[HNS] Добавяне на карти
- Напреднал
- Ник в играта: DaZzLe
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[HNS] Добавяне на карти
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/551/
2. В кой сървър искате да стане промяната? - SlackServ.com # HideNSeek 100aa
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! По-голямо разнообразие, в този сървър доста се повтарят някои карти и със сигурност на някои от играчите е започнало да им омръзват.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2784/
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/ мапа ми изглежда интересен, а и го предлагам за разнообразието на маповете.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3088/
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/ Още един интересен и голям мап към маплиста няма да навреди.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2562/
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/ Както описах по-горе, това е много интересен и голям мап.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! По-голямо разнообразие, в този сървър доста се повтарят някои карти и със сигурност на някои от играчите е започнало да им омръзват.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2784/
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/ мапа ми изглежда интересен, а и го предлагам за разнообразието на маповете.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3088/
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/ Още един интересен и голям мап към маплиста няма да навреди.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2562/
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/ Както описах по-горе, това е много интересен и голям мап.
yung god
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Re: [HNS] Добавяне на карти
Много хубави карти , освен последният
, него не съм го играл. За ! Нека се добавят.
, него не съм го играл. За ! Нека се добавят.
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
На първия аз дет не съм трикер няма място дори за 1 трик има един тайник който малко хора знаят 2рия мап беше премахнат 3-тия съм го играл и не ме кефи последния го има 

- Respected
В сървъра хнсбг мачове въобще не се играят. Дори когато се пуснат хората започват да се дразнят.
Няма смисъл като ще се играят веднъж в седмицата и играчите ще се дразнят
Няма смисъл като ще се играят веднъж в седмицата и играчите ще се дразнят

- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
И да се добавят, като няма ртв в сървъра и няма админи един час ще трябва да играем една карта...
За първата съм за. Защото съм играл на тази карта и е яка.
За втората съм против. Защото има подобни карти в сървъра.
За третата съм за. Картата ми харесва
За четвъртата пак съм за. На тази карта съм играл и е много яка.
За първата съм за. Защото съм играл на тази карта и е яка.
За втората съм против. Защото има подобни карти в сървъра.
За третата съм за. Картата ми харесва

За четвъртата пак съм за. На тази карта съм играл и е много яка.
- Аматьор
- Ник в играта: m10
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Обратна връзка:
Пич и четирите карти са леймърски не се обиждай но това са големи мапове които при малко па брой хора няма да се намерят даже и да се блъскат един в друг на сървъра му трябват малки карти за трикове. Картите съм ги играл и четирите и не са лоши при голям брой хора но при малък стой и гледай ко става

- Respected
Ако коментара ви не е колкото за 1 мнение повече, щяхте да знаете, че последната карта я има, а втората беше в сървъра до преди месец-два и се играеше веднъж на 2 седмици.
Другото което е пак казвам, в сървъра играчите като общ знаменател играят карти от рода на roof / raiysh / mie и при такава карта от тези по-горе, една голяма част излиза.
Другото което е пак казвам, в сървъра играчите като общ знаменател играят карти от рода на roof / raiysh / mie и при такава карта от тези по-горе, една голяма част излиза.

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
До онзи ден както се вика нямаше картите rayish, сега изведнъж се сменил начина на игра и всичките са се заиграли и на Шведските карти. Ами, че то тогава по смисъла Ви да се махнат всички карти и да стане (trickzone) сървър.. Което пък няма да се приеме защото никога не сте доволни като стане дума за промяна (особено в хнс). Добавяте/махате карти и какво се случва? Само конфликти и спорове. По-добре да не се бара хич Сървъра и това е, че от такива предложения като:
Добавете едно, махнете друго.
Стават проблеми и хората им писва. Или ще имате трик хнс с 5-6 карти или ще имате 1000 карти и това е, не може да избирате 100 ламерски и после за още 2-3 да спорите 1 година. Това ли е сериозното мнение на всички играещи хнс в СС? Даже и ти sader's.. И ти ги оставяш да се ръфат за нови карти, докато не те интерсува - браво! Ако ще си предлагате карти всеки ден и ще спорите за това и онова, да няма хнс сървър и всичко 6 а? Мм.. Май така ще е по-добре, защото от психично болни (хнс) играчи сървъра става по-зле с всеки ден.
Стават проблеми и хората им писва. Или ще имате трик хнс с 5-6 карти или ще имате 1000 карти и това е, не може да избирате 100 ламерски и после за още 2-3 да спорите 1 година. Това ли е сериозното мнение на всички играещи хнс в СС? Даже и ти sader's.. И ти ги оставяш да се ръфат за нови карти, докато не те интерсува - браво! Ако ще си предлагате карти всеки ден и ще спорите за това и онова, да няма хнс сървър и всичко 6 а? Мм.. Май така ще е по-добре, защото от психично болни (хнс) играчи сървъра става по-зле с всеки ден.
Офтопик:
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
cmg написа:До онзи ден както се вика нямаше картите rayish, сега изведнъж се сменил начина на игра и всичките са се заиграли и на Шведските карти. Ами, че то тогава по смисъла Ви да се махнат всички карти и да стане (trickzone) сървър.. Което пък няма да се приеме защото никога не сте доволни като стане дума за промяна (особено в хнс). Добавяте/махате карти и какво се случва? Само конфликти и спорове. По-добре да не се бара хич Сървъра и това е, че от такива предложения като:
Офтопик:
Аз знам че обичаш много да говориш и ти отговарям веднага без роман
Няма да се заема със сървъра докато фпс-то на стеам не стане 99.5 а не 100.5 не ми пука грам АМА ГРАМ от това кой какво иска и какво ще прави ако не си забелязал имам за 1 месец 2 часа играни с моя ник

- Respected
Братле, нали се сещаш, че едни играчи харесват ц21, други райш, трети хнсбг? Няма как да се забрани да се пускат теми, защото всеки е с различен опит и вкус. На него му харесват и е решил да ги предложи. Кво повече искаш ?

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Отговор на Ванка:
Знам те тебе споко, знам ти и мислите и играта човек - не си активен..
Отговор на Пърпъл:
Като имат вкус всичките то хнс няма никога да се оправи и по тази теория все ще го барате и колкото повече толкова по-зле.. Направо трябва един път буквално пипане а не частично да се маже всичко.
Знам те тебе споко, знам ти и мислите и играта човек - не си активен..
Отговор на Пърпъл:
Като имат вкус всичките то хнс няма никога да се оправи и по тази теория все ще го барате и колкото повече толкова по-зле.. Направо трябва един път буквално пипане а не частично да се маже всичко.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
Така е, но примерно на него му харесват и е решил да ги предложи. За това е и моето мнение, достатъчно години съм играл в сървъра и съм бил админ, за да знам кое се харесва на играчите 
Айде стига спам по темата

Айде стига спам по темата

- Активен
- Ник в играта: reverse
- Скайп профил: stoilow_strike77
- Обратна връзка:
Против картите не ми харесват и няма да се харесат на останалите играчи .
- Respected
- Ник в играта: (^_^)
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Ще се доверя на мнението на колегите, че картите са твърде големи. Може да се сложат, но след време, като се сървъра се развие.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.