Някой да ми помогне...
- Respected
Някой да ми помогне...
Писна ми , от 3 дни се мъча да инстална някъв цс , кви ли не свалих , никой не тръгва , постоянно като се опитвам да вляза в ДЖБ-то почва да се ъпдейтва , сещате се тия 2 линии дето се появяват , но само се показват и това е , никакъв ъпдейт не започва . 

"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Баннат
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Някой да ми помогне...
Теглил ли си някакви програми наскоро, ако да какви. После ми кажи какви са ти параметрите на компютъра, добави и HARD DISK сводно място. После ми кажи използвал ли си Steam cs 1.6? Изписва ли ти някакъв error при влизане във JB? В другите сървъри изписва ли ти същия проблем? Ако имаш допълнителна нужда от помощ, ми пиши в скайп: lust-hns.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
Така да добавя , опитахме се с цмг , но без ефект , проблема е там , че при другите сървари си влизам без проблем. Оказа се, че само във Вашия JB се появява този проблем. Не ми дава да тегля файловете които изисква сървърът. В другите сървъри се теглят файловете. Някой с достъп до машината да провери за проблем при тегленето. 

"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Баннат
Значи проблема , ако е от файлове , може да ти ги дам като ги кача в ДОХ.БГ и да си ги сложиш , и готово.beyond U написа:Така да добавя , опитахме се с цмг , но без ефект , проблема е там , че при другите сървари си влизам без проблем. Оказа се, че само във Вашия JB се появява този проблем. Не ми дава да тегля файловете които изисква сървърът. В другите сървъри се теглят файловете. Някой с достъп до машината да провери за проблем при тегленето.

Недей отваря офтопика!
Офтопик:
- Respected
Мерси за желанието , ама искам да вида Георги и Тедо какво ще кажат първо 

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Значи, проблема ти е че не зареждат файловете?
За целта трябва да кажеш каква е грешката при влизане.
kofeinata, щом в другите сървъри се теглят файловете , значи е с включен allowdownload.
Кажи кои файлове ти иска.
За целта трябва да кажеш каква е грешката при влизане.
kofeinata, щом в другите сървъри се теглят файловете , значи е с включен allowdownload.
Кажи кои файлове ти иска.
- Respected
Вчера пробвахме да влезнем и в Deathrun-a, където му прави същия проблем.
- Respected
Проблема е там , че то започва да се ъпдейтва , но много ама многоо бавно , говоря за горната линия , долната въобще не мърда , та като зареди напълно горната се очаква да ме пусне , но пак се ресетва и пак така , мисля , че чаках около час да се зареди до край и пак..
Иначе това което ми изписва е :
BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 6
Couldn't find map maps/jailbg_prison_break.bsp, server will download the map , това и преди ми е ставало и съм го решавал като съм си изтеглял самия мап и после си тръгва , но сега не е така
Иначе това което ми изписва е :
BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 6
Couldn't find map maps/jailbg_prison_break.bsp, server will download the map , това и преди ми е ставало и съм го решавал като съм си изтеглял самия мап и после си тръгва , но сега не е така

- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
- Respected
Не е от значение цс-са тъй като пробвах с много и разбрах , че не е от там проблема , иначе цмг-то ми прати един мисля , че е Counter Strike 1.6 OMONASThoR написа:Ти с къв ЦС си?

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Цс-а е V43. Както си споменал, и видях аз, ти имаш проблем с тегленето в SlackServ #JailBreak. Това да се знае от всички. Другото което е: ти влизаш в други сървъри, като ти изтегли плъгините/скиновете БЕЗ ПРОБЛЕМИ! Сега да допълним, че нямаш никакви проблемни програми. Да видим крайният резултат:
ЦС НЕ тегли файловете за сървърът правилно - JAILBREAK.
ЦС МОЖЕ да тегли файловете за ДРУГИ сървъри - ВСЯКАКВИ сървъри.
ЦС СЕ отваря стабилно и НЕ крашва в процес на теглене - ВИНАГИ.
Потребителят НЯМА вируси в компютърът - ПРОВЕРЕНО.
Като се разбере това, ще означава, че се изисква техник да погледне проблемът, а не да се предлага помощ с цел теглене на НОВ цс. Моля да се обадят georgii.s и/или Excione! Ако проблемът се явява при други потребители, нека споменат те споменат ТУК. Трябва да се вземат определени мерки за такъв проблем при тегленето.
ЦС НЕ тегли файловете за сървърът правилно - JAILBREAK.
ЦС МОЖЕ да тегли файловете за ДРУГИ сървъри - ВСЯКАКВИ сървъри.
ЦС СЕ отваря стабилно и НЕ крашва в процес на теглене - ВИНАГИ.
Потребителят НЯМА вируси в компютърът - ПРОВЕРЕНО.
Като се разбере това, ще означава, че се изисква техник да погледне проблемът, а не да се предлага помощ с цел теглене на НОВ цс. Моля да се обадят georgii.s и/или Excione! Ако проблемът се явява при други потребители, нека споменат те споменат ТУК. Трябва да се вземат определени мерки за такъв проблем при тегленето.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
Да разбирам ли , че няма да се оправи , за мен не е проблем , в другите сървари си влизам ,просто няма да посещавам джб , ако искате локвайте 

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Ами щом проблемът е само в един сървър, а в другите нямаш такъв, значи проблемът е от него. Може да пробваш като направиш съвместимостта с Windows XP и си изтеглиш ръчно файловете, които ти дават проблем. Също така ги сложи в cstrike_bulgarian (ако имаш такава папка).
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
DemoLitioN написа:Ами щом проблемът е само в един сървър, а в другите нямаш такъв, значи проблемът е от него. Може да пробваш като направиш съвместимостта с Windows XP и си изтеглиш ръчно файловете, които ти дават проблем. Също така ги сложи в cstrike_bulgarian (ако имаш такава папка).
Те са ужасно много , няма ли по-лесен вариант

- Respected
Така ли няма оправяне този мой проблем , няя как да не пиша двоен пост, щот никой няма да погледне иначе . 

- Напреднал
- Ник в играта: Supervisor
- Скайп профил: limona3444
- Обратна връзка:
Така обстойно прегледах всичко. Единствената очевадна причина за мен е, че може би трябва да си преинсталираш компютъра. Ако не, направи едно пълно сканиране с антивирусната, а накрая пробвай с друг цс. Късмет. Дано се оправи ;)
Whatever you do in life
surround yourself with smart people
who'll argue with you.
John Wooden [ October 14, 1910]
surround yourself with smart people
who'll argue with you.
John Wooden [ October 14, 1910]
- Respected
Нищо няя преинсталирам , Георги или Тедо да погледнат тая тема щот проблема е от "тях" , при мен се зареждат останалите сървари , само джб не.
- Respected
Ден 646714165 , все още не мога да вляза в джайлбрейк и почва да ми писва. Така ли няма 1 дето да даде акъл бе .