[JailBreak] Предложение за махане на zoom
- Аматьор
- Ник в играта: Krassimir
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[JailBreak] Предложение за махане на zoom
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Zoom при AWP и Scout, когато играем дуели.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Едва ли с него ще помогне. Обаче съм сигурен, че играта ще стане по-трудна, но и по-интересна. Може само при HS Shot да бъде позволен Zoom-а на оръжията.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Едва ли с него ще помогне. Обаче съм сигурен, че играта ще стане по-трудна, но и по-интересна. Може само при HS Shot да бъде позволен Zoom-а на оръжията.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Re: [JailBreak] Предложение за махане на zoom

Другият вариант е да има дуел - AWP / SCOUT no zoom duel
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Това си е обикновен дуел, където играчите си решават дали да играят no scope или не, като може да се договарят предварително/по време на дуела. Не мисля, че трябва да се добавя, както каза Андро, отделен дуел, понеже е излишна занимавка. Щом си "про" без scope, цъкай си ти така. 

I'll see you soon then..

- Новак
- Ник в играта: nuclear bomb.
- Скайп профил: hormonally.w
- Обратна връзка:
Аз съм ПРОТИВ.Има хора, които искат да се научат да цъкат с зуум и , така, ще стане по тъпо.Има хора, които цъкат с зуум някой не.Така, че не е лесно да цъкаш без зуум просто няма да натискаш десният бутон и така, ще играеш.
Трябва да уважаваме по-старите, хора защото те са минали с 1000 пъти по-голями трудности от нас, а на нас най-голямата трудност е да си пишем във, фейсбук и да играем ЦС едновременно....
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Оле мале не мога да повярвам кви хора има тука.Как може да се махне zooma я ми кажете? Това предложение е пълен абсурд!ПРОТИВ от мен!
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Против съм много ясно, то има хора, които не могат да те уцелят от 2 метра със Zoom, какво остава за без... ами добре, ако се стреляте от далечна дистанция и ако zoom-a е махнат как ще се убиете? Докато се убиете ще мине 1 век... пълен абсурд.
- Аматьор
- Ник в играта: Krassimir
- Обратна връзка:
Тук не говорим за далечина и тем подобни. Целта на no zoom дуелите е да се затрудни играта. Пък съм и съгласен ако се направи отделен дуел No Zoomp
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Вие го врътнахте на кръчма тука бре. Ако е пиян кат мене със нозоом ще го уцели на нова година. Абе Против съм.
- Аматьор
- Ник в играта: rakiqta ubiec
- Скайп профил: Не
- Обратна връзка:
Категорично не ,зоома си е наложителен за по слабите играчи..Който иска да играе no zoom може да се уговори предварително със съперника си ...

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Абе днеска имам чувството,че се състезавате кой ще предложи по - голямо простотия.Абсолютно против,изобщо няма смисъл от това предложение,не всички могат да играят no zoom,а да не говорим,че ще треа ги чакаме по 10 мин докато се уцелят.
- Respected
Кви са тея предложения,бе?
Мисля,че го правите с цел трупане на мнения.По темата:против,причините са изброени по-горе.

Мисля,че го правите с цел трупане на мнения.По темата:против,причините са изброени по-горе.
- Respected