Анархия !

Модератор: Развлечения

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: No0b3r
Скайп профил: da.mada.faka.shit
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Анархия !

Мнение от No0b3r »

Положението в Дъст 2 е трагично, разочарован съм от админите, малко от тях са ми направили добро впечатление. Днес към обяд имаше около 5-6 админа, от които един-двама бяха "spectator" Дадените играчи в демото, което ще представя си играеха от поне час и нещо, без никой да ги банне. Оплаках се, че админите не си вършат работата, след което последва заплаха от един от тях "Не ни провокирай да си я вършим". Полжението е трагично, играя от две седмици тук, за които съм видял масово псувни, заплахи, обиди, реклами... Да не говорим, че хората масово се оплакват.. Ще се радвам главните да видят демото, преди всички да започнат да ме обиждат :) П.П. Аз ли трябва да стоя на спектатор или вие ?
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=32cb3a6c81
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Re: Анархия !

Мнение от Ивчо »

Само в началото на демото имаше админ, когато лично от това което аз видях нямаше хакери.След като излезе , да пуснаха 3ма от тях.Но аз видях 2 админа за по няколко секунди в началото.Не видях да влезне след това админ , нито пък това "Не ни провокирай да си я вършим". Не случайно има 4 свободни места за админ там.Няма сериозни кандидати.А на теб ,благодаря за демото , но ако беше пуснато в докладите за хакери заедно с иптата им щеше да си много по полезен за да можем и да ги баннем :)
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от No0b3r »

Аз не се оплаквам от играчите, а от админите бате. Затова не постнах ИП-та. Освен това преди 2 години пуснах кандидатура, но благодарение на "m4as7er", който постна тема, че съм го обиждал и наричал хакер(без демо и каквито и да е доказателства, както и да е), "iv4o" (предполагам ти бате) не ми даде права.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: dfgfdg

Мнение от Kosio »

Вместо да си губиш времето опитвайки се да ни свалиш правата да беше пуснал няколко доклада, щеше да имаш много по-големи шансове да станеш админ!
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от No0b3r »

Аз не искам да ви ги свалям, а да се стегнете.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: dfgfdg

Мнение от Kosio »

No0b3r написа:Аз не искам да ви ги свалям, а да се стегнете.
Браво, че се опитваш да подобриш сървъра, но не си оцелил техниката. Има хора, които си ни, с рист да прозвуча като кученце, глезят или стягат и ти не си един от тях(поне не съм те виждал да ни даваш бисквитки и фафли). Единственото, с което би помогнал е пускането на доклади с нередности.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2012г.]”