Ако не всичките кой от тях?
Аз ги гледам всичките (това са малка част от сериалите които гледам)

В заглавието не се побраха:
Кухня
Тhe Walking Dead
Модератор: Развлечения
Chronicles of Shannara мисля,че беше.LAWLIET написа:Хрониките на Шанара това как се пише на английски?
Ииии,мислех,че съм единственият в тая верига,който гледа LucifernStoyanov написа:Всички без The Walking Dead от изброените + гледам Lucifer (много забавен, има смях) и Хрониките на Шанара (Това си е от тъпа флаш, арол, стоте и тн.)
The Shannara ChroniclesLAWLIET написа:Хрониките на Шанара това как се пише на английски?
Почти всеки сериал който е закупен от "БТВ Медия" се премахват от замундаLAWLIET написа: А някой да знае случайно защо са махнали целият 3ти сезон от замунда на сериала Стоте ?
YASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS el barco :>O Що ли забравих да го добавя в най-добрите сериалчета................ (силно препоръчвам)vankata199 написа:Barry Allen отговорих ли по нормален начин :Д само тва гледам arrow не ме грабва знам че е грях ама кво да прайш всеки с различен вкус
Аз на теб щи кажа че пък е грях да не си гледал SmallVille както и El Barco (за втория само 4:20 знае за какво говоря ma love :Д )
Айде че ме гледат едни палачинки и мисля да ги опитам :Д
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 1 гост