Въпрос към Админите от Jailbreak?

Тук ще се преместят всички стари теми и предложения от раздел ''ЗА СЪРВЪРИТЕ''.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: DaPk0
Скайп профил: /-/-/-/-/
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Въпрос към Админите от Jailbreak?

Мнение от dulak »

Защо вече се губи липсата на админи ? :hmm:
И това е много зле защото всеки играч си прави каквото иска псувни,смс админи си праят също кво си искат. :thumbsdown:
Моляви искам тази верига да се върне като преди години да стане много добра и да се издигне. :bgflag:
Моляви бъдете активни админи редовни сте но например днес не съм видял нито един Сървър админ. :blink:

*Мнението на JukeCity хубаво си имате лични животи ми тогава давайте шансове на пичовете който ще се справят с работата или просто тестове на хората.

*Мнението на ZeroCOOL не си ме видял защото ми незнаеш ника пиша се pe_pe_pe_ty и аз те видях но само теб за днес.
Последно промяна от dulak на 12 Апр 2016, 22:57, променено общо 2 пъти.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: rakiqta ubiec
Скайп профил: Не
Обратна връзка:

Re: Въпрос към JailBreak.

Мнение от PABLO ESCOBAR »

Сървър админи има , но те са 4-5 които са редовни , другите са от дъжд на вятър ..Подкрепям те напълно . Даже призовавам хората с повече “нашивки“ да направят едно "обновяване" на Сървър админите , иначе сървъра ще продължи да затъва.. :victory:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Админите не могат да са 24/7 в игра, всеки си има личен живот и задължения, които трябва да свърши etc.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Z3roC00L
Скайп профил: zeroc00l_555
Обратна връзка:

Мнение от zerocool_555 »

Ти кога си играл днес че не си ме видял, аз днес почти постоянно бях вътре, и изобщо теб не съм те видял. Сървъра си е много добре от страна на админи. Може да се е случило да няма никои с права за определено време, но то е защото хората си имат и личен живот.

Edit: От почти цял ден игра, твоя ник pe_pe_pe_ty нито веднъж не съм го видял. Не се води от 10 мин игра, за целия сървър.
Последно промяна от zerocool_555 на 12 Апр 2016, 23:31, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Re: Въпрос към Админите от Jailbreak?

Мнение от Waldy »

dulak написа:Защо вече се губи липсата на админи ? :hmm:
И това е много зле защото всеки играч си прави каквото иска псувни,смс админи си праят също кво си искат. :thumbsdown:
Моляви искам тази верига да се върне като преди години да стане много добра и да се издигне. :bgflag:
Моляви бъдете активни админи редовни сте но например днес не съм видял нито един Сървър админ. :blink:

*Мнението на JukeCity хубаво си имате лични животи ми тогава давайте шансове на пичовете който ще се справят с работата или просто тестове на хората.

*Мнението на ZeroCOOL не си ме видял защото ми незнаеш ника пиша се pe_pe_pe_ty и аз те видях но само теб за днес.
Не съм правоспособен в дадения сървър, но мнението на JukeCity e напълно достатъчно за да се заключи темата. Дори и на теб да ти се даде шанс като СА не ми се вярва да си по-редовен от екипа в Jailbreak. Просто не издържах да не се обадя понеже ми омръзна от многознаещи хора. Ето ти един пример: лично мен ме ръчкат всеки ден в нас от страна на брат ми, че не съм вършел никаква работа и не съм научен на физически труд, а аз самият прекарвам по 2-3 часа с максимално натоварване във фитнеса + извънредни задачи. Та мисълта ми е, че не си минал по пътя по който минават правоспособните в сървъра, та да държиш сметка. ;)
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Времето минава, годините също. Майнаците пушат, пият, ходят по дискотеки всеки ден, други пък обръщат внимание изцяло на образованието. Това е хубаво,но няма да е лошо хората да отделят малко време. Кандидатурата на даден играч е напълно доброволна, това означава, че той има желание да помага и да се развива заедно с веригата. Единствената задача на един админ е да си върши задълженията като такъв и да е редовен. Стига, 20 и кусур админа сте вътре, време ли няма да намерите поне 2-3 да влязат? Аз лично се отказах от правата , защото осъзнах , че за дълго време, аз не мога да обърна внимание на сървъра в който съм админ.
Да вземем за пример FOX. Става дума за един човек с голям потенциал, активна и имаща желание да се развива. Обаче я отхвърлят заради някви си години. Аз много добре знам, че има случаи, в които сте си затваряли очите.Ако за вас възрастта е основен фактор за това дали един човек може да стане за админ или не, бая бъркате. Ще я правите ПА, не червен. Спокойно.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Админите в Jaila сме 19 . Както и да е.
И 50 админа да сме, пак няма да сме 24/7 .
Наближава краят на семестрите / сроковете , хората се стягат , не влизат много . Други губят интерес към даденият мод и тн.
Има които и са казали , че ще отсъства и така.
А и както каза Наско , хората порастват - почва да ги влече животът , влизат през деня , вечер излизат и тн. и тн.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Дарко, разбирам че трябва да има Сървър админи в Джайла и останалите сървъри, но не сме хора без социален живот да седим цял ден и да си парим очите на компа. Уалди даде пример и аз ще ти дам. Значи аз съм на баскетбол, скейт накратко спортувам и то с приятели. Аз дето имам винаги свободно време и съм в джайла всеки ден чудно ми е защо не си ме забелязал. Разбери ни но всеки си има свой избор на живот. Ние няма да избягаме спокич винаги сме онлайн. Ако има някакви проблеми както каза псуване, обиждане и т. Н пишеш на мен и на някой друг член от екипа по скайп.Надявам се да си ме разбрал. Пожелавам ти приятна игра в сървърите!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

В джайла кандидати бол, но и бол с админи от които и аз имам повече часове. Е, мисля, че всички знаем какво е правилното действие, но дали ще е скоро ?
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Темата ще се вземе под внимание !
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Никнейм: pe_pe_pe_ty  Играно време: 0 часа и 38 мин.
Никнейм: DaPk0  Играно време: 1 час и 23 мин.

На базата на написаното от теб лично проверих днес колко админа са влизали в сървъра. Цели 12 СА са влезли в сървъра.

Не че нещо, но много сериозно се вживяваш. Имаш общо 2 часа игра с 2 та ника, а твърдиш че админите са нередовни.
Това че ти си влязал и си играл в някакви си 40 минути и не е имало админ, съвсем не означава че админите са неактивни в сървъра. Така ако си мислиш че ще направиш добро впечатление, предполагам за евентуална кандидатура. Мога да ти кажа само че по скоро сам си биеш дузпата! Хайде сега със здраве, лека вечер!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "ЗА СЪРВЪРИТЕ"”