Оплакване от админ - 4:20

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Оплакване от админ - 4:20

Мнение от >sLk> »

1. Nick на Админа: 4:20
2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Заяждане , Злоупотреба с права
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://prikachi.com/images.php?images/716/8788716f.png
5. Сървър:JB
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: JustCity
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж

Re: Оплакване от админ Lucky

Мнение от JustCity (ツ) »

Ама ти сериозно ли????Аз не видях да се заяжда а е постъпил добре,само ти казва за командата и иска та ти помогне и ти за най ама най малкото се оплакваш.
Последно промяна от JustCity (ツ) на 05 Май 2016, 19:57, променено общо 1 път.
Изображение Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Много ти стана май, а? Толкова нежно глухарче ли си или просто не ти обръщат внимание и се опитваш по някакъв начин да си избиваш всичко тук? Сериозно, това са въпрос и feel free да отговориш, защото съм сигурна, че не съм единствената, на която й е интересно защо вършиш тия простотии, когато дори изобщо, ама нито капка си прав.
Заяждане да демото, колкото си искате гледайте, ама за жалост няма да намерите, единствено админ, който си върши работата, защото приятел - ти си в грешка и за като админ, трябва да те поправя, обаче ти си инат и не слушаш другите, за това го приемаш като заяждане, явно не си свикнал да не си прав, ама няма да е зле да започнеш да се усещаш и да се съобразяваш с другите. На 2 пъти направи грешки, аз те поправих - ти не слушаш, след което "злоупотребих с правата си" и те метнах Т, както и да не кажем всеки, но повечете от админите биха направили. Няма да обяснявам случката, защото демото със сигурност ще се прегледа, а и не е толкова дълго (гледайте 2та рунда, в които той е Саймън).

Ah, чак сега видях, че само снимка си качил. И КОЕ е заяждащото в поведението ми? Питам те какво става с другите терористи, защото ти си длъжен да уточниш. Можеш имаш в предвид само първите 2ма живеят, а път другите да се боксуват за живота си? Или пък да играят игра и да се реши кой по-точно да умре. Няма да ми се правиш на интересен и да съкращаваш командите, като те питам - отговаряш. Колкото си искаш бъди своеволен, ама ще има последствия, а после - колкото си желаеш се оплаквай, пак няма да си прав.
Последно промяна от Lucky на 05 Май 2016, 20:03, променено общо 1 път.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

На иконичния титаник имало 2224 човека общо. От тези 2224 човека , само 710 оцеляват. Я ми кажи , другите според теб дали са полетели ?
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Още простотии от incessa :D :D Админът е действал правилно, а ти най-накрая вземи спри с тази причина, която слагаш на оплакванията си - ,,злоупотреба с права", защото в нито едно твое оплакване е нямало нищо подобно и нито веднъж не си бил изобщо прав. Да не говорим, че си дал просто някаква снимка и нищо не се разбира от нея, пак правиш някакви опити да топиш админите, не знам какво толкова имаш против нас :D Примера с титаник, който си дал не е хич уместен, това не ти е титаник и другите може да не умират, щом не си уточнил, че ще мрат, може да дадеш бокс между тях, за да се борят за живота си, може да пуснеш комбо, за да се борят за живота си, може да им дадеш друго състезание, може да зададеш въпрос, може много неща да направиш с тях. Щом не си уточнил какво става с тях, а се правиш на интересен е нормално да отидеш Т. И искам да ти кажа, че не нейното поведение е заядливо, а твоето. С тия изрази, които използваш: ,,sama si otgovori" не мисля, че тя е човека, който се заяжда. Мога само да кажа браво на админа, спаси живота на няколко затворници от некомпетентността ти като Simon.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - 4:20

Мнение от ThoR »

Този път ти си в тотална грешка Incess,известен като Бокат с Акали.Командата ти е ясна само дето не пише че другите умират,а това е най-важното иначе останалите играчи не трябва да умират.Ако умират това става в оплакване и просене за FD.Караш Мартина сама да си отговори,което е нередно.Трябва да уточняваш а не да казваш на играча или админа сам/сама си отговори.В този случай 4:20 e права.Евала на Мартинчето че успя да спаси няколко затворници от некомпетентността ти като Саймън.

Искам да си оправиш малко поведението накратко да бъдеш по-добър с играчите и админите.Харесвам те като играч ама малко прекаляваш.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: NOVAKA
Скайп профил: bobi_864
Обратна връзка:

Мнение от NOVAKA »

Инцеса бейби, ставаш банален/на, защо не слушаш какво ти говорят админите? Проблема започна още в началото, когато ни изпрати в изолатора. Разбира се даде команда с въпроси, след това трябваше да се качим на масите в изолатора. Даде команда да се бият сини на червени както бяхме на масите, но от червените бях само аз и трябваше да се бия с трима. Админа (4:20), каза че това не е честно да сме неравностойни, но никакъв отговор, след като ме убиха разбира се, админа каза и ме попита дали искам съживяване или свободен ден. След като съобщи че ще имам свободен ден, той/тя се разгневи. След това на следващите игри, уби още играчи неправомерно и 4:20 го слейна и трансферира Т. Така че, нямаш право да се оплакваш. Доста грешки допусна и никой не може да ме убеди, че си добър играч и т.н.. Между другото, отново даде командата за ъглите в изолатора и продължи да избива хора. Имам демо запазено и сега ще ви предоставя малко снимки. Ако има нещо знаете къде да ме намерите (главни)!
http://prikachi.com/images.php?images/769/8788769A.png
http://prikachi.com/images.php?images/770/8788770Z.png
http://prikachi.com/images.php?images/771/8788771F.png
http://prikachi.com/images.php?images/772/8788772u.png
http://prikachi.com/images.php?images/773/8788773I.png
Изображение
Изображение
*DEAD* kofein : kato si simon s drugoto kopche
*DEAD* kofein : na mishchitzata
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Така като страничен човек само ще дам мнение.

Командата няма на къде да е по-ясна. След като е казал САМО първия живее то е повече от ясно, че другите трябва да се избият :D Това е безсмислено да се коментира изобщо и грешката е от страна на админа, че те е преместил.

От друга страна ако бях админ бих те преместил Т ако дадеш тази команда при 15 терориста и трябва да избиеш 14 от тях. В случая не знам колко хора са били, но командата е пределно ясна.

Мнението ми е на база 5те изречения от снимката
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

http://dox.bg/files/dw?a=e280876e5e Колкото и да изваждате нещата от контекста , те остават ясни - Вие сте в грешка за пореден път. Още в началото на рунда , предупредих че рунда ще бъде отборна игра :)

+Ще помоля червените админи , да научат админите от джайбрейка че те са админи за да помагат на играчите , а не да налагат своето мнение , да извъртат нещата и да поставят винаги потребителя като виновен ( а когато се опиташ да репортнеш такава грешка те нападат още повече ). Жалко ,че веригата се превърна в такова нещо , където цари пълна анархия и правилата важат само за потребители , но не и за администратори #peace :victory:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Инцес, за бокса си в грешка! Не може 3вс1!! Нечестно е и правилата не го позволяват!
Относно командата само първият живее си е пределно ясно какво става с другите.. няма смисъл от уточняване..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Само ще допълня още нещо тъй като направих грешката да прочета останалите мнения.

Вижте сега все едно да се даде команда last duck mre и да му се скарате, че не е казал, че останалите живеят... Тук ситуацията е абсолютно същата.

Другото, което исках да кажа. Ако бях с предишните си права всички коментирали над мен щях да им добавя 2 седмици към пробния период за дето не могат да мислят и са като стадо овце. Не искам да ви обиждам ама сте крайно изтъпяли.

Третото нещо - Като сте тръгнали да сте лоши бъдете в крак с правилата и гледайте това да важи за всички. Ако с някой не се харесвате както ЯВНО е с тази ситуация си пишете, срещнете се някъде, сцепете си веждите и кой от къде е. По сървърите си има ред... е...имаше
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Andr0 написа:Инцес, за бокса си в грешка! Не може 3вс1!! Нечестно е и правилата не го позволяват!
Относно командата само първият живее си е пределно ясно какво става с другите.. няма смисъл от уточняване..
Напротив Андр0, има смисъл за уточняване. След като има финиширал и другите излязат след него какво ще стане с тях? Може Саймън да иска да им даде бокс, комбо, пакове за възнаграждение, че се опитаха или нещо подобно. Или просто да умрат.

А по темата инцесе, ти си този, който си в грешка. В командата ти нямаше какво става с последните, а на бокса не беше честно за Новака, защото беше сам на трима. Как ще ги победи? Да, ако вземе резачка може би, но с ръце как? Поне да беше преместил другия при него. За мен Админа не трябва да се наказва, а да се учите от нея, защото тя си върши най-добре работата, знае кога, какво и как да прави, за разлика от други.... Вземете пример от нея, няма да съжалявате. :)
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Така,сега ще ви го кажа и вземете са спрете,първо в командата няма нищо неясно,пределно ясно че го казва - само първия живее,по пътя на логиката,другите умират,до тук добре,само в тва е грешката на админа,поне до колкото чета оплакването,грешката в случая на инцеса е друга,не може при толкова народ да даваш такава команда щото си става битер free kill,така че леко тука вината е 50/50 и на двамата.Лично аз щях да го предупредя и ако направи пак такава глупост,чак тогава да го преместя t. За сега админа няма да се наказва,а и като цяло следващите оплаквания от теб,ще се взимат с по малко внимание,щото в последно време оплакванията са ти от глупаво на по глупаво.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”