Въпрос към purple свързан със старите теми
- Новак
Въпрос към purple свързан със старите теми
Сори че правя нова тема, ама заключихте старата, а исках да питам purple още нещо. Като банна catalyst перманентно за хак да си дал демо което го доказва??
Последно промяна от kofein на 26 Апр 2016, 21:24, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.
Причина: Променено заглавие.
- Напреднал
- Ник в играта: DaZzLe
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Новак
Re: purple
Ама искам да го питам пред всички, защото ако го питам на лично едва ли ще признае нещо, за 2 дена се издъни 2 пъти, на catalyst бана си освата перманентен, защото разбирача с 5 години стаж е преценил, че е хак, макар че не знае къде изписва прето
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Re: Въпрос към purple свързан със старите теми
Искам да предупредя всеки един, който иска да вземе участие в отворената за пърпъл дискусия:
1. Спазвайте добрия тон
2. Добре обмисляйте написаното, за да няма сърдити
3. Обвинения без доказателства не се толерират
1. Спазвайте добрия тон
2. Добре обмисляйте написаното, за да няма сърдити
3. Обвинения без доказателства не се толерират
- Новак
След като не се толерират, защо бана остава, макар че той не е дал демо, а и няма никакъв хак. А и бана не е за ден или два а е перманентен..
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Нека баннатия потребител предостави своето последно демо от сървъра - практика, която се прилага навсякъде.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Никой от нашите колеги не е длъжен да си пази демо на всеки човек, който е баннал. Това за първи път го чувам? От кога всеки човек от екипа трябва да прави демо на всичките нарушители, които банва?
Последно промяна от kofein на 27 Апр 2016, 03:20, променено общо 1 път.
Причина: Мнението не е свързано с естеството на темата.
Причина: Мнението не е свързано с естеството на темата.
- Respected
Брато, правя и грешки, признавам си, не съм админа който бях преди година и повече, НО не мога да излизам от игра за да си пазя демотата на всеки който съм баннал!
Баннатия потребител трябва да пусне оплакване както видя в другите теми с неговото демо. Аз не съм длъжен
Баннатия потребител трябва да пусне оплакване както видя в другите теми с неговото демо. Аз не съм длъжен

- Новак
Банва перманентно, не е ли правилно да даде доказателство за бана? Или да стана админ да банна целия сървър и да кажа, че са били хакери???
- Respected
Имам 45 бана, ту за хак ту за нещо друго, какво предлагаш? Да направя папка с ника на всеки случайно ако се оплаче АЗ да му дам демото ? 
Разбирам да се оплаквате от нещо нормално както този преди малко, но вече става смешно и започвам да се ядосвам

Разбирам да се оплаквате от нещо нормално както този преди малко, но вече става смешно и започвам да се ядосвам

- Новак
Предлагам преди да раздавате банове, гагове, кикове и всичко останало да мислите малко. Не говоря само за тебе, всички го правите. И значи да внимавам с кой ник играя да не ми лепнете нещо ?
// Ама чакай ти си админ, за да следиш за реда, а не да се чудиш кой да баннеш или гагнеш. Освен това само да ти кажа, че с какъвто и хак да играе не може да направи 260 статс със 260 пре, най-малкото няма да го отчете и то е близко до акъла и пак казвам преди да правиш глупости се увери, че е хак
Както и с баннатия играч, уверявам те, че не е играл с хак, скоро ще даде демото и да видим обяснението

// Ама чакай ти си админ, за да следиш за реда, а не да се чудиш кой да баннеш или гагнеш. Освен това само да ти кажа, че с какъвто и хак да играе не може да направи 260 статс със 260 пре, най-малкото няма да го отчете и то е близко до акъла и пак казвам преди да правиш глупости се увери, че е хак

Последно промяна от nqmaznacheniee на 26 Апр 2016, 21:40, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Практиката в тази верига, както и в доста други е потребителя да предостави доказателства които го оневиняват. Просто така е изградена системата, понеже е изключително трудоемка задача да правиш доклади на всеки един нарушител и да снимаш и да качваш. Това че е бил кикнат и демото се е презаписало... какво да кажа чак не знам. И аз бих направил същото /да реконектна/ след като някой ме кикне. То просто така ти идва, не мислиш за демота в тоя момент и от там идва сега сконфузната ситуация. Нито единия може да докаже, нито другия. Според мен бана трябва да се махне и да се има едно на ум.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
Обяснението е това - ЕБ преглежда демото може и ГА и т.н. и ако не е хак го махат бана ако е хак бана остава.
Все пак всеки може да направи грешка
До Иво - То дори не го баннах ЗАЩОТО ИЗПИСВА "PLAYER IS ALREADY BANNED" !??!?!
Все пак всеки може да направи грешка
До Иво - То дори не го баннах ЗАЩОТО ИЗПИСВА "PLAYER IS ALREADY BANNED" !??!?!

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Админа няма да бъде наказван тъй като няма доказателства, които да докажат, че е сгрешил!