[JailBreak] Предложение.

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: DVG
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [JailBreak] Предложение.

Мнение от RaPToR # »

Одобрете го и това, да видим какво ще се случи.100% съм сигурен че ще е както при all dr mre.Пишат си ги, дават състезания след таимера и се чудя дали да ги слейвам и да напускат сървъра...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Poggers
Обратна връзка:

Мнение от SwordArt »

RaPToR # написа:Одобрете го и това, да видим какво ще се случи.100% съм сигурен че ще е както при all dr mre.Пишат си ги, дават състезания след таимера и се чудя дали да ги слейвам и да напускат сървъра...
Това е защото много се разглезиха играчите. Такива простотии като all dr mre, да си мислите, че трябва да се уточнява на хората къде да стоят на всяка команда, в противен случай - хаос, вместо просто и ясно да запазват мястото си, преди години нямаше..
Освен това слей за това?? Wuut.. Какво ще кажеш да го предупредиш.. Аз вече видях няколко играча да променят биндове, така че хората схващат.. Постепенно всички ще се научат на промените..
Изображение
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Уважаемите Администратори да се изкажат по тази тема.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

АААААА ЗА ! Това е най-смисленото предложение и най-безсмислената команда, която може да има.. изобщо .. за чии е добавено това? То е близко до акъла, че трябва да си останат от място, а не да се правят на тарикати и да обикалят целия мап ако не им кажат + от място и т.н .. това ако не го одобрите, просто не знам ..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Коефициента на подкрепилите е по-голям, както и по-правилно аргументиралите се. Кога ще видим това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пояснение в правилата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

SwordArt написа:
RaPToR # написа:Одобрете го и това, да видим какво ще се случи.100% съм сигурен че ще е както при all dr mre.Пишат си ги, дават състезания след таимера и се чудя дали да ги слейвам и да напускат сървъра...
Това е защото много се разглезиха играчите. Такива простотии като all dr mre, да си мислите, че трябва да се уточнява на хората къде да стоят на всяка команда, в противен случай - хаос, вместо просто и ясно да запазват мястото си, преди години нямаше..
Освен това слей за това?? Wuut.. Какво ще кажеш да го предупредиш.. Аз вече видях няколко играча да променят биндове, така че хората схващат.. Постепенно всички ще се научат на промените..
Одобрявам, всекидневно се карам и предупреждавам играчите да спрат да пишат "all dr mre" и да си уточнават какво точно под това се има в предвид, хората си разбират, дори и да трябва да им го повторя по минимум 10 пъти, учат се и разбират. Предложението е много правилно, вижте, моля и преценете какво ще се прави ..
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

В крайна сметка, някой червен да излезе с решение?
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: N/A
Обратна връзка:

Мнение от beyond U »

Никой няма топки явно , Кофе ай каже едно "Прието" и толкоз..
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Хвърлям темата у кофата, ако искате пишете червените.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Предложението е прието! Няма нужда да се уточнява "от място", защото ако не се зададе ново място се подразбира, че трябва да запазиш сегашното. Все пак, който желае нека си допълва "от място". Добавено е в общи особености на сървъра. Моля Админите и останалите потребители да проявяват търпение и разбиране докато не стане ясно на всеки играч!

Умишлено не взимах отношение по темата толкова време, защото на мен ми е най-лесно да напиша "предложението е прието" или "предложението е отхвърлено", но не смятам, че съм аз човекът за тази работа, защото не играя този мод, не съм запознат с детайли и не мога да бъда максимално обективен. Ако беше shoot сървър веднага бих ви казал, кое е правилното.. В крайна сметка като никой друг не се намеси, реших аз да го направя, с помощта на @zerocool_555, за което му благодаря!

Сега накратко ще ви разкажа за един от проблемите в SlackServ и той е, че много малко от хората тук поемат отговорност, всеки предпочита да се покрие и да остави мръсната работа на друг, защото ако нещо се обърка, той ще е невинен или просто не му се занимава. Ето и конкретна случка относно това предложение: Преди няколко дни писах на кофеина да вземе решение по темата, защото той е (беше) единственият Администратор, който се води "разбирач" по Jailbreak. Неговите думи бяха "правете каквото решите, аз съм на мнението на zerocool" и така той избяга от отговорността да вземе крайното решение, защото няма правилен избор (и в двата случая ще има недоволни). Сега реши да стане Сървър Админ, защото тях никой не ги закача и никой не ги вини за нищо. Единствените, които носят отговорност са Администраторите, ако някой бъде приет, който не трябва - те са виновни, че са го приели. Ако някой не бъде одобрен, пак те са виновни, че са го отхвърлили. Ако нещо не бъде направено или ненаправено както трябва, пак същата работа. С това не искам да ги оправдая, те също носят голяма (да не кажа най-голямата) вина, че веригата е на това дередже..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”