Сбогом PU9maker (XJ)

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
cmg
Активен
Активен

Ник в играта: Can't be known
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Сбогом PU9maker (XJ)

Мнение от cmg »

Дойде времето да се сбогуваме с един от най-успешните KZ играчи на планетата! На 20-ти Април 2016-та година бе публикувана новината в Xtreme-Jumps.eu (без цел за реклама), че играча (PU9maker) се отказва от игралната си кариера в Counter-Strike 1.6, и че ще продължава с живота си!

За тези коѝто не знаят, PU9maker е един от държателите на светновния рекорд (WR) за 273 Double CountJump (DCJ) BLOCK:

#5th place 273 Double CountJump BLOCK - Czech Republic - PU9maker Stats -273.771 Prestrafe - 299.889 ДЕМО

Ето и официалната новина от XJ ЛИНК:

Английска Версия:

Good evening XJ!

The day we've all been waiting for has arrived. Tonight, I have the honor to present to you one of the most extraordinary creations in our community's history.

Around two months ago, Country: Czech Republic PU9maker started looking for an experienced moviemaker to tell a story about his kreedz career. Soon enough, Country: Bulgaria IceVip took on the project and at that moment expectations grew even higher - we all know the abilities of our favourite editor.

I want to be honest with you. I don't think words alone can give true justice to the masterpiece Country: Bulgaria IceVip has created. A studio quality narration by Country: Czech Republic PU9maker himself leads the viewer through the journey, which has been visually perfected to the absolute limit. It's as professional a production as the most professional Counter-Strike movies we all remember. Please take a break from whatever you were up to and enjoy all of the 6 minutes and 21 seconds of this incredible movie.

" Thank you all for the precious memories we shared together. Damn, those were the times!
And remember...

"If you have the will to win, you have achieved half your success; if you don’t, you have achieved half your failure.""

- Country: Czech Republic PU9maker

Българска Версия:

Добър Вечер XJ!

Денят който ние всички очаквахме пристигна. Тази вечер, аз имам честта да представя на вас едно от най-изкключителните създания в историята на нашата общност.

Преди около два месеца, Държава: Чехия PU9maker стартира да търси за опитен мовимейкър да разкаже история за неговата крийдз кариета. Достатъчно скоро, Държава: България IceVip взе проекта и по това време очакванията станаха още по големи - ние всички знаем способностите на нашия любим редактор.

Искам да съм честен с вас. Аз не мисля, че думите само могат да дадат истинска справедливост на шедьовъра Държава: България IceVip е създал. Разказ с качество на студио от Държава : Чехия PU9maker самия той води гледката чрез пътеществието, което бе визуално перфектирано до абсолютния лимит. То е професионална продукция, продукция както повечето професионални Контър-Страйк филми дето помним всички ние. Моля починете си от каквото правите и се насладете на всичките 6 минути и 21 секунди от този невероятен филм.

" Благодаря Ви за всичките скъпоценни моменти коѝто споделихме заедно. Проклятие, това бяха времената!
И помнете...

"Ако имате мисълта да спечелите, сте постигнали половината от вашия успех; ако ли не, сте постигнали половината си провал.""

- Държава: Чехия PU9maker

Бонус:

Английски текст:

Last demo of Country: Czech Republic PU9maker's jumping career:
kz_sk_proclimbing done in 06:04.16 ( 06:06.68 cz PU9maker )

Български превод:

Последното демо на скачащата кариета на Държава: Чехия PU9maker:
kz_sk_proclimbing направено в 06:04.16 ( 06:06.68 cz PU9maker )

Ето и клипа направен от единствения и незаменим IceVip;1337 #Strafeace

Аз лично бях трогнат като видях тази новина, но въпреки всичко всеки човек изживява такива дни от живота си. Играе няколко години, но въпреки това времето му идва и той се отказва от играта за да продължи напред в живота! Нека дадем малко респект пред успехите и сътворенията на човека който е направил доста световни рекорди (WR) и е бил от успешните (JUMPERS) в историята на Kreedz 10aa!
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: fesd
Обратна връзка:

Re: Сбогом PU9maker (XJ)

Мнение от dafuqwe »

Изгледах клипа още като го качиха в XJ. Хубаво е, че си разпространил клипа и тук, тъй като е обработен на професионално ниво. IceVip наистина сътвори нещо чудесно. Просто си разбира от работата. Имам само забележки по превода ти, но това няма значение. Би трябвало всеки посещаващ форума да има малки познания по английски и да добие някаква що-годе идея за какво се говори. Общо взето, браво че си отделил от времето си да напишеш тази статийка. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Re: Сбогом PU9maker (XJ)

Мнение от novachrono »

Ако всички едитори бяха такива, щях да плача на всяко видео. Отлична обработка от страна на icevip.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”