2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Ми яко е, много Саймъни я пускаха тая игра, а и като цяло хората я харесват.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Направете така че когато някой играч влезе по средата на рунда да не го пуска жив.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Няма да прецаква рундовете

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Направете така че да не изписва долу в чата кой човек за кой мап е гласувал при вота, защото става страшен спам, нищо не се вижда, нито команди могат да се дават, нито нищо...
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Ми по-добре ще е

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Направете така че когато изберем някой мап той да не се сменя веднага, а след края на рунда.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Ми по-добре ще е?

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да се оправи тагването, нека всички да имаме един и същ таг както си беше преди
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Ми по-добре ще е?