Със награди :
1.баннер с името на победителя .
2.и клип с неговата игра .
Правилата да бъдат :
1. Без РЪН .
2.Без фраг .
3.Без AirFlash
Това беше надявам се да се съгласите .

А ти какви награди предлагаш като тези са "детешки" ? Ще дадеш пари на победителя ли ?DemoLitioN написа:За турнира съм съгласен, наградите са много детешки, правилата ще ги измислим ние, не ти..
Аз лично сам съм водил турнир по два мача на вечер и това става за 2/2:30 часа зависи колко карти се играят и рундовете как вървят. Не е бил по Hide `n` seek, но мисля, че е почти същото (за времето). Не съм ги броил Администраторите за Hide `n` seek, но поне са 5, така че времето не е никакъв проблем..NjOyYy написа:А питали ли сте се дали админите имат време да провеждат турнири?
Само така леко да те светна, че турнирите не се провеждат от помощник и сървър админите...DemoLitioN написа:Аз лично сам съм водил турнир по два мача на вечер и това става за 2/2:30 часа зависи колко карти се играят и рундовете как вървят. Не е бил по Hide `n` seek, но мисля, че е почти същото (за времето). Не съм ги броил Администраторите за Hide `n` seek, но поне са 5, така че времето не е никакъв проблем..NjOyYy написа:А питали ли сте се дали админите имат време да провеждат турнири?
1. За наградите се изразих много меко като казах "детешки" с цел да не обидя играча. Как е мислиш, тая работа с банера за първо място? Кой ще ти се навие да се включи в турнира, като наградата е банер? Не целя да обидя никой!Herion написа:Въпреки,че се съмнявам да се направи това ...
Ако все пак някой се хване е най-добре да е без флашки и фреез . Единствено smoke да си има и то оригиналната .
А ти какви награди предлагаш като тези са "детешки" ? Ще дадеш пари на победителя ли ?DemoLitioN написа:За турнира съм съгласен, наградите са много детешки, правилата ще ги измислим ние, не ти..
Единственото по-добро от нещата, които момчето е предложило може да бъде :
1-място Админ в сървъра .
2-място Вип в сървъра .
3-място Парола на Ника в Сървъра .
А пък, ако сте някакви богаташи и може да си позволите да раздавате пари...
А относно това, кой ще измисля правилата ... Големи изказвания правиш . Защо да не може играчите, които биха участвали сами да си изберат правилата ? С анкета да речем ?
DemoLitioN написа:1. За наградите се изразих много меко като казах "детешки" с цел да не обидя играча. Как е мислиш, тая работа с банера за първо място? Кой ще ти се навие да се включи в турнира, като наградата е банер? Не целя да обидя никой!Herion написа:Въпреки,че се съмнявам да се направи това ...
Ако все пак някой се хване е най-добре да е без флашки и фреез . Единствено smoke да си има и то оригиналната .
Единственото по-добро от нещата, които момчето е предложило може да бъде :
1-място Админ в сървъра .
2-място Вип в сървъра .
3-място Парола на Ника в Сървъра .
А пък, ако сте някакви богаташи и може да си позволите да раздавате пари...
А относно това, кой ще измисля правилата ... Големи изказвания правиш . Защо да не може играчите, които биха участвали сами да си изберат правилата ? С анкета да речем ?
Това е мое предложение за наградите:
1 място - Пом. Админ в наш сървър пожелание+опция ако се справя ранг Сървър Админ.
2 място - СМС Админ в наш сървър пожелание.
3 място - СМС ВИП в наш сървър пожелание.
И 3-те награди се отнемат при не спазване на правилата да се оточни!
Подчертавам, това е мое предложение, не е казано, че това ще са наградите ако има турнир.
2. Относно правилата му за нищо не стават. Нито са пълни, нито добре формулирани, нито нищо. А като писах ние имах предвид не аз, а Екипа на SlackServ.com Съгласен съм и някой играч да предложи някакъв пример, но Екипа на SlackServ.com определя правилата, наградата и всичко останало, защото се организира от нас турнира.
Добре съм казал 5, защото само 6 сте главните администратори 2 глобални и мисля, като Ангелов, че Сървър админите биха се справили със задачата. Дори Пом.Админи в това число визирам Herion, защото си личи, че разбира.NjOyYy написа:Само така леко да те светна, че турнирите не се провеждат от помощник и сървър админите...DemoLitioN написа:Аз лично сам съм водил турнир по два мача на вечер и това става за 2/2:30 часа зависи колко карти се играят и рундовете как вървят. Не е бил по Hide `n` seek, но мисля, че е почти същото (за времето). Не съм ги броил Администраторите за Hide `n` seek, но поне са 5, така че времето не е никакъв проблем..NjOyYy написа:А питали ли сте се дали админите имат време да провеждат турнири?
Наградите ги оставям на вас ! Аз ще предложа нещата за в игра .Ивчо написа:Давам ви срок от 2 дена.Искам в темата да видя изготвени правила с които всички са съгласни.Карти , какво да има в сървъра ,какво да няма.Всеки е свободен да дискутира в темата, но на края искам да видя финала.Ако случайно решим да направим такъв турнир , тук се обръщам към екипа, от вашата сериозност зависи дали след това ще има 5 в 5 турнир.Този ще бъде евентуално нещо като тест.
Ето и от мен:Ивчо написа:Давам ви срок от 2 дена.Искам в темата да видя изготвени правила с които всички са съгласни.Карти , какво да има в сървъра ,какво да няма.Всеки е свободен да дискутира в темата, но на края искам да видя финала.Ако случайно решим да направим такъв турнир , тук се обръщам към екипа, от вашата сериозност зависи дали след това ще има 5 в 5 турнир.Този ще бъде евентуално нещо като тест.
Турнирът свърши, много се забави..-kR!sk0beaTs^_x написа:какво стана с турнира
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта