Оплакване от админ ГЛ. Админ XTSY

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ ГЛ. Админ XTSY

Мнение от madrid <3 »

1. Nick на Админа: XTSY
2. IP на Админа: имате си го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Има хак всички се оплакваме но той дори не влиза спец. Бива бива ама чак пък толкова
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=3fb9bfbf19
5. Сървър: В случая е д2
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: XTSY
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ ГЛ. Админ XTSY

Мнение от XTSY »

Леле леле най сетне някой се достраша да се оплаче от мен и пак без смисъл от това но няма значение за мен. Само се оплаквате като видите някой по добър от вас и айде хак е баннете го. Не различавате добър играч от хакер за да съм на този пост значи не съм стигнал до тук случайно :) има защо да съм тука но да речем че може би но само може би съм объркал с преценката си за него се извинявам за това че не съм го баннал.

А да и само да кажа че не е задължително да минавам спец. за да гледам играчите и на двата отбора като съм мъртъв пак мога да гледам :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

XTSY написа:Леле леле най сетне някой се достраша да се оплаче от мен и пак без смисъл от това но няма значение за мен. Само се оплаквате като видите някой по добър от вас и айде хак е баннете го. Не различавате добър играч от хакер за да съм на този пост значи не съм стигнал до тук случайно :)
Това не беше реалният hakerrr. Те ти го казаха , но ти нищо не им отговори. Напоследък има много дето копират никове , точно заради това, да не се усъмниш в тях. Ако беше го гледал , щеше да разбереш , той не играеше само с wall , а и с AIM.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

PABLO ESCOBAR написа:1. Nick на нарушителя: hakerrr
2. Снимка на IP-то: (Него може да видите като в конзолата напишете amx_showip и след това snapshot за снимка. Тя ще се запише в папка cstrike) http://prikachi.com/images.php?images/427/8742427g.jpg
3. С какво е нарушил правилата: AimBot
4. Доказателство: (Демо, клип или снимка за да сме сигурни дали наистина е нарушил правилата. Без доказателство не си правете труда да се оплаквате) http://dox.bg/files/dw?a=399e54d0a8 (Превъртете до момента в който съм спец)
Първо да се изкажа за оплакващия се:
За какво напираш толкова не мога да разбера, мина спец но дори 1 рунд не спецна дадения играч за който твърдиш че е хак. Говориш и спамиш без да си го гледал. В твоето демо аз не видях да го спецваш, за да кажеш че е хак. Наричаш глобалния админ че е зле защото не е бил спец да го види, а ти като беше спец сякаш го гледаше. На твоето демо не се вижда нищо, баннат е ето за това цитираното горе, не съм го гледал, но щом е баннат и няма оплакване сигурно му е правилен бана. Като искаш нещо поне се постарай да си сигурен в това, което казваш.

До Глобалния Админ:
Не знам като умрял или не колко си го следял въпросния играч, но след като има оплакване от някой за хак или каквото и да е ти като админ си длъжен да следиш играта му и да отговориш на този който ти е докладвал. Момчето спами като луд да го гледаш а ти си играеше играта и не си направи труда да му кажеш че го гледаш или каквото и да е. В по късен етап видях че си отговорил. Просто докато сте в сървъра се постарайте най напред да покривате задълженията си като админ и после се наслаждавайте на играта. Здравко чувствай се предупреден за това нещо. Може да си го гледал докато съ мъртъв, но не забравяй факта че може да е он офф и да те знае че си админ. Можете да влизате с др ник, за да ги разобличавате.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”