Оплакване от админ -Mr.Phameoux-

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sexy?
Скайп профил: baroveca158
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ -Mr.Phameoux-

Мнение от sexy? »

1. Nick на Админа: -Mr.Phameoux-
2. IP на Админа: Имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Пише с CAPS и обижда..
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://imgur.com/8bWRsAq http://imgur.com/tBgYbG0 http://imgur.com/95NMDRB
5. Сървър: SlackServ.com # HideNSeek 100aa
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ -Mr.Phameoux-

Мнение от Nichky »

Лелее :D Не знам какво е това отношение от страна на админа, но си е в нарушение.Дали е бил провокиран не знам, но не трябва да се отнася така.. :thumbsdown:
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Нека админа се изкаже.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Админа е в сериозно нарушение, това поведение е неприемливо. Вярно е, че ти си го провокирал, обаче нямаше да е зле просто да ти тегли гага и никой нищо нямаше да му кажe - хем гага правилен, хем е действал правилно, хем щеше да си спести тия глупости. :D
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Брей такова поведение от теб не съм виждал досега.Все си бил един миличък админ в ХнС-то но сега нямам какво да кажа.В сериозно нарушение си както е казал Мелачката.Ако беше спестил обидите просто му слагаш гаг 5 минути,игнорираш го и си готов.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от sexy? »

Мелачке,това,което съм писал "mi6ok" се отнасяше за konq69..А ситуацията е следната..Значи влезна "HolySeak" и админа го гагна и почна да пише със CAPS.След това konq влезна и ми написа нещо,аз не видях и му писах т'ва(попринцип с него си говорим на "mi6ok".. :D ).
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: phameoux
Обратна връзка:

Мнение от Shterev »

Такам,не учаквах да се стигне до тук,но сега ще кажа нещо от моя страна
1.sexy? Ти се намеси в тема,която не те засягаше и тръгна да ме провокираш ти с думи,който не бяха справедливи и в ситуацията ти беше неумесно вкаран в тема,която не трябваше дори да си вириш носа.
2.Провокирал съм те...така писах с Главни букви на играчът HolyStreak защото си позволи на миналата карта да ме обижда....по-късно се включваш със заповеди да спра да пиша с големи букви и от там почна..Бях ядосан от играча а ти ме довърши изцяло
3.Извинявай-кой си ти че да ми казваш как и на кой по какъв начин да се държа...мисля че съм свободен и абсолютно никой неможе да ми нарежда с кой как да се държа,както и ти...има си команди в играта,който ти спират чата..като не ти се е слушало "Цирк" както го каза,има си команди,но аз съм длъжен да си върша работата.Благодаря че си се отзовал,ще си поема наказанието,но няма да се извиня,защото в случея ти сам си изпроси това писане,навлизайки в чужда тема и защитавайки играч,който е в нарушения :) Лек Ден.
"Човек е господар на думите си,преди да ги изрече,и техен роб,щом ги изрече"
Конфуций
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Shterev »

ThoR написа:Брей такова поведение от теб не съм виждал досега.Все си бил един миличък админ в ХнС-то но сега нямам какво да кажа.В сериозно нарушение си както е казал Мелачката.Ако беше спестил обидите просто му слагаш гаг 5 минути,игнорираш го и си готов.
хаха...никой не съм обиждал--той налиташе с обиди от сорта на "mishok" и д.р не ги помна вече,но никой по никакъв начин не съм обиждал :
Последно промяна от JukeCity на 24 Май 2016, 15:25, променено общо 1 път.
Причина: Първо и последно предупреждение, двойните постове са забранени!
Конфуций
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от sexy? »

Айде обясни защо ми каза,че съм грозен.Тогава дори не си пишех с теб,защо се намеси ?..

А и между другото двойните постове са забранени :finger:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Нека се изкаже администратор!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Предоставете демо на създалата се ситуация !
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Shterev написа:
ThoR написа:Брей такова поведение от теб не съм виждал досега.Все си бил един миличък админ в ХнС-то но сега нямам какво да кажа.В сериозно нарушение си както е казал Мелачката.Ако беше спестил обидите просто му слагаш гаг 5 минути,игнорираш го и си готов.
хаха...никой не съм обиждал--той налиташе с обиди от сорта на "mishok" и д.р не ги помна вече,но никой по никакъв начин не съм обиждал :
Не знам защо казваш, че не си обиждал, след като на снимките наричаш хората въшки и грозници :blink: Или това за теб не са обиди?
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Shterev »

Тези снимки,който Ви е представил играча,не се отнасят за него...
Единствената снимка,която се отнася за него е това "CHE SI цензурирано"за което съжелявам,изпуснах си нервите...но останалите снимки са лично написани за HolyStreak
Конфуций
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: DaZzLe
Обратна връзка:

Мнение от DaZzLe »

Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=c07c1773db
Ето демото, вижда се всичко ако не е лъжа .
yung god
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Щерев, я ми обясни накратко - според теб нарушил ли си дадено правило и ако да- защо.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Shterev написа:Тези снимки,който Ви е представил играча,не се отнасят за него...
Единствената снимка,която се отнася за него е това "CHE SI цензурирано"за което съжелявам,изпуснах си нервите...но останалите снимки са лично написани за HolyStreak
Няма абсолютно никакво значение към кого и как са отправени обидите, въпроса е, че се опитвам да ти набия в главата, че всичките тия обяснения и неща можеше да си ги спестиш, ако просто на нарушителите (или тези, които се заяждат с теб и те провокират с каквото и да е), им беше сложил един стабилен гаг и това е. Всичките тези действия от твоя страна бяха напълно излишни, единственото, което трябваше да направиш, е да ги гагнеш. Ти като администратор нямаш право да обиждаш абсолютно никого. Като те дразнят, като ти се заяждат слагаш гаг и това е. За напред да го знаеш (ако все пак останеш с права)
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Shterev »

kofein написа:Щерев, я ми обясни накратко - според теб нарушил ли си дадено правило и ако да- защо.
Да наруших правилото,защото съм провокирал играч,и наранил ( с тези наглед несериозни думи )
Започнах да го обиждам с единствената снимка,която е до момента качена "CHE SI цензурирано" Защото както той започна провокациите в разговора ми с Холи,така и аз се намесих,другите снимки са към Холи,а това с въшката е за играч,който обиждаше някой и си помислих че е лично към мен.Виновен съм,но съм провокиран за да стигна до тези изблици на ярост и стартиране на обиди към играча,всички ме познават и ме знаят какъв админ съм,надявам се да не се повтаря и ще се старая да не се повтаря,но в момента съм в НАРУШЕНИЕ и ще чакам Наказанието наложено от вас...
До колкото играча.Няма да се извиня,защото тук в отговорите отново започна провокацията.Единствено се извинявам на Вас,че получихте оплакване от мен. :tongue: :coffee:
Конфуций
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от kofein »

В такъв случай ще ти дам няколко съвета:

1. Забранено е заяждане или оспорване на решение взето от админ = GAG

Пиши им спокойно, предупреди ги, ако продължават ги GAGни, защото ако предприемеш словесни атаки - те ще си изтърпят гага, но все пак ти ще бъдеш наказан.

2. Играй спокойно.

Ако усетиш, че се дразниш - просто излез за пет минутки да ти мине и пак се върни в сървъра - вече трезвомислещ. В тези модове има много провокатори и случки, които могат да те изкарат извън контрол.

3. Не се поддавай на провокации !!!

На всички ни е ясно какви индивиди има - просто ги игнорирай и не пиши с CAPS.

#######

Наказание няма да има, тъй като това е първото ти провинение !

Но в близкото и далечно бъдеще бъди по- спокоен, имаш amxmodmenu, с което можеш да забраниш чата на провокатори, дразнители, редовни нарушители, etc.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

С две думи Kofein-а иска да ти каже, да не се поддаваш на емоциите си и да не се поддаваш толкова лесно на провокации.

Играчите нямат право да се заяждат/обиждат или дори да провокират админите, можеш да процедираш с предупреждение, в последствие - гаг.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”