Anticheat за HNS
- Новак
- Скайп профил: blo0dthir5ty
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Anticheat за HNS
Здравейте, предлагам ви нещо което ще е доста полезно за сървара и самата игра вътре в него. Сложете един античийт дори да е най-елементарния ще хваща повечето bhop скриптове и ground strfs скриптове, също така почнаха наскоро да влизат доста strf скриптове, хора с developer и Jump Bug скрипчета. Не позволявайте сървара да ви западне заради хлапета който не могат грам да играят. Благодаря ви за отделеното внимание.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Re: Anticheat за HNS
Напълно ЗА да се сложи,но ако можеш намери плъгин и дай линк . Лично аз днес съм качил доклада за 3 хакера ....
- Respected
Да.Няма да е лошо да предложиш някои, защото всички който сме пробвали за нищо не стават.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Respected
Не си много наясно с защитите явно .ZzZzZ написа:Здравейте, предлагам ви нещо което ще е доста полезно за сървара и самата игра вътре в него. Сложете един античийт дори да е най-елементарния ще хваща повечето bhop скриптове и ground strfs скриптове, също така почнаха наскоро да влизат доста strf скриптове, хора с developer и Jump Bug скрипчета. Не позволявайте сървара да ви западне заради хлапета който не могат грам да играят. Благодаря ви за отделеното внимание.
Та да кажа ...
1. Anti kzh hack на Костов - Ако си с най-обикновено кзх, да ще те хване . Но вече са доста малко хакерите, които ползват старите кзх-та .
2. Anti xHack - Повечето са пълни боклуци и спират отново най-старите версии на този хак. Сегашните, които са с променени команди, никакъв шанс да ги хване . А тези, които уш са хубави, си банват и обикновенни играчи .
Тук спасението е с платен плугин ( до сега само 1 читав съм виждам в Украински сървър ) .
3.Девелопер - Абсолютно няма позволен плъгин, който да работи на сървъри с "double protocol version" Единствено може да се спре ако сървъра е само за Стеам без ,,dproto,,
4.Има само 1 плъгин, който може да свърши някаква работа и то това е : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=66741
Единствено този плугин до сега не съм видял да прави грешки и слайва(след което киква) играчите които използват бхоп и гс скриптове. Отново не хваща всички.. но като цяло върши работа .
Това е от мен . Ако решите добавете и anti-kzh на Костов 3.0.1 поне някакъв процент от хакерите ще спира ...
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats
Longjump клипове Линк
Longjump клипове Линк
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Ако ще се слага Античийт, то ще е само един, няма как да се слагат повече, защото ще товарят много.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Новак
- Скайп профил: blo0dthir5ty
- Обратна връзка:
Писа писа писа и накрая пак дойде на моите думи. То е ясно че всички хакери не могат да бъдат избанвани от един античийт, затова си има админи. Идеята ми е поне някакъв процент примерно от 3 поне 1 да изгърми по добре ще е от сегашното положение.Herion написа: поне някакъв процент от хакерите ще спира ...
А относно това да предложа някакъв античийт. Не съм много навътре с тези неща но ще поразпитам тук таме имам познати които държат вериги със сървари и ще ме консултират. А и нали си имате тук един философ който явно е по навътре с нещата да ви даде нещо читаво.

- Respected
Хаха, ако под философ визираш мен . Ами да аз съм дал в поста си , ако не си забелязал . Занимавам се с хнс игра/модове и т.н. от 2г. и по-читаво от това, което съм предложил, няма да намериш без пари .ZzZzZ написа: А и нали си имате тук един философ който явно е по навътре с нещата да ви даде нещо читаво.
Щом за теб, някой, който разбира от нещо е философ . Евала интелектуалецо !
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump клипове Линк