Оплакване от админ - khr1staL poweR
- Новак
- Ник в играта: SkyresS
- Скайп профил: dimitargeorgiev03
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от админ - khr1staL poweR
1. Nick на Админа: khr1staL poweR
2. IP на Админа: Цък.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Според мен си е чисто wall-че и гагва играч безпричинно, защото един от потребителите в сървъра псуваше и човекът който му съобщи, че един от играчите псува не му обърна внимание и после го пита "тия права за какво ги имаш?" и след това беше несправедливо гагнат за една минута. Дори и не гагна играчът който псуваше.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). Цък.
5. Сървър: Dust2_Arena[SS]
ЕДИТ : Изгледайте цялото демо, от до.
2. IP на Админа: Цък.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Според мен си е чисто wall-че и гагва играч безпричинно, защото един от потребителите в сървъра псуваше и човекът който му съобщи, че един от играчите псува не му обърна внимание и после го пита "тия права за какво ги имаш?" и след това беше несправедливо гагнат за една минута. Дори и не гагна играчът който псуваше.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). Цък.
5. Сървър: Dust2_Arena[SS]
ЕДИТ : Изгледайте цялото демо, от до.

- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ - khr1staL poweR
Значи видях 2 неща.
WallHack и несправедлив гаг.Дължи се на гняв може би или лигавене.Не е редно админ да прави така.За мен админа трябва да бъде наказан.В началото разбрах че е Wall после по средата и някъде в края.Ще ви кажа че е WallHack On/Off.Това е моята гледна точка.
WallHack и несправедлив гаг.Дължи се на гняв може би или лигавене.Не е редно админ да прави така.За мен админа трябва да бъде наказан.В началото разбрах че е Wall после по средата и някъде в края.Ще ви кажа че е WallHack On/Off.Това е моята гледна точка.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Имаше леки съмнения , но не мисля, че админа е с wallhack . Може и да греша.
Видях само , че си играе с гаг-а.
http://prikachi.com/images/673/8809673l.jpg
ПП : Нека и админа да предостави демо, ако го пази.
ПП : Нека и админа да предостави демо, ако го пази.
- Новак
- Обратна връзка:
Andr0 написа:Имаше леки съмнения , но не мисля, че админа е с wallhack . Може и да греша.
Играе си с гага, точно така, но леките съмнения са доста критични. То кой админ ще се издаде, че е wall и на всичкото забеляза, че съм spec и взе нещо да се лигави. Мисля, че е wall on/off както каза "ThoR". Ако бях wall и видя, че някой наблюдава, дали ще се издам?

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Има няколко съмнителни момента, особено на ярда, когато автоматично пуца към стената, където се намира терориста.
Или пък в ST , стреля малко сякаш предвидено.
И в края, когато застава зад кашона и набива хубавите две хетки.
Но дори и да не е хак, определено ще има спорове в скрития раздел за несправедливия гаг , приложен върху член на екипа.
Или пък в ST , стреля малко сякаш предвидено.
И в края, когато застава зад кашона и набива хубавите две хетки.
Но дори и да не е хак, определено ще има спорове в скрития раздел за несправедливия гаг , приложен върху член на екипа.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Егати съмненията имате. Та той в пълен флаш си отиде и уби онзи в началото. Как беше толкова сигурен че не е зад вратата, или изобщо някъде другаде?!
За мен си е wall, пък това с гага беше супер тъпо.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Новак
- Обратна връзка:
Тогава "Екип Банове" защо не пишат нищо, що е още с права? Вчера само спамиха по моята нова тема в раздел "На лафче"iv00 написа:Егати съмненията имате. Та той в пълен флаш си отиде и уби онзи в началото. Как беше толкова сигурен че не е зад вратата, или изобщо някъде другаде?!

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Нека колегата се изкаже, особено ми е интересно да разбера какво смята за gag-а !
- Новак
- Ник в играта: khr1staL poweR
- Скайп профил: kristiqn_994
- Обратна връзка:
Gag-a беше по погрешка, след това се извиних на играча, а до колкото wall-a никога не съм си позволявал да играя с хак какъвто и да е ! Колеги погледнете демото пак и преценете!
- Respected
- Ник в играта: MESA
- Обратна връзка:
Гледах демото и според мен няма хак. Съмнителен момент е наистина убийството с флаша обаче ако си се "разцъкал" и играеш малко по-импулсивно е възможно такова убийство в такава ситуация.
Друг съмнителен момент е когато се мята граната на ярд и в същият момент излиза човек от там, който е убит с гранатата, а точно преди да излезе има изтрел с awp. Обаче като гледах демото пак се вижда, че при всяко мятане на граната си стреля с awp-to така и е било съвпадение излизането на човека в този момент според мен.
Друг съмнителен момент е когато се мята граната на ярд и в същият момент излиза човек от там, който е убит с гранатата, а точно преди да излезе има изтрел с awp. Обаче като гледах демото пак се вижда, че при всяко мятане на граната си стреля с awp-to така и е било съвпадение излизането на човека в този момент според мен.
Precision beats power and timing beats speed.
Офтопик:
- Новак
- Обратна връзка:
Има много съмнителни моменти. Отново казвам да се изгледа цялото демо! От друга страна се опитва да скрие хака, защото съм spectator. Доста хора смятат, че е wallhack както и аз. Да се вземат мерки от някой Администратор на веригата.krasimiretov написа:Гледах демото и според мен няма хак. Съмнителен момент е наистина убийството с флаша обаче ако си се "разцъкал" и играеш малко по-импулсивно е възможно такова убийство в такава ситуация.

- Respected
На демото хак няма! Първо аз килл през флаш не видях, демото го изгледах два пъти. Може би говорите за кила над мегашотера на стълбите, НО той не беше през фулл флаш! Беше отминал леко и тогава излезе и се предполага, че ще стреля на там, защото и преди това Т беше там.
Второ, има доста моменти където ако реално беше с хак нямаше как да умре, а щеше да вземе терористите
Трето, чакането на ярда е напълно разбираемо, терористите често минават от там на ръш и то по няколко човека
Второ, има доста моменти където ако реално беше с хак нямаше как да умре, а щеше да вземе терористите
Трето, чакането на ярда е напълно разбираемо, терористите често минават от там на ръш и то по няколко човека
Последно промяна от iv00 на 23 Юни 2016, 23:54, променено общо 1 път.
Причина: Е то пa смятaй колко си гледaл..
Причина: Е то пa смятaй колко си гледaл..

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Хак на демото няма. Админа няма да се наказва!
Да внимаваш с гаговете
Да внимаваш с гаговете