Предложение за добавяне на карти в хнс ( c21_ )
- Respected
Предложение за добавяне на карти в хнс ( c21_ )
Кънчо, извинявам се, че те връщам пак на хнс, но като имаш време може ли да добавиш 3-4 ц21 карти?
Просто в момента играчите са статерчета и тия карти им харесват, а играчи трябват..
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3087/
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2511/
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1951/
Това са те, благодаря!
Просто в момента играчите са статерчета и тия карти им харесват, а играчи трябват..
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3087/
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2511/
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1951/
Това са те, благодаря!
Последно промяна от HuliganaKuncho на 11 Авг 2016, 20:54, променено общо 1 път.
Причина: Коригирано заглавие и добавена анкета.
Причина: Коригирано заглавие и добавена анкета.

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Относно ХНС
Обсъждани ли са, да не стане да ги сложа и после да ги махам? 

Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
Е то с кого да го обсъдя ?HuliganaKuncho написа:Обсъждани ли са, да не стане да ги сложа и после да ги махам?

- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
Значи ти и никлаус не сте влизали от 3 дена как така само вие влизате не знам както и да е обсъждано е че c21 мапове няма да се слагат ние с цел ги изтрихме всичките вие искате пак да се слагат против от мен
- Respected
- Обратна връзка:
Гласувайте, ще оставя темата 2-3 дни. Ще направя и анкета.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Може. Защото code21 са карти, които са lj based, докато на другите карти има трикчета, сгради, покриви, стълби, сърфове и т.н., да, и на тия карти има- но се губи целия ефект - все едно да карам колело на наредени рампи, вместо на freestyle из града. И така, аз съм играл хнс преди 7 години и тогава такива неща като елджита и простотии нямаше- на мен си ми харесват старите мапове.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Мерси тоя мод е като джунгла за мен
Вот няма да давам тъй като не разбирам (все още), надявам се да се вземе правилното решение.

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Ъъъ що темата е в скрития а не във видимия за всички потребители,не мисля че нашето мнение е толкова важно за картите,колкото на играчите ???

- Активен
- Ник в играта: reverse
- Скайп профил: stoilow_strike77
- Обратна връзка:
Против против защо против ?Защото сте големи трикери ли не разбирам ? Хората плюеха ц21 но постоянно се пускаха картите добавете ги без да говорите глупости и вижте как ще има повечко хора!
- Respected
- Обратна връзка:
Да я беше преместил, вижда се че темата беше първоначално молба, после стана предложение...Genata написа:Ъъъ що темата е в скрития а не във видимия за всички потребители,не мисля че нашето мнение е толкова важно за картите,колкото на играчите ???
- Respected
Re: Предложение за добавяне на карти в хнс ( c21_ )
Лично аз изтрих всички c21 карти и сървъра се беше напълнил.
- Respected
axaxaxaxa, 11 гласували, като активни играчи на мода с регистрация имат максимум 10 
Никога не съм бил слушан за нещо определено по сървъра. Нали не играя от 4 години, нали не съм бил админ вече година и повече и нали нямам 1000 часа..
Преди време оставихме САМО класическите карти и се добавиха райшовете, като цяло да се играят карти за трикове.
Е, вече добрите играчи не са чак толкова, днешното хнс е статс и ц21 в момента са решение за повече хора!!!
Кънчо не ги слагай, ама моля тарикатите дето са против да почнат да влизат в сървъра.

Никога не съм бил слушан за нещо определено по сървъра. Нали не играя от 4 години, нали не съм бил админ вече година и повече и нали нямам 1000 часа..
Преди време оставихме САМО класическите карти и се добавиха райшовете, като цяло да се играят карти за трикове.
Е, вече добрите играчи не са чак толкова, днешното хнс е статс и ц21 в момента са решение за повече хора!!!
Кънчо не ги слагай, ама моля тарикатите дето са против да почнат да влизат в сървъра.

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Мисля, че на всички ни е ясно за Българската преценка в хнс сверата. Доколкото виждам, само се карате и не стигате до ултиматум. Нали като се правише мода, всичко беше съгласувано с всеки от "разбиращите" по мода. Не виждам лошото в добавяне на c21 карти, а в това че сървърът не се пълни с надеждни играчи. Не само, че е празен почти по цял ден, ами играят едни и същи играчи в него.
По предложението, съм склонен да кажа НЕ! Няма смисъл да се разваля един сървър, и да се сменя игровия смисъл, само защото 2-3 играча го искат! Ненапразно сървърът е ХНС. Тези карти не само развалят играта, а пълнят сървъра с още по-бавни играчи, дето 220 speed на bhop не владеят.
Вместо да цапате един сървър с едно хубаво и десет лоши неща, направете HNS [c21 maps] и сте готови. Но разбира се, решението е Ваше. Аз нямам намерение да споря върху реалната истина, която някой хора не виждат. Дано да ме разберете.
Против от мен.
По предложението, съм склонен да кажа НЕ! Няма смисъл да се разваля един сървър, и да се сменя игровия смисъл, само защото 2-3 играча го искат! Ненапразно сървърът е ХНС. Тези карти не само развалят играта, а пълнят сървъра с още по-бавни играчи, дето 220 speed на bhop не владеят.
Вместо да цапате един сървър с едно хубаво и десет лоши неща, направете HNS [c21 maps] и сте готови. Но разбира се, решението е Ваше. Аз нямам намерение да споря върху реалната истина, която някой хора не виждат. Дано да ме разберете.
Против от мен.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
- Обратна връзка:
Против 8:6 За, няма да се слагат, заключвам.