JailBreak Предложение

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mnmu
Скайп профил: Имам
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

JailBreak Предложение

Мнение от mnmu »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да се добави този плъгин http://cs-bg.info/plugin/535/ като се остави само grab
Когато симона или надзирател е убил по-случайност даден затворник , той има право да си избира да го съживят или да получи FD . Ако симона с другите затворници са далеч от килията и не може да ги остави , за да не стане бунт админа да го премести направо при саймана . Повечето избираме да ни съживят , за да може да вземе оръжие и да избунтим . Няма да товари толкова много колкото си мислите и ще ми е интересно да видя мнение без да се споменава за тия глупости .

2 Да се забрани с правило SMS ADMIN да се мята CT ако в сървъра има админ - помощник или сървър и тк . Няма да става анархия и няма да има вече наши и ваши покраи СМС АДМИНИТЕ .

3. Да започне да се отчита времето на играчите и ако в сървъра няма някой с права да местене този играч с 3-5k минути да може да се метне .

4 . Всеки ден като се съберем в сървъра 15-20 човека няколко админа да влезнат и да организират турнир по футбол като играем футбол по 6ма на 3 отбора и така . Това ще е приятно занимание .
Изображение
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Re: JailBreak Предложение

Мнение от Melachka »

+ ако може хората от екипа да може да гагват смс-ките ;)
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: - FuRy.
Скайп профил: няма да ти кажа ;Д
Обратна връзка:

Мнение от Johhna »

За всичко съм ЗА!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: DVG
Обратна връзка:

Мнение от RaPToR # »

Съгласен съм само с grab, тъй като шансът им за бунт е по-голям след като го съживят и няма кой да стигне навреме.
Против съм за всичко останало, хората затова си пращат смси, забраняваме им скока при игрите, Искате при дуели, дни сега и да не се мятат цт...
Относно минутите, след време някой фрагер да си е натрупал минутите и да ги тролва.
За турнирите пък да не говорим.Аз съм най-зле при футбола, а в сървъра влизат и други играчи и ще чакат ли?Без това 3в3 може да направи и саймъна.То даже няма кланове освен SSTeam, който вече не съществува.Наскоро правиха турнир по всякакви игри и биха друг отбор.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: NOVAKA
Скайп профил: bobi_864
Обратна връзка:

Мнение от NOVAKA »

И аз съм ЗА, добри предложения.
Относно футбола, тази седмица съм отпуска и ще зависвам повече време пред компа, тей че само да ви хвана в сервера и ще организирам футбола, нп..............
Изображение
Изображение
*DEAD* kofein : kato si simon s drugoto kopche
*DEAD* kofein : na mishchitzata
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Съгласен съм, но личен проблем на СТ-тата е, че са убили някой без да трябва и ако се добави този плъгин то той не трябва да се ползва за това.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

mnmu написа:2 Да се забрани с правило SMS ADMIN да се мята CT ако в сървъра има админ - помощник или сървър и тк . Няма да става анархия и няма да има вече наши и ваши покраи СМС АДМИНИТЕ .

Абсурдно е да са забранява на СМС Админите да се мятат каквито искат. Ако някой се мята Сървър Админ го връща и тва е при повторно нарушение може и да го накаже. Търсите забрана на всичко и правите правила а решението е елементарно
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Sasho
Обратна връзка:

Мнение от Sasho. »

1. То трябва да се съживява, когато надзирателя е пред килия, за да може да го вземе и да го заведе при другите. Админите трябва да следят за тези ситуации и да съживяват когато трябва, не когато им скимне. За мен е ненужно, мое мнение.

2. Абсурд. Има и свестни смс админи, които знаят как да действат. Пък ако има някой нахален, дето постоянно се мята винаги админ може да го накаже.

3. Против, когато всички натрупат дадените минути ще си минават ct когато искат, за мен е ненужно и излишно.

4. Против, такива турнири трябва да се правят в отделен сървър, специално предназначен за jailbreak състезания/игри, в сегашния сървър няма как да стане, няма как да се задължат играчите да играят футбол вечер по еди кое си време/примерно/.
@raptor - защо да не съществува клана ни? :D Ако има желаещи с радост бихме се събрали да направим някой clan war. *<:-)

5. СМС админите могат да бъдат гагнати през конзолата.
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”