SKILLFUN - Edits

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SKILLFUN
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

SKILLFUN - Edits

Мнение от DeMoNTRAK »

Ето и последните ми два клипа. Може да давате и съвети, въпреки че знам къде са ми грешките. Слаб комп - 70-80 фпс макс.

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: VisioN
Обратна връзка:

Re: SKILLFUN - Edits

Мнение от ^^MoNsTeR<3^^!:. »

Е то какъв Edit е като не си използвал HLAE.Първият клип си сложил това бялото и стои някак си грозно.Вторият клип е горе долу добре.Но пак казвам ,че за да се получи Edit ти трябва синхронизация между киловете,HLAE и музика.Това можеш да го наречеш Mini Montage или нещо от този сорт.Не искам да хейтвам ,но ти каза да даваме съвети.Киловете бяха добри ,браво и успех в другите ти клипове. :)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: fesd
Обратна връзка:

Мнение от dafuqwe »

На мен пък ми хареса, макар и да не беше нищо специално. Хареса ми семплостта. Можеш да вкараш някоя друга камерка с HLAE, както каза човека над мен. Би изглеждало по-ефектно и не е кой знае каква философия да се направи. Има много уроци как се прави campath. Ще подобри значително клипа ти. Браво! :)
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SKILLFUN
Обратна връзка:

Мнение от DeMoNTRAK »

Благодаря за коментарите. Всичко това ми е ясно, просто снимам на малко фпс и когато добавям повече ефекти се разваля качеството ( още повече ). А когато снимам с HLAE се размазват движенията, заради ниското фпс. Мога да работя със c4d и adobe after effects, но няма файда. Целта ми е да има нещо интересно за гледане, някой друг coloring, музика и да извадя максимално добро качество.
Стар едит е и се вижда даже без campath как се размазват движенията.

Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: fesd
Обратна връзка:

Мнение от dafuqwe »

Размазва се клипа, защото го снимаш с фрапс. Ако снимаш с HLAE, има функция mirv_movie_startrecord или нещо такова. Като решиш да спреш пишеш същото, само че на мястото на start, пишеш stop. Докато снимаш, ще ти лаги супер яко, понеже ще ти извади снимки от снимането, а няма да е на цял клип. Също много важно е да си настроиш fps-a за снимане. Обикновено е зададен на 30. С командата mirv_movie_fps можеш да го сменяш на колкото си искаш, без значение колко ти е силен компа. Аз го пусках на 300, макар че и на 200 е добре, ако ще вкарваш slowmo. Ако ще е без забавен кадър 60 fps ще свърши работа. След цялата тая работа, снимките са ти извадени в една папка, която предварително трябва да зададеш. От там затваряш HLAE-то и пускаш Virtual Dub. Там работата е лесна. Просто трябва да сложиш първата снимка, която дефакто ти е първия фрейм от клипа. Останалото го оставяш и настройваш fps-a да е същия какъвто е бил в HLAE-то. От там ти вади клип и вече спокойно можеш да си го обработваш. Колкото и слаб да ти е компа пак ще правиш брутални едити. Сега ще ти дам линк към един мой клип, който е от преди. Моя комп също е слаб, но чрез тоя метод няма да имаш никакви проблеми откъм качество. Линк: https://www.youtube.com/watch?v=q1qIvMDn-5M Ако искаш някаква помощ, можеш да ми пишеш тук на лично. :)
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”