Pokémon GO
Модератор: Развлечения
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: 1
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Re: Pokémon GO
В Google Play има ли я?
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Напреднал
- Ник в играта: 1
- Обратна връзка:
В App Store я няма в България, за тва аз си смених държавата на Америка и си я свалих
за Google Play не знам.
за Google Play не знам.
123
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Някой ще ми каже ли за к'во по дяволите става в тая игра и защо всичко само за нея говорят?!
Офтопик:

- Respected
Трябва да хващаш покемони, които се намират в района. Играта може да си я свалите от нета, пишете pokemon go apk и теглите файла.
Ето ме и мен

Ето ме и мен

- Respected
- Обратна връзка:
- Respected
Еми да, онлайн е, излизаш навън и обикаляш по улиците, и търсиш покемониJukeCity написа:Е тва не е ли онлайн игра е

- Respected
Навлизаш в Area 51.
Господине , тук е строго секретна зона нямате право да влизате.
Не ме е*бе каква зона е , тука е Оникса ми

Господине , тук е строго секретна зона нямате право да влизате.
Не ме е*бе каква зона е , тука е Оникса ми

"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Който обмисля да си я сваля, да не го прави. Освен ако няма желанието да изглежда като клоун. Няколко пъти вече виждам някви пубери да ходят из София, забили поглед в телефона и мятащи покеболи по въображаеми покемони.. Толкова смешно изглежда отстрани, че просто не мога да го опиша. Ако не ми вярвате, си пуснете някое клипче в тубата на някой хамерикански влогър, отдавна минал детските години, но шляещ се като малките деца и кефейки се на покемони :/
Отделно не е и направена кой знае колко добре играта, не е доизпипана и има бъгове.
Ето в подкрепа на думите ми:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5830B664
Отделно не е и направена кой знае колко добре играта, не е доизпипана и има бъгове.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
- Respected
Точно заради тези "бъгове" играта все още не е излезнала в Европа освен по тоя АПК ли файл къв беше ама не го препоръчвам , а за игрането , че било детско , да до някъде си прав , но ей тъй можеш да идеш да потичаш в парка и да си поразцъкаш , все пак не е кой знае колко видимо тва че играеш таз игричка , не е кат да носиш истински покеболи в себе си и да ги мяташ хахха тва вече би било ретардско. А и всеки решава кво да прави с живота си , за някой е тъпа за други не , не казвам , че и аз съм някъв майнак на тая тема , ама бих я свалил за да видя за какво става въпрос щот гледам я хвалят доста бил си някъв хит , била надминала еди каква си компания по еди какво си та се очаква да стане и по голяма , даже и по БТВ снощи дадоха какъв хит била играта , даже и аз не повярвах . Та така , няма от кво се срамувате , сваляте и жулите , пък рано или късно ще ви омръзне . Иначе чух че била и "опасна" , хора биват блъснати от коли , спъват се в бордюри , удрят са в стълбовеLM ^^ написа:Който обмисля да си я сваля, да не го прави. Освен ако няма желанието да изглежда като клоун. Няколко пъти вече виждам някви пубери да ходят из София, забили поглед в телефона и мятащи покеболи по въображаеми покемони.. Толкова смешно изглежда отстрани, че просто не мога да го опиша. Ако не ми вярвате, си пуснете някое клипче в тубата на някой хамерикански влогър, отдавна минал детските години, но шляещ се като малките деца и кефейки се на покемони :/

"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Сам го казвашbeyond U написа:Точно заради тези "бъгове" играта все още не е излезнала в Европа освен по тоя АПК ли файл къв беше ама не го препоръчвам , а за игрането , че било детско , да до някъде си прав , но ей тъй можеш да идеш да потичаш в парка и да си поразцъкаш , все пак не е кой знае колко видимо тва че играеш таз игричка , не е кат да носиш истински покеболи в себе си и да ги мяташ хахха тва вече би било ретардско. А и всеки решава кво да прави с живота си , за някой е тъпа за други не , не казвам , че и аз съм някъв майнак на тая тема , ама бих я свалил за да видя за какво става въпрос щот гледам я хвалят доста бил си някъв хит , била надминала еди каква си компания по еди какво си та се очаква да стане и по голяма , даже и по БТВ снощи дадоха какъв хит била играта , даже и аз не повярвах . Та така , няма от кво се срамувате , сваляте и жулите , пък рано или късно ще ви омръзне . Иначе чух че била и "опасна" , хора биват блъснати от коли , спъват се в бордюри , удрят са в стълбовеLM ^^ написа:Който обмисля да си я сваля, да не го прави. Освен ако няма желанието да изглежда като клоун. Няколко пъти вече виждам някви пубери да ходят из София, забили поглед в телефона и мятащи покеболи по въображаеми покемони.. Толкова смешно изглежда отстрани, че просто не мога да го опиша. Ако не ми вярвате, си пуснете някое клипче в тубата на някой хамерикански влогър, отдавна минал детските години, но шляещ се като малките деца и кефейки се на покемони :/
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5830B664![]()
абе филм.

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
So what??? Ти като предпочиташ да си седиш у вас и да "сипваш" на хора, които си правят кефа си е твоя работа, нали? Който си е бил фен на покемон като малък си пресъздава детството по някакъв странен начин, а и дори и да са деца, какво от това? Аз да тръгна ли да те търся какво и що правиш ти и после ти придавам облик на "клоун".... достатъчно зряло ли ще е вече за теб? На мен приложението ми изглежда интересно за убиване на време, но тъй като нямам много на разположение, няма как да си го позволя >ОLM ^^ написа:Който обмисля да си я сваля, да не го прави. Освен ако няма желанието да изглежда като клоун. Няколко пъти вече виждам някви пубери да ходят из София, забили поглед в телефона и мятащи покеболи по въображаеми покемони.. Толкова смешно изглежда отстрани, че просто не мога да го опиша. Ако не ми вярвате, си пуснете някое клипче в тубата на някой хамерикански влогър, отдавна минал детските години, но шляещ се като малките деца и кефейки се на покемони :/
I'll see you soon then..

- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ~
- Обратна връзка:
Как изобщо имате време да играете или да си седите във вас,ходете на море,плаж,басейн,почивка или работете нещо.Оставете ги тея покемони да си щукат по въображаем начин по нашите не чак толкова въображаеми улици.А и дори да не ходите на море или да работите ,защо пък трябва да спорите за тази игра,като за нея се говореше толкова дълго време и като я пуснаха чак тогава стана време да си защитавате мнението.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Егати простата игра

Не ми едитвай мнението без причина, не са ти затва правата
Писал си някой играе ли я, изтеглих я пробвах я, мнението ми е точно по темата Петре

Не ми едитвай мнението без причина, не са ти затва правата

Писал си някой играе ли я, изтеглих я пробвах я, мнението ми е точно по темата Петре

Последно промяна от JukeCity на 14 Юли 2016, 14:11, променено общо 2 пъти.
Причина: .
Причина: .
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Обратна връзка:
- Respected