Постоянен fps drop по време на игра.
- Respected
- Ник в играта: MESA
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Постоянен fps drop по време на игра.
Здравейте. Напоследък като влизам в CS-а да играя забелязвам постоянен fps drop и то не само в нашите сървъри, но и в други. Значи проблема ще е нещо в компа, но нямам идея от какво може да е. Цъкам нормално 1-2 минути и след това fps пада драстично за по 1-2 секунди и е много дразнещо. Някой да има идеи от какво може да е проблема?
Precision beats power and timing beats speed.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Re: Постоянен fps drop по време на игра.
Аз бях така от преди със старият компютър, беше от видео картата. Почисти си компютъра, ъбдейтни си драйверите на видеокартата. В краен случай си преинсталирай компютъра. Може и да имаш вируси.
Това е от мен. Дано това което съм написал ти помогне.
Това е от мен. Дано това което съм написал ти помогне.
- Respected
- Обратна връзка:
Има налично нови видео драйвери и после ще ги дръпна да видим. Наистина компа си иска чистене и скоро ще стане и това. Вируси не мисля, че има
уж ESET-а ме пази
. Ще пиша скоро ако има ефект. 

Офтопик:
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Както ти бе споменато, видео картата е проблемна в повечето случаи. Не знам откъде ти идва проблемът, но със сигурност не е от интернета. Аз съм имал временни еррори през 2015-та година. През тези еррори, аз съм бил с по 20-30 FPS на високи, и светли сгради, но на тъмни места и крайни зони на карти, ми даваше 70-99 FPS. Според твоето обяснение, ти имаш основен проблем с Видео картата, това трябва да е. Вирусите може да забаваят, повредят, дори и развалят компютърът, но няма да ти се намали FPS по толкова лесен начин. При Steam има и друг вариант. Пишеш gl_vsync 0, но не би трябвало да си с пуснат gl_vsync и без това. Друго решение което открих, беше че аз трябва да играя със знанието, че ще имам ниско FPS. Въпреки всичко, с времето играта се оправи. Понякога на другия ден, понякога при 2-3 рестартирания на компютъра. После с месеци наред, даже допослено нямах FPS drop. Така, че не се отчайвай. Ще намериш решение, за оправата на FPS drop!
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
- Ник в играта: NOVAKA
- Скайп профил: bobi_864
- Обратна връзка:
Здравей. И при мен има проблем с ФПС-то. Когато играя в джайла, точно през 10-15 секунди от 40-50 ФПС ми пада до 4 ФПС и го задържа така за около 3-5 сек. Много е лошо, защото за това време вече са се случили разни неща. Но и аз мисля че проблема идва от видеокартата, а не от друго. Просто трябва почистване на компютъра и нещата ще се подобрят. Успех! 

*DEAD* kofein : na mishchitzata
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Task Manager -> намиране на процеса -> Над нормалното / Висок Приоритет.
- Respected
- Ник в играта: NOVAKA
- Скайп профил: bobi_864
- Обратна връзка:
Ще го пробвам

*DEAD* kofein : na mishchitzata
- Аматьор
- Ник в играта: Elm Street
- Обратна връзка:
На мен ми се случва това, като не си изключвам лаптопа.
-Примерно: Не съм и изключвал лаптопа от 3-4 дена и като вляза някъде 10-20 FPS + супер ужасен лаг. И като го рестартирам се оправя. Пробвай.
-Примерно: Не съм и изключвал лаптопа от 3-4 дена и като вляза някъде 10-20 FPS + супер ужасен лаг. И като го рестартирам се оправя. Пробвай.
- Respected
- Обратна връзка:
Няма да е от това, защото компа го гася всеки ден. От вчера съм с Linux и ще кача един cs утре да видя какво е положението.Tyga написа:На мен ми се случва това, като не си изключвам лаптопа.

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Ако в началото играеш с високо FPS, a после пада, това говори за не добро охлаждане.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека