери как да махнеш името отдолу,картата(горе в ляво),парите.Също така научи HLAE-то(то не е никак трудно).С това клиповете ти ще станат доста добри.Също така наблегни на синхронизация между музика и клип(особено за Edit това е задължително).И ако си с Sony Vegas научи ефекта Velocity особено за Edit-и.Друго ,което мога да ти кажа е времето ,през което седиш и не правиш нищо го направи да минава много бързо ,защото става някак си скучно.Все пак добра работа и си се постарал.Браво!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SKILLFUN
Обратна връзка:

Re: SKILLFUN CS:GO edits

Мнение от DeMoNTRAK »

^^MoNsTeR<3^^!:. написа:За първият клип мисля ,че и ти знаеш ,че е малък и трябва да го разтеглиш.Цветът да кажем ,че е нормален и става за такъв клип.За вторият клип си го разтеглил малко или така си го заснел не те знам ,но бива.Отново цвета е добре ,но тук идва едно но.Ако искаш да ти станат клиповете разбери как да махнеш името отдолу,картата(горе в ляво),парите.Също така научи HLAE-то(то не е никак трудно).С това клиповете ти ще станат доста добри.Също така наблегни на синхронизация между музика и клип(особено за Edit това е задължително).И ако си с Sony Vegas научи ефекта Velocity особено за Edit-и.Друго ,което мога да ти кажа е времето ,през което седиш и не правиш нищо го направи да минава много бързо ,защото става някак си скучно.Все пак добра работа и си се постарал.Браво!
Благодаря. Всичко което каза ми е известно, но не зависи от мене. Нямам цс:го и момчето, което си е направил фраговете го е заснел така както може. И точно заради това, няма как да използвам hlae, да премахна всички hud-ове и т.н Не го синхронизирах с песента, понеже нямаше звук от оръжията и щеше да е много зор на 19 момента, да синхронизирам.
Ако искаш погледни другите ми клипове на 1.6, за да видиш че всичко което каза, го правя там. И отново благодаря.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”