[D2] Предложението за правене на турнир/и

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: ``Shireliax
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[D2] Предложението за правене на турнир/и

Мнение от Shirelia »

Здравейте , аз лично не играя от много време в сървъра Ви, но за играното ми време изградих впечатлението че сървъра губи много хора.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Идеята ми е за клан турнири (ClanWar's) 3vs3/5vs5 или дори 2vs2.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Турнира/турнирите биха помогнали най - вече с техните изисквания.Разбира се имам и предложения ето ги и тях : 1-во - Определено играно време в дадения сървър (D2).Така онлайн tracker-а ще се използва и за други неща вместо само за администраторски кандидатури.Играчите биха влизали да играят повече в тази верига поради печалбата.която ще могат да спечелят от турнира,дори само участването в него ; 2-ро - Играча да няма скорошни наказания / предупреждения / забрана в дадения сървър.; 3-ти Администраторските думи/решения над всички останали играчи.
+3.Награди за топ 3 в турнира - Биха могли да бъдат 1.смс права > 2. смс VIP > 3.Запазване на ника/овете .Може дори да се направи форум ранк .Ранка би могъл да бъде за всички участващи като само на топ 3 ще бъде малко по специален(по техен дизайн).Само ранка би бил достатъчен като награда, все пак всичко е за забавлението,което допринася играенето с цел печелба дори и тя да е минимална.Така играчите биха дали всичко от себе си.
+4.При всеки турнири да има поне 3ма от сървър администраторите или други хора от сървъра на който всички играчи от двата отбора имат доверие,за Spectate-ване на играта им.
- Защо 3 администратори ?? - 2ма от който да следят играта на отборите, а третия резултата между тях.
+5.Забелязах от много стара тема за " Зимен турнир " че било забранено на екипа на Slackserv.com да играят.Аз предлагам да имат позволението да участват в тези турнири.!
+6.С връзка с youtube канала Ви.Всички турнири биха могли да се качват онлайн,ще помогне в развитието на канала,следователно и на сървъра.
+7.Тези турнири могат да бъдат през 1-3 месеца.
Бих помолил при грешка по/в темата да бъда уведомен за поправка или пускане на нова.Всяко мнение е от важност.!! :hmm: :hmm: :rool: :bgflag:
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: khr1staL poweR
Скайп профил: kristiqn_994
Обратна връзка:

Re: [D2] Предложението за правене на турнир/и

Мнение от paziiski »

Аиде де, харесва ми предложението ти, тъкмо малко разнообразие! ЗА!
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Обратна връзка:

Мнение от madrid <3 »

Аз съм за! Мисля, че така ще влизат повече играчи...
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Съгласен съм, но трябва да се измисли сървър :)
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

Няма нищо лошо в това, аз също съм За, както каза и Мадрит така ще се превлекат и повече играчи.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Мнение от Nichky »

ЗА съм,би било хубаво да се вкара малко разнообразие! :)
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Евала за теб! Ще те черпя един сладолед!

Хубаво е да има малко разнообразие!Кво друго да кажа? ЗА съм!
Аватар
cmg
Активен
Активен

Ник в играта: Can't be known
Обратна връзка:

Мнение от cmg »

Предложения за турнири имаШЕ преди, но се отхвърлиха. Причината е, че НЕ може да се съчетае турнир, без играчи. А това е най-важното нещо в един турнир, нека има и сървър и образец за записка/правила и т.н. Но ако няма играчи, какъв е смисълът? Има още време докато се оправят Сървърите + Екипа, после ще се мисли за турнири или тем прочие - забави за играчите. Това е според мен, ако има някой волята да го приеме това, успех.. :D
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Аз го казах и преди,мога да осигуря сървъри за турнир,както и награда за въпросния турнир,въпроса е че повечето от админите ни са несериозни и са големи на думи,но като казах за наблюдатели,всеки почна да се оправдава,та така стой въпроса с турнирите.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SektorG
Скайп профил: bobi_9307
Обратна връзка:

Мнение от Bache Kiko »

Аз съм За. Дано обаче сега се направи най - накрая.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Ще осигурим наблюдатели + HLTV, въпросът ми е, откъде да изкопаем отборите ?
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Даже ще ви стриймвам играта в twitch :D
Аватар
cmg
Активен
Активен

Ник в играта: Can't be known
Обратна връзка:

Мнение от cmg »

Идеално е всичко, играчите ги няма :D. По-добре да се измисли на една маса турнир както трябва, а не във форума. Тъй като всички ще са ЗА турнира, но не разбират че БЕЗ играчи няма турнир. Може да стане много добър, може би ХНС турнир? Ако е за хнс, ще може да се намерят хората. И следователно Админи/отговорници, правила и поне 16 отбора. За класик, просто не. Много хакери и измамници, хората са несериозни, а админите нямат нито времето, нито знанието (не говоря за всички админи).
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

Просто направете записване , докато не съберете хора за 16/32 отбора , след това на random принцип ще се изберат 5 играча за всеки отбор.Ако някой от записалите не се появи*Без известие* , ще има наказания . Simple
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Shirelia »

Няма да се получи просто ето така да направим записване.Ако се направи така с нищо няма да помогнем на сървър което ни е главната цел.Ние искаме чрез този турнир да осигурим повече хора на slack d2-то което ще стане само с изискването което съм казал по-отгоре или подобно "№1 - Изискване на определено време в сървъра." В случая няма как да стане нищо най рано до месец ако се задвижат нещата.Поради причината че GameTracker-а за d2-то е бъгнат,нямам идея за причината аз.Той трябва да се оправи с това мисля че ще се ресна и топа.Тоест трябва да се оправи и ресне в началото на месеца което е след 15 дена,и след това чак след един месец може да се направи тема.Затова през това време при задействане на темата,очакваме повече активност на играчите в следващия месец,при рескането на всичко,разбира се и само на tracker-а върши работа.
Също така за 1ви турнири можем и не с 16/32 отбора ,помалко ще свършат работа.Както казах по отгоре тези турнири може да се снимат и да се качват в сайта ,от малкото мачове който може да направим ще се събере достатъчно материал за направата на един хубав highlight за youtube страницата ни,което ще е добро начало/последствие след 1вия ни турнир. :bgflag: :rool: :rool:
Писах го бързо този коментарИзвинете ако е малко объркано. :D :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Микрофона в дъста е оправен, няма да има проблеми с пръщенето, и ще тече свободна комуникация.

Аз съм против само за правото на екипа да участва, САМО ако не са админи там. Защото когато някой е админ от нас, или от друг отбор, това дава нечестно предимство, когато чете чата, и предвижда техните ходове.Ако ще има админи, да са хора дет си имат хабер от хакове, и да са спец. Защото във дъста виждам по 15 бана на ден.

За Jailbreak може да се намисли футболен турнир 5v5:

Играта е с 5 човека, съдия който е СИМОН. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има админ със права, за да дебне мача.
Може също така да се изградят невидими бариери около терена чрез WalkGuard-Zone. На HUD да тече таймер, примерно 10 минути (реални).

За HNS също 5v5 :

Просто си цъкат 5в5 с присъствието на админи като Spectator разбира се.

И други и други могат да се измислят.

Всичко това може да се качи в канала ни в YouTube, и да може да се гледа и през стрийм.

За тия дет питат от къде ще изкопаем играчите : Споко е брат, ние какви сме тука? :D
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Shirelia »

Коментара ти съм го прочел,че не си съгласен с даването на админиски права при 1во място..............Извинявам се!! :D ..Да съгласен съм за админ правата,но поне VIP,и запазата на ника е добре + ранка.Както казах дори и нищо като за печелба ще си е екстра.А това за виждането за чата важи и за СМС админите,могат просто да дават 4:80 на месец за гледането да имат предимство,нещо кеото може да се използва против това е Ts-то с идея за терорист channel и ct channel.
Колко за другите сървъри аз нямам идея,не играя кой знае колко в тях + това е тема за D2-то.
Мерси за изказването както и на другите. :rool:
Последно промяна от Shirelia на 16 Май 2016, 13:10, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Може да си дръпнат ТС (Повечето имат даже) , да си създадат канал за собствения отбор, и готово.
Ако искате аз мога да се заема с тази грижа, стига да кажете пассовете с които отборите ще си влизат. (Това и от друг може да се направи,ама си викам дай да съм полезен с нещо) :D

Не случайно споменах и в другите сървъри. Защото и там сървърите са празни.
Всичко това би могло да доведе до популярност на веригата.
Скоро живот и здраве ще дойдат и новите процесори, и играта тук ще стане още по-гладка.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Shirelia »

Радвам се, че всеки предлага нещо и казва с какво би могъл да се заеме,което е хубаво.Това ,че мислиш за тази тема като начало за нещо и за другите сървъри също е хубаво може да се създаде и за всеки друг по отделна тема.Всичко да си е на мястото.И това което казах че ще стане най-рано до месец и половина ако се появяват още хора желаещи да помогнат може и да стане по бързо.Все пак аз не разбирам мн от тея неща ако се реши със сигурност,че ще се прават турнири или ще има опит поне тогава ще се мисли времето.
+ Има хора, който биха се заели с ранковете при желание също.
:rool: :bgflag:
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Обратна връзка:

Мнение от madrid <3 »

Аз бих участвал с удоволствие :) Разбира се, ако се приеме предложението..
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”