Simon-а, който дава трудни въпроси/твърдения
- Новак
- Ник в играта: W3EN ;]]
- Скайп профил: nikolai.petrov192
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Simon-а, който дава трудни въпроси/твърдения
Мисля,че заглавието Ви е ясно.Отнася се за JailBreak, сървъра ! Нямате право да гласувате, за себе си .
Исках да кажа, ще ви накажа от глупостите ви се храня на филия ги мажа.Не съм хейтър даже нервите си не пилея толкова ви мразех, а сега просто ви се смея, ха ха.БОРО ПЪРВИ !
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Re: Simon-а, който дава трудни въпроси/твърдения
Еми според мен такъв няма, просто защото всеки дава някакви забравени факти от гугъл, все едно да напишеш въпрос "Кой е шестия шумерски владетел според голямата книга на народите ?" или твърдение "Вярно ли е, че деветата глава на богът Варае е била на коткозъбест гущер ?" ...
- Новак
- Ник в играта: W3EN ;]]
- Скайп профил: nikolai.petrov192
- Обратна връзка:
Нямам предвид, това брато.Имам предвид, такива факти от висша биология или нещо, друго не от -4 век.kofein написа:Еми според мен такъв няма, просто защото всеки дава някакви забравени факти от гугъл, все едно да напишеш въпрос "Кой е шестия шумерски владетел според голямата книга на народите ?" или твърдение "Вярно ли е, че деветата глава на богът Варае е била на коткозъбест гущер ?" ...
Исках да кажа, ще ви накажа от глупостите ви се храня на филия ги мажа.Не съм хейтър даже нервите си не пилея толкова ви мразех, а сега просто ви се смея, ха ха.БОРО ПЪРВИ !
- Respected
- Ник в играта: Poggers
- Обратна връзка:
По принцип доста хора ползват commandmenu-то, а там си ги има готови твърденията/въпросите, на които съм свикнал в сървъра... И за това рядко се случват кой знае колко нови и трудни въпроси/твърдения... И все пак гласувам за "musaka s mlqko" .