[JailBreak] Предложение за ново правило

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[JailBreak] Предложение за ново правило

Мнение от WHITE SHADOW »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да бъде премахната заплатената услуга "Speed" по време на catch day.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Ще уравновеси отборите. Не стига че има и doublejump ами speed-а е по-зле. CT няма как да го хванат понеже те нямат такава опция в shop/vipshop-а.
Изображение
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: [JailBreak] Предложение за ново правило

Мнение от златомира »

Всички купуват Speed-a преди да бъде пуснат ден, защото иначе шопа е невалиден. По темата съм За! Наистина надзирателите нямат никакъв шанс да ги хванат, особено ако имат и Double Jump.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: rakiqta ubiec
Скайп профил: Не
Обратна връзка:

Мнение от PABLO ESCOBAR »

златомира написа:Всички купуват Speed-a преди да бъде пуснат ден, защото иначе шопа е невалиден. По темата съм За! Наистина надзирателите нямат никакъв шанс да ги хванат, особено ако имат и Double Jump.
На същото мнение съм.ЗА!
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Z3roC00L
Скайп профил: zeroc00l_555
Обратна връзка:

Мнение от zerocool_555 »

За да се махне тази опция, някой трябва да пипне тук там. А това не е препоръчително че пипне ли се едно нещо други 2 се развалят. На мнение съм че има достатъчно много админи, които да следят играта и като видят тази нередност да действат. Същата е и ситуацията с Duble Jump, като се види че някой се е качил на недостижимо място, първо се предупреждава после slay.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Тва няма как да стане. Понякога хората си го копуват в началото на рундът. От къде да знаят , че ще се пуска catch day или нещо от сорта ?

ПП : Зеро , тва дето го каза , не е така ! При dj е съвсем различно . Спееда е постоянен за целият рунд.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Направо махнете тоя тъп ден, 20 правила се предлагат само заради него.........
Тва е най-скучния ден, ръниш и въобще не чакаш ЦТ, на края остават 2-3 Т и на никой не му се мре и рънят из мапа.
Да не говорим, че с тоя двоен скок става мазало, камо ли и с допълнителен спеед ....
Напълно ЗА!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Andr0 написа:Тва няма как да стане. Понякога хората си го копуват в началото на рундът. От къде да знаят , че ще се пуска catch day или нещо от сорта ?

ПП : Зеро , тва дето го каза , не е така ! При dj е съвсем различно . Спееда е постоянен за целият рунд.
Или просто когато се стартира какъвто и да е ден да се премахват всички активни екстри от шоп-а ?
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

WHITE SHADOW написа:
Andr0 написа:Тва няма как да стане. Понякога хората си го копуват в началото на рундът. От къде да знаят , че ще се пуска catch day или нещо от сорта ?

Или просто когато се стартира какъвто и да е ден да се премахват всички активни екстри от шоп-а ?
Хората са събирали и са си взели speed , a ти искаш да се премахват ? После кой ще им върне паковете ?
Последно промяна от Andr0 на 12 Апр 2016, 16:23, променено общо 1 път.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: CorC
Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
Обратна връзка:

Мнение от CorCSv »

zerocool_555 написа:За да се махне тази опция, някой трябва да пипне тук там. А това не е препоръчително че пипне ли се едно нещо други 2 се развалят. На мнение съм че има достатъчно много админи, които да следят играта и като видят тази нередност да действат. Същата е и ситуацията с Duble Jump, като се види че някой се е качил на недостижимо място, първо се предупреждава после slay.
ЗА! На същото мнение съм.
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Krassimir
Обратна връзка:

Мнение от zrybic. »

Против. Все пак играчите си плащат, за да го имат.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: DVG
Обратна връзка:

Мнение от RaPToR # »

Няма нищо общо с правилата.Но съм ЗА!Който го е купил да му се маха спийда и да му върнe JBP!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

На Catch Day със Speed и Double Jump ако са, иди ги гони. Защо въобще сте го добавили тоя Speed.

ЗА.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Кaто мaaнa дa вa прибия... Ей, вие зa ко сте aдмини бе. Ми кaто земaт спийд - слaй и дa се оплaквaт нa aрменския поп.

ВAЖНО: Нa дей всякaкви екстри от шопa сa ЗAБРAНЕНИ! Товa че си ги купувaт преди товa и ги ползвaт нa деня е БЪГ. БЪГ=СЛAЙ.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Иво не си замълча. #waitingforAdministrator
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: FBI
Скайп профил: stilqnka00
Обратна връзка:

Мнение от Stilqna »

За!По нагоре всичко е казано!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Miss Soffi
Обратна връзка:

Мнение от Miss Soffi »

iv00 написа:Кaто мaaнa дa вa прибия... Ей, вие зa ко сте aдмини бе. Ми кaто земaт спийд - слaй и дa се оплaквaт нa aрменския поп.

ВAЖНО: Нa дей всякaкви екстри от шопa сa ЗAБРAНЕНИ! Товa че си ги купувaт преди товa и ги ползвaт нa деня е БЪГ. БЪГ=СЛAЙ.
Какъв бъг пък ти,нали саймъна дава определен тайм преди да пусне day и така хората просто хитреят,имат възможност и купуват нещо,което ще им е в полза за да останат ласт. Аз не виждам никакъв смисъл да се маха за самия дей,по-добрата идея е да се махне самия catch day тъй като наистина има много проблеми с него. :victory: ( +това за твоя "бъг" има и такива хора,които си пускат спийд веднага след като почне рунда,още преди и саймъна да е написал "Ще има day").
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Miss Soffi написа:
iv00 написа:Кaто мaaнa дa вa прибия... Ей, вие зa ко сте aдмини бе. Ми кaто земaт спийд - слaй и дa се оплaквaт нa aрменския поп.

Какъв бъг пък ти,нали саймъна дава определен тайм преди да пусне day и така хората просто хитреят,имат възможност и купуват нещо,което ще им е в полза за да останат ласт. Аз не виждам никакъв смисъл да се маха за самия дей,по-добрата идея е да се махне самия catch day тъй като наистина има много проблеми с него. :victory: ( +това за твоя "бъг" има и такива хора,които си пускат спийд веднага след като почне рунда,още преди и саймъна да е написал "Ще има day").

Ще мислят два пъти преди да пускат спийд преди каквато и да е командата. Това дава нечестно предимство спрямо другите играчи, които влизат сега или са си изхарчили паковете. И бая ще трябва да гонят за да хванат всички, то без speed едвам ги хващат,па камоли без.
Кажи ми че не е така? Е да ама не. Тоя спийд трябва отдавна да го няма вече, но тъй като Кунчо е в почивка,дирете кой ще се занимава. Защото модъри има най-малко. Кастинги за модъри ли ще правите не знам..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Miss Soffi написа:

Aмa вие откaзвaте дa приемaте. Четете бе, четете. Тъпо просто и ясно съм го нaписaл. Дaй ся дa мaхнем деня, дa мaхнем и спийдa понеже не можете дa се спрaвите с 2мa-3мa хитреци? Кaк 2 денa бях в сървърa и всички се нaучихa че спийд нa дей не може. Вие ми ги лигaвите тукa.. еднa бибиткa що не им нaпрaйте, дa не им нaрушите прaвaтa в джейлa случaйно.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Aйде живи и здрaви http://cstrike.slackserv.com/forum/view ... 12&t=21612

Ключa.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”