Предложение за Jailbreak.
- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за Jailbreak.
#1 1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Предлагам да бъде добавен в вторият магазин, там където са Speed, Uzi и т.н. Двоен скок, който да струва да речем 20-25 пакета и да може да се закупува веднъж на рунд. (Ако се одобри, цената на пакетите Вие решавате колко е, аз само казвам мислено.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Мисля, че ще се хареса на играчите, които нямат достъп до него и ще бъде използваем.
#2 1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Нови шапки, но не и да бъдат сменяни или премахвани сегашните.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Да помогне на сървъра едва ли, но просто малко разнообразие.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Мисля, че ще се хареса на играчите, които нямат достъп до него и ще бъде използваем.
#2 1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Нови шапки, но не и да бъдат сменяни или премахвани сегашните.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Да помогне на сървъра едва ли, но просто малко разнообразие.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Jailbreak.
1. хаха , против , това е привилегия , за която хората си закупват с смс вип /админ .
2. За добавянето на нови шапки съм за !
2. За добавянето на нови шапки съм за !
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
1. Против, все пак това си е привилегия както каза Andr0 на Админите и Виповете. Някои хора само заради това пращат.
2. Едно голямо ЗА! Трябва да се добавят най-накрая нови шапки, защото тия малко омръзнаха. И ако ще се добавят още моля моля моля нека да има и на лисичкааааааааа.
2. Едно голямо ЗА! Трябва да се добавят най-накрая нови шапки, защото тия малко омръзнаха. И ако ще се добавят още моля моля моля нека да има и на лисичкааааааааа.
- Напреднал
- Ник в играта: Supervisor
- Скайп профил: limona3444
- Обратна връзка:
1. За това съм Против. Иначе хората вече няма да има смисъл да пращат смс.
2. На мен ми все едно, тъй като аз в повечето случаи не ползвам /hats. Но съм ЗА, защото няма да е зле.
2. На мен ми все едно, тъй като аз в повечето случаи не ползвам /hats. Но съм ЗА, защото няма да е зле.
Whatever you do in life
surround yourself with smart people
who'll argue with you.
John Wooden [ October 14, 1910]
surround yourself with smart people
who'll argue with you.
John Wooden [ October 14, 1910]
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
1. Против, не виждам смисъл от това, защото те хората си пращат смс-и именно заради това...
2. ЗА, искам да бъдат добавени нови интересни шапки, но едва ли ще има кой да се заеме...
2. ЗА, искам да бъдат добавени нови интересни шапки, но едва ли ще има кой да се заеме...
- Аматьор
- Ник в играта: JBBUNTARI> MaRin0W
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
+1Melachka написа:1. Против, не виждам смисъл от това, защото те хората си пращат смс-и именно заради това...
Последно промяна от iv00 на 24 Апр 2016, 17:18, променено общо 1 път.
Причина: Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни! Next time +1
Причина: Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни! Next time +1

- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
1. Аз пък мисля че няма да е лошо да се добави двоен скок стига да е за 1 рунд , било то на разумна цена 15-20 пака. За.
2. За , винаги съм искал разнообразие за да може всеки да изглежда "уникален" сам по себе си.
2. За , винаги съм искал разнообразие за да може всеки да изглежда "уникален" сам по себе си.

- Супер потребител
Двойния скок няма смисъл да се добавя като опция, който толкова иска ще си закупи смс админ/вип, а за шапките също съм против пълна безмислица и според мен тези са достатъчни.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Много ми хареса тази идея с закупуването на Double Jump. Ще го сложа при първа възможност. Относно шапките, и те ще се сложат днес. Ще се отключват с изиграни минути в сървъра.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.