Ето това е мишката: http://www.trust.com/en/product/18519-y ... ouse-black
Благодаря предварително

Беше ми преинсталиран наскоро. Е колко наскоро, горе-долу 1-2 месеца, но този проблем с мишката и преди го имах, но го оправях с онова приложение.DemoLitioN написа:Често забелязвам теми от теб за най-различни проблеми. Моят съвет е да си преинсталираш Windows-а нищо чудно да си го бъгнала.
Аз в момента съм с друга мишка и при нея няма проблем, както и Touch Pad-a. Проблема си е в самата мишка, а и тя е безжична. А как да върна компютъра назад ?DemoLitioN написа:Колкото до проблемът вземи от някой приятел мишка и пробвай дали ще имаш проблем. Ако нямаш значи проблемът е в нея, най-вероятно има някакво прекъсване в кабела и трябва се запои. Можеш също да пробваш да върнеш компютърът назад, преди да е възникнал проблемът.
Не, този проблем обикновено възника няколко месеца след като съм я оправила. Преди 3-4 месеца горе-долу също стана така, оправих я и днес пак се развали. Не възниква от определена игра.Disregard написа:Този проблем възниква ли, когато си в определено приложение или отваряйки определено приложение, а възниква ли, когато не? Приложението би могло да е виртуална (Видео) игра. Този проблем възниква ли, когато стартираш компютъра си?
Точно това ми трябваше, благодаря, оправи се. Може да локвате!cmg написа:Разучих малко и разбрах, че тази мишка има проблеми с движението. За да се оправи този проблем, ще трябва да отидеш на тази страница: http://www.trust.com/en/product/18519-y ... ouse-black и да намериш бутона Download. От там ще си дръпнеш архив с програма .exe, и ще я пуснеш. От там нататък има ли инсталация, не знам. Но този проблем, се оправя по този начин само, и гарантирано.
Каква е операционната ти система?златомира написа:Не, този проблем обикновено възника няколко месеца след като съм я оправила. Преди 3-4 месеца горе-долу също стана така, оправих я и днес пак се развали. Не възниква от определена игра.Disregard написа:Този проблем възниква ли, когато си в определено приложение или отваряйки определено приложение, а възниква ли, когато не? Приложението би могло да е виртуална (Видео) игра. Този проблем възниква ли, когато стартираш компютъра си?
Лаптопа ми е на бг, стигнах го "Програми" и до тамDisregard написа:Каква е операционната ти система?златомира написа:Не, този проблем обикновено възника няколко месеца след като съм я оправила. Преди 3-4 месеца горе-долу също стана така, оправих я и днес пак се развали. Не възниква от определена игра.Disregard написа:Този проблем възниква ли, когато си в определено приложение или отваряйки определено приложение, а възниква ли, когато не? Приложението би могло да е виртуална (Видео) игра. Този проблем възниква ли, когато стартираш компютъра си?
Отиди в Control Panel - Programs и ги прегледай. Виж дали имаш Microsoft .NET Framework 4.0.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта