- Важно: Това не е тема за неподготвени лица, и пионки на световния ред.
За начало, ще похваля автора на темата, че си е отворил очите, и е погледнал върху реалните факти на планетата земя. Много хора са манипулирани, поради тази причина изгубихме вяра един в друг. Всеки вярва в това, в което той сметне за добре. За да разберем правилното решение в живота, ние първо трябва да погледнем навътре в реалността.
Както знаем, на тази планета се случват много странни неща. Тези неща се наричат световни явления, злополуки, терористичен акт, или просто протести. За повечето от тези неща, не е виновна ни държава, ни важна клечка, поне според думите на сегашните политици и журналисти.
Замисляли ли сте се, че може би, само може би, някой е зад тези дела? Някой, или няколко хора даже?
Разбира се не можем да сме сигурни, но до ден днешен винаги всичко се е случвало от нищото си. Все някой е бил виновен, и той отива в затвора, или го убиват, или нещо се прави, за да може да завършат проблема. Но това не ни влече, нали? Ние искаме да разберем повече!
За да е сигурен един човек, първо той трябва да се порови из фактите. Аз ще Ви улесня търсенето, и ще Ви дам едни от най-интересните и забележителни личности:
1.
Нов световен ред (конспиративна теория)
2.
Фамилията Рокфелер
3.
Фамилията Ротшилд
4.
Майер Ротшилд
5.
Джон Рокфелер
6.
Комитет 300 (Илюминатите)
7.
Адолф Хитлер
8.
Елизабет II
- Важно: Тези хора, са влиятелни личности в миналото и в настоящето. Моля всеки, който не е запознат с нито един от тях, да не пише отговор към мен свързан с тях, само и само да ми се отвори.
Не исках да превърна темата във скандална зала, но се наложи. Темата се издига с много нива, за което съжалявам, но това е за доброто на всички, които я четат. Ще помоля да се изказвате по темата с малко повече разум и факти, отколкото с омраза и измислици.
Темата не е от голяма важност, защото повечето личности тук са неутрални, и не ги вълнува такъв разговор.
Благодаря за отделеното време, и ще благодаря отново за създаването на такава тема. Много неща има за казване, също така има и много за научаване

.