1. Nick на Админа: XTSY
2. IP на Админа: имате си го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Има хак всички се оплакваме но той дори не влиза спец. Бива бива ама чак пък толкова
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=3fb9bfbf19
5. Сървър: В случая е д2
Оплакване от админ ГЛ. Админ XTSY
- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ ГЛ. Админ XTSY
Леле леле най сетне някой се достраша да се оплаче от мен и пак без смисъл от това но няма значение за мен. Само се оплаквате като видите някой по добър от вас и айде хак е баннете го. Не различавате добър играч от хакер за да съм на този пост значи не съм стигнал до тук случайно
има защо да съм тука но да речем че може би но само може би съм объркал с преценката си за него се извинявам за това че не съм го баннал.
А да и само да кажа че не е задължително да минавам спец. за да гледам играчите и на двата отбора като съм мъртъв пак мога да гледам

А да и само да кажа че не е задължително да минавам спец. за да гледам играчите и на двата отбора като съм мъртъв пак мога да гледам

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Това не беше реалният hakerrr. Те ти го казаха , но ти нищо не им отговори. Напоследък има много дето копират никове , точно заради това, да не се усъмниш в тях. Ако беше го гледал , щеше да разбереш , той не играеше само с wall , а и с AIM.XTSY написа:Леле леле най сетне някой се достраша да се оплаче от мен и пак без смисъл от това но няма значение за мен. Само се оплаквате като видите някой по добър от вас и айде хак е баннете го. Не различавате добър играч от хакер за да съм на този пост значи не съм стигнал до тук случайно![]()
- Баннат
Първо да се изкажа за оплакващия се:PABLO ESCOBAR написа:1. Nick на нарушителя: hakerrr
2. Снимка на IP-то: (Него може да видите като в конзолата напишете amx_showip и след това snapshot за снимка. Тя ще се запише в папка cstrike) http://prikachi.com/images.php?images/427/8742427g.jpg
3. С какво е нарушил правилата: AimBot
4. Доказателство: (Демо, клип или снимка за да сме сигурни дали наистина е нарушил правилата. Без доказателство не си правете труда да се оплаквате) http://dox.bg/files/dw?a=399e54d0a8 (Превъртете до момента в който съм спец)
За какво напираш толкова не мога да разбера, мина спец но дори 1 рунд не спецна дадения играч за който твърдиш че е хак. Говориш и спамиш без да си го гледал. В твоето демо аз не видях да го спецваш, за да кажеш че е хак. Наричаш глобалния админ че е зле защото не е бил спец да го види, а ти като беше спец сякаш го гледаше. На твоето демо не се вижда нищо, баннат е ето за това цитираното горе, не съм го гледал, но щом е баннат и няма оплакване сигурно му е правилен бана. Като искаш нещо поне се постарай да си сигурен в това, което казваш.
До Глобалния Админ:
Не знам като умрял или не колко си го следял въпросния играч, но след като има оплакване от някой за хак или каквото и да е ти като админ си длъжен да следиш играта му и да отговориш на този който ти е докладвал. Момчето спами като луд да го гледаш а ти си играеше играта и не си направи труда да му кажеш че го гледаш или каквото и да е. В по късен етап видях че си отговорил. Просто докато сте в сървъра се постарайте най напред да покривате задълженията си като админ и после се наслаждавайте на играта. Здравко чувствай се предупреден за това нещо. Може да си го гледал докато съ мъртъв, но не забравяй факта че може да е он офф и да те знае че си админ. Можете да влизате с др ник, за да ги разобличавате.