[Jailbreak] Предложения
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
[Jailbreak] Предложения
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато ? Да се добави командата amx_votemap
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Идва време когато Админа трябва да смени картата, но вместо да пита играчите коя карта искат направо да направи вот с няколко карти и играчите да избират.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато ? Да се премахне картата jail_beach_v3
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Бъгава е картата и изхвърля половината сървър + че няма игри на нея. viewtopic.php?f=14&t=24063 тая тема седи поне 1 седмица без да бъде погледната или преместена в архив...
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Идва време когато Админа трябва да смени картата, но вместо да пита играчите коя карта искат направо да направи вот с няколко карти и играчите да избират.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато ? Да се премахне картата jail_beach_v3
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Бъгава е картата и изхвърля половината сървър + че няма игри на нея. viewtopic.php?f=14&t=24063 тая тема седи поне 1 седмица без да бъде погледната или преместена в архив...
- Respected
- Ник в играта: (^_^)
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: FBI
- Скайп профил: stilqnka00
- Обратна връзка:
Re: [Jailbreak] Предложения
И на двете гласувам със ЗА!
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7ki ... JQP7kiw5Fk [/youtube]
- Respected
- Ник в играта: Miss Soffi
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Напълно подкрепям и съм на същото мнение, За по двете предложения!Miss Soffi написа:И аз съм за,не знам защо е махната командата,а мапа е ужасен.
I'll see you soon then..

- Respected
Първото разбира се трябва да се добави
Мапа - Против, аз лично много го харесвам, игри има! Мапа има много различни неща от другите карти които могат да се използват, въпроса е да се научите как.
Мапа - Против, аз лично много го харесвам, игри има! Мапа има много различни неща от другите карти които могат да се използват, въпроса е да се научите как.

- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Какво и как да се научат като след всеки рунд мапа крашва и изхвърля всички ,За съм нека се премахне
Votemap-а защо е премахнат не знам,полезна команда. За.
Votemap-а защо е премахнат не знам,полезна команда. За.

- Активен
- Ник в играта: DVG
- Обратна връзка:
Първото трябва да го има.
Против съм да се маха картата.Една от най-добрите е, игри има, но е бунтарска.И като се метнат едни цт-та които не знаят къде се намират, как да дават игри.Има много места за HNS.
Против съм да се маха картата.Една от най-добрите е, игри има, но е бунтарска.И като се метнат едни цт-та които не знаят къде се намират, как да дават игри.Има много места за HNS.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Vote го няма в никой сървър, преди половината от Новата Ера да дойде, beach се пълнеше. Но просто крашва на тая карта, и за това се предлага да се маха, Кунчо трябва да го погледне.
1. За.
2. Против.
1. За.
2. Против.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
amx_votemap защо не е сложен? Няма какво да обяснявам. ЗА!
jail_beach_v3 аз го предложих,вярно е че е крашвало,но и на други мапове крашваше. Щом аз съм го предложил значи не искам да се маха,ПРОТИВ!
jail_beach_v3 аз го предложих,вярно е че е крашвало,но и на други мапове крашваше. Щом аз съм го предложил значи не искам да се маха,ПРОТИВ!
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Против съм и двете,
ако играчите искат нов мап винаги могат да използват функцията вотемап ! Също така има активна амх_мап команда !
Отделно на това, защо да махате картичката ? Просто трябват адекватни полицаи, да се оправдавате, че няма игри - е няма как да стане, щото има. Просто бъдете добри играчи. ...
ако играчите искат нов мап винаги могат да използват функцията вотемап ! Също така има активна амх_мап команда !
Отделно на това, защо да махате картичката ? Просто трябват адекватни полицаи, да се оправдавате, че няма игри - е няма как да стане, щото има. Просто бъдете добри играчи. ...
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Явно никой не чете коментарите - картата крашва след почти ВСЕКИ рунд. Не е предложено да се маха защото е бунтарска или трудна...

- Активен
- Ник в играта: DVG
- Обратна връзка:
То само при вас крашваWHITE SHADOW написа:Явно никой не чете коментарите - картата крашва след почти ВСЕКИ рунд. Не е предложено да се маха защото е бунтарска или трудна...

- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Де да беше само при нас човек, когато има 15 човека в сървъра, като има нов рунд на тая карта остават само 5 и от тия 10 изритани влизат отново 4...RaPToR # написа:То само при вас крашваWHITE SHADOW написа:Явно никой не чете коментарите - картата крашва след почти ВСЕКИ рунд. Не е предложено да се маха защото е бунтарска или трудна...
- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Това, че го няма вота не е толкова голям проблем, драскате в конзолата amx_vote "Koi map iskate?" "snow" "nuke" "pyramid" примерно и сменяте на избрания мап от Map Menu. Колкото до мапа на мен лично не ми харесва, а и щом бъгва на играчите съм за да се премахне.

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Против съм, безсмислено ми е, при положение, че има nominate и rtv. Не виждам смисъла да я добавям, за да се използва от дъжд на вятър. Хубаво ще дадете вот, но може не всички да искат друга карта, а ако всички искат никакъв проблем не е да напишат rtv, с nominate да си изберат коя карта искат.
Добавена е командата amx_vote, нея можете да я ползвате по същият начин.
Добавена е командата amx_vote, нея можете да я ползвате по същият начин.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.