Оплакване от админ Kofe

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Оплакване от админ Kofe

Мнение от >sLk> »

1. Nick на Админа: Kofein
2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Злоупотреба с права
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=40200c6327
5. Сървър:JB

Тъй като очаквам траш коментари от сорта "Ъгъл тва , ъгъл онова" , образовайте се :
"Място, където се пресичат две страни"
http://rechnik.info/%D1%8A%D0%B3%D1%8A%D0%BB
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ Kofe

Мнение от kofein »

Виж, казах ти, че на 16 живи човека няма как да дадеш команда, според която ще умрат 12. Така няма да се получи нищо добро. Все пак в празен сървър няма как да си СТ.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

kofein написа:Виж, казах ти, че на 16 живи човека няма как да дадеш команда, според която ще умрат 12. Така няма да се получи нищо добро. Все пак в празен сървър няма как да си СТ.
Ти ми обясни ,че командата е забранена спрямо правилата(вижда се на демото) + това simple solution => не бунтите = не получавате гадни команди. На мапове с тонове игри , ще си играем на бунтове щото на кофето му е по изгодно аз да умирам от колкото той. Леко е нечестно не смяташ ли ?

EDIT:Да не я обръщаме на чат. В момента доводите ти се променят с всеки изминал коментар , защото знаеш че си в грешка и се чудиш как да се измъкнеш.Това какво правя аз с другите player-и е нерелевантно спрямо това как ти нарушаваш правилата.
Последно промяна от >sLk> на 04 Май 2016, 23:00, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Виж, не знам какво целиш, но тая команда няма да я даваш на толкова много живи хора и това е. Така ще се изпразни сървъра, защото на никой не му се чака цял един рунд. Играй си като хората, без да се дразниш с останалите плеъри.

Аз предлагам да спрем да си чатим и да изчакаме и другите.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: JustCity
Скайп профил: ЛС

Мнение от JustCity (ツ) »

Бях в сървъра и според мен админа не е направил нищо с което да злоупотреба с права,ти пак за най-малкото се оплакваш какви хора сте????
Изображение Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Нещата са напълно ясни, всяко твое оплакване е с причина ,,злоупотреба с права", а на нито едно от оплакванията нито един админ не е сгрешил и ти правиш всичко възможно умишлено и целенасочено да набуташ някой от моите колеги и те да бъдат наказани. Пускаш безумни и абсурдни оплаквания, ти имаш нещо против екипа и това го знам още от преди, когато беше в екипа. Кофеина е напълно прав, нямаш право да даваш такива мижави команди от сорта на ,,vseki da zastane v nqkoi ugul freeze, za koito nqma mqsto mre". Затворниците са 17-18, а има 8 ъгъла (или според твоята логика 12 или дори повече). Умират много затворници и те не могат да се защитят по абсолютно никакъв начин, а в правилата е записано много ясно, че: "Забранено е на Simon да дава команди, от които затворници не могат да се защитят". Админът е действал правилно, а ти за пореден път си в грешка, а аз ако съм един администратор ще ти спра тотално достъпа до сървърите, защото веригата няма нужда от такива ,,играчи" като теб. (Ако теб изобщо мога да те нарека играч). Ти вместо да цъкаш за удоволствие, забавление и релакс плюеш през монитора и избиваш комплекси. Непрекъснато плюеш админите и техният наистина голям труд, който полагат - те се стараят максимално да държат приличен ред в сървърите, максимално се съобразяват с вас (играчите), максимално ви помагат и се стараят да ви е комфортно на вас, а вие изобщо не оценявате. Ти не заслужаваш да играеш в тази верига, ти не се наслаждаваш и не се забавляваш, ти не релаксираш, а напротив - само пречиш, злобееш и злорадстваш.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

1.
Офтопик:
Re: Несправедлив бан х2 за 30 мин - рекорд?

Мнениеот monster » 28 Апр 2016, 22:43
Бана ти е махнат..Приятна игра в сървърите!
2.
Офтопик:
Re: Оплакване от несправедлив бан - incessa beibi

Мнениеот JukeCity » 28 Апр 2016, 20:58
Няма хак, бана е махнат!
3.
Офтопик:
Re: Оплакване от админ Melachka

Мнениеот kofein » 03 Май 2016, 19:50
Само за уточнение искам да кажа, че Мелачката на следващия мап направи абсолютно същото - една колонка писания без особен смисъл"
4.
Офтопик:
Re: Оплакване от админ FBI

Мнениеот kofein » 02 Май 2016, 17:11

FBI -
1. Никъде не видях доклада от тези 4 трансфера и ще те помоля да си избереш вариант - мързяло те е да правиш доклад или си искала да скриеш действията си.

Имаш време до вечерта да направиш въпросните доклади като не използваш демото, което е предоставено в тази тема, а твоето лично.

2. Двама играчи ти поискаха обяснение - Car Music Masterino и incessa beibi, но вместо обяснение ти им написа

"Айде, няма само с вас да се занимавам" - това не ми прилича на обяснение.
Успокой нервите , че ще вземеш си докараш нервна криза мелачке :)
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Изобщо не съм нервен, тия с грешните банове са абсолютна боза, да не говорим, че FBI е още нов админ и тепърва се усъвършенства и научава нови и нови неща, а това, че аз съм спамил ми да спамил съм, аз така си пиша навсякъде по принцип, а и както написах вече хич не съм нервен, не знам как ги преценяваш тия неща, ама винаги си в грешка пич
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Melachka написа:Затворниците са 17-18, а има 8 ъгъла (или според твоята логика 12 или дори повече). Умират много затворници и те не могат да се защитят по абсолютно никакъв начин, а в правилата е записано много ясно, че: "Забранено е на Simon да дава команди, от които затворници не могат да се защитят".
Могaт дa се зaщитят кaто се ориентирaт бързо и зaемaт местaтa които е определил. Остaнaлите по-бaвни не успели дa го нaпрaвят умирaт. Кaкто във всякa другa комaндa. И според мен след кaто сте бунтили нормaлно човек дa се изнерви и дa ви пусне тaкaвa комaндa. Която си е нaпълно позволенa. Имa си "нямa място мре", тъй че и копче не можете дa й кaжете. Сегa погледнaто тaкa дa се кaже "нaд" писaните прaвилa, не е подходящо дa се дaвa тaкaвa комaндa тъй кaто кaкто се споменa хорaтa ще излязaт. В този случaй е трябвaло дa се ПРЕДУПРЕДИ кaкто всички aпелирaте и нa което много държите. Първо предупреждение. Пa то кво? Във форумa сме много "хумaнни" и "щaдящи", a в игрa директно с лошaтa. Решете последно тaкa или тaкa.
Последно промяна от kofein на 05 Май 2016, 10:40, променено общо 1 път.
Причина: За тая команда го предупреждавам от 2 дни !
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Стана ми интересно, та реших и аз да се изкажа по въпроса.

"Забранено е на Simon да дава команди, от които затворници не могат да се защитят" - цитат на Мелачката

Така, представeте си че задавам въпрос. Победителят избира 3 затворника да умрат - те няма как да се защитят.Повдигнат въпрос за това няма.
Сега си представете случката с ъгъла : 12 затворника - 4 ъгъла , 4ма човека - останалите умират - И те няма как да се защитят. Реакция тук от страна на правилата има обаче.

Представих две идентични ситуации. Едни и същи принципи , просто различни игри.

Така, искам ГЛАВНИТЕ от екипа да решат най-накрая, КАК И КОГА ще се използва тази команда. Все пак вашето мнение ще бъде ключово в темата.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

iv00 написа:Могaт дa се зaщитят кaто се ориентирaт бързо и зaемaт местaтa които е определил. Остaнaлите по-бaвни не успели дa го нaпрaвят умирaт.
Моля , всеки който има намерение да пише , да си направи труда да погледне вече написаното. Обяснява се 1 и също нещо по 15 пъти и пак има хора , които не са разбрали .
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Naskoy ;] написа:Стана ми интересно, та реших и аз да се изкажа по въпроса.

"Забранено е на Simon да дава команди, от които затворници не могат да се защитят" - цитат на Мелачката

Така, представeте си че задавам въпрос. Победителят избира 3 затворника да умрат - те няма как да се защитят.Повдигнат въпрос за това няма.
Сега си представете случката с ъгъла : 12 затворника - 4 ъгъла , 4ма човека - останалите умират - И те няма как да се защитят. Реакция тук от страна на правилата има обаче.

Така, искам ГЛАВНИТЕ от екипа да решат най-накрая, КАК И КОГА ще се използва тази команда. Все пак вашето мнение ще бъде ключово в темата.
Всъщност Наско не си много прав за въпроса, ти даваш въпрос към ВСИЧКИ, следователно всички имат право да отговорят, а отговорят ли правилно - печелят живота си. Така че не разправяй, че тва с въпросите не било честно. Друго е дали ще се избира по цифра (от 1 до 15 примерно) или затворникът избираемо ще удря терористи, които ще умират (може и нарочно да е)
А за това с ъглите - всички са поставени на различни позиции, няма как да е правилно, защото един ще е на 10 метра от ъгъл, друг на 2 и познай кой ще се намъкне по-бързо там, а? Тази команда за мен е абсурдна при 5 човека да се пуска, камо ли при 20, ако хората нямат РАВЕН ШАНС за това да спечелят живота си, тъй че си имай (incess) 1 на ум, като я пускаш, че директно отиваш Т.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Lucky написа:
Naskoy ;] написа:Стана ми интересно, та реших и аз да се изкажа по въпроса.

Всъщност Наско не си много прав за въпроса, ти даваш въпрос към ВСИЧКИ, следователно всички имат право да отговорят, а отговорят ли правилно - печелят живота си. Така че не разправяй, че тва с въпросите не било честно. Друго е дали ще се избира по цифра (от 1 до 15 примерно) или затворникът избираемо ще удря терористи, които ще умират (може и нарочно да е)
А за това с ъглите - всички са поставени на различни позиции, няма как да е правилно, защото един ще е на 10 метра от ъгъл, друг на 2 и познай кой ще се намъкне по-бързо там, а? Тази команда за мен е абсурдна при 5 човека да се пуска, камо ли при 20, ако хората нямат РАВЕН ШАНС за това да спечелят живота си, тъй че си имай (incess) 1 на ум, като я пускаш, че директно отиваш Т.
Шефката беше достатъчно изчерпателна, темата е приключена.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”