Несправедлив бан х2 за 30 мин - рекорд?
- Активен
Несправедлив бан х2 за 30 мин - рекорд?
1. Вашият ник: incessa beibi
2. Сървър: djeilbreik
3. Ник на админа: Jukecity
4. Вашето IP:
5. Причина, поради която сте наказан:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: Jukecity
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'Aimhack'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:73089956'
[AMXBans] Your IP: '78.159.149.238'
Requesting tempdecal.wad from server
Error: server failed to transmit file 'customization'
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check your console.
Completed demo
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=9c9541d4dd
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!)
2. Сървър: djeilbreik
3. Ник на админа: Jukecity
4. Вашето IP:
5. Причина, поради която сте наказан:
[AMXBans] Banned by Admin: Jukecity
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'Aimhack'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:73089956'
[AMXBans] Your IP: '78.159.149.238'
Requesting tempdecal.wad from server
Error: server failed to transmit file 'customization'
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check your console.
Completed demo
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=9c9541d4dd
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!)
Последно промяна от >sLk> на 28 Апр 2016, 21:18, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: х2 за 30 мин - рекорд?
Тоя път Бана ще седи, момента преди да те банна стреляш и мерника ти слезна на долния етаж където имаше играч, стрелбата ти не е нормална.
- Активен
Нека не си ти този , който ще го реши.Потресен съм от преценката на админите в тази веригаJukeCity написа:Тоя път Бана ще седи, момента преди да те банна стреляш и мерника ти слезна на долния етаж където имаше играч, стрелбата ти не е нормална.

EDIT : Очаквам адекватно мнение , от хора които всъщност разбират от цс и имат опит като админи .

- Respected
- Обратна връзка:
- Активен
Не е като да съм дал моето демо , където се вижда от 1st person , но както и да еJukeCity написа:http://dox.bg/files/dw?a=a94dd78fe1 - Последните 2 рунда

- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Re: Несправедлив бан х2 за 30 мин - рекорд?
Аз тука ви казвам че има нещо лошо в тоя пък вие го Unban и ся пак бан.Кво е туй?Поредна грешка или кво...
- Respected
- Ник в играта: NOVAKA
- Скайп профил: bobi_864
- Обратна връзка:
...........Значи все пак щом има втори бан, съм преценил правилно в първата ситуация. Казах че има нещо странно в играта му и затова го наблюдавах и т.н.
И моля те недей да обиждаш админите без значение дали знаят или не :P

*DEAD* kofein : na mishchitzata
- Активен
NOVAKA написа:...........Значи все пак щом има втори бан, съм преценил правилно в първата ситуация. Казах че има нещо странно в играта му и затова го наблюдавах и т.н.
Помолих за сериозна гледна точка , мнение на аматьори не искам.С риск да получа +1 , извинете ме , но вас двамата мога да ви сбъркам за амеби. Не знам дали тролвате или найстина сте покъртително зле.ThoR написа:Аз тука ви казвам че има нещо лошо в тоя пък вие го Unban и ся пак бан.Кво е туй?Поредна грешка или кво...

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Нека някой администратор да погледне демото и да се изкаже. Аз твърдя, че хак няма и колегите са в грешка.
п.с. Това, че играчът е отнесъл два поредни бана, не значи, че задължително е хак. Какво пречи всички да грешите?
п.с. Това, че играчът е отнесъл два поредни бана, не значи, че задължително е хак. Какво пречи всички да грешите?
- Активен
Първо , долу нямаше играч.JukeCity написа:Тоя път Бана ще седи, момента преди да те банна стреляш и мерника ти слезна на долния етаж където имаше играч, стрелбата ти не е нормална.
Второ , мерника ми отскочи така , защото натиснах 3 пъти DPI бутона , който ускори мишката ми на 8200 DPI. Това стреляне което виждаш , го правя с периодично смаляване на DPI.Използва се за Spray в CSGO.

- Respected
- Ник в играта: NOVAKA
- Скайп профил: bobi_864
- Обратна връзка:
Абсолютно видях същото на демото. Не казвам че съм специалист по демота, но като стреля, мишката му играе насам натам, а пък патрони летят към играча. Пак казвам не съм специалист по хакове, но се видя на демото.JukeCity написа:Тоя път Бана ще седи, момента преди да те банна стреляш и мерника ти слезна на долния етаж където имаше играч, стрелбата ти не е нормална.
Да нека и другите да го видят и изкажат.
И пак казвам извинете ме ако греша някъде, но спри да обиждаш по този начин. Това дали ще ме объркаш с амеба си е лично твой проблем.
Не искам да изкривявам нещата, казвам това което виждам и мисля.

*DEAD* kofein : na mishchitzata
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
ЗА мен не е хак и в последния рунд е чиста лигавня/симулация на хак.
Инцесе за първи път виждам играч да стреля така с калашник при положение, че има голям откат
И също така, че в началото използва спидермански и никаква реакция от админ, дори забележка.
Инцесе за първи път виждам играч да стреля така с калашник при положение, че има голям откат

И също така, че в началото използва спидермански и никаква реакция от админ, дори забележка.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Обратна връзка:
[quote="DamnY0U"]ЗА мен не е хак и в последния рунд е чиста лигавня/симулация на хак.
/quote]
И симулацията на хак се наказва с? За мен тва където мерника ти слезна долу(на играча) и после го качи горе на играча не е чисто.
/quote]
И симулацията на хак се наказва с? За мен тва където мерника ти слезна долу(на играча) и после го качи горе на играча не е чисто.
- Активен
Вече и ще ми казвате как да стрелям ? Ако искаш можеш и да ме накараш супата с вилица да си я ям , така като си почналJukeCity написа:DamnY0U написа:ЗА мен не е хак и в последния рунд е чиста лигавня/симулация на хак.
/quote]

ЕДИТ : https://gfycat.com/SoulfulOrangeLarva ето ти пример за DPI switch midgame

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Стана ми интересно и изгледах демото, Aim няма. За мен е недопустимо да не можете да различите Aim хак. Това говори много зле за преценката ви.
Колкото до играча държи се много надменно и заслужава да поиграе гага или бана, не ви знам вече схемите.
Колкото до играча държи се много надменно и заслужава да поиграе гага или бана, не ви знам вече схемите.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
Изгледах го на x2 демото и мисля, че не е хак. Моята мишка също може да и се сменя DPI и върши същата работа. Като цялото обаче разбирам, защо Админите са се заблудили до някаква степен и вместо да се пълни темата с излишен спам по-добре да се изчака някой да каже крайно решение. 

- Активен
И ако не е тайна , какво отношение трябва да проявя към такива админи ? Губят 2 часа и половина от времето ми с глупости , а след това и гъзовете да им целувамDemoLitioN написа:Стана ми интересно и изгледах демото, Aim няма. За мен е недопустимо да не можете да различите Aim хак. Това говори много зле за преценката ви.

- Глобален Модератор
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Въпреки приключената тема, искам да кажа, че по- опитните стрелци много често използват движенията на CD Hack, за да си обират отката и да стрелят в даден периметър.
Всеки има индивидуална стрелба и начин, по който да си обере отката и това трябва д го знае всеки админ.
Всеки има индивидуална стрелба и начин, по който да си обере отката и това трябва д го знае всеки админ.