Jailbreak - Предложение
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Jailbreak - Предложение
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да се добави нещо подобно на y#b / y#r и прочие. Да можем да пишем в цветно с цел привличане на повече внимание от играчите, по-лесно се забелязва и не трябва да изписвам 300 реда, докато забележат, че им пиша.. Да не се прави така, че винаги да пишем в цветно, а само когато е нужно, тоест ние да си избираме кога. И също да не е в зелено, защото Саймън пише в зелено и ще се смесват.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Написах го горе.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Написах го горе.
I'll see you soon then..

- Активен
- Ник в играта: DVG
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Jailbreak - Предложение
За съм и ми е ясно защо е това предложение , тъй като видях как спамише на саймъна да те забележи :Д
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Всички админи могат да пишат на hud чата чрез натискане на Y@ и текста. Можете да изберете и цвят като след @ добавите r/g/y/b (червено/зелено/жълто/синьо). Предложението е безсмислено поне според мен,когато има проблемна ситуация питайте на hud-a. Против

- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Да, може на худ чата, но бързо изчезва и няма да го видят навреме.WHITE SHADOW написа:Всички админи могат да пишат на hud чата чрез натискане на Y@ и текста. Можете да изберете и цвят като след @ добавите r/g/y/b (червено/зелено/жълто/синьо). Предложението е безсмислено поне според мен,когато има проблемна ситуация питайте на hud-a. Против
По предложението съм За, много често става така, че не виждат какво им се пише, защото се смесват чатовете, ако ще се пише на all chat естествено. Иначе ако е на нормалния чат малко вероятно да се види.
- Respected
- Обратна връзка:
На all chat се пишат какви ли не глупости, включително и от СМС-ки.. То хубаво да е на all chat, ама поне да има опция да е нормално и цветно.. по изборRaPToR # написа:По-добре алл чата да е цветен.
Hud-а изчезва супер бързо. Да, забелязва се най-добре, но да пиша дълги романи на hud - няма смисъл. Чата си е чат, за това е направен, просто искам мъничка промяна, за да ми улесни работата.WHITE SHADOW написа:Всички админи могат да пишат на hud чата чрез натискане на Y@ и текста. Можете да изберете и цвят като след @ добавите r/g/y/b (червено/зелено/жълто/синьо). Предложението е безсмислено поне според мен,когато има проблемна ситуация питайте на hud-a. Против
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Според мен, ако се направи ще помогне малко или много, за да разбират играчите като им пишеш нещо важно. За!
- Активен
- Ник в играта: DVG
- Обратна връзка:
Трябва да питаме кънчо дали може да се направи така, че Hud-a да не изчезва бързо.Това е най-доброто решение.
- Respected
- Обратна връзка:
Абе човеко :Д Нали ме знаеш как обичам да пиша романи по 300-400 реда и да обяснявам като луда, худ-а според мен не е вариант, тъй като ако напиша едно нещо, след това друго и предишното не е изчезнало, ще се закрие, плюс това худ-а не се запаметява в конзолата, пък през 80% от времето пиша смислени, важни неща.. Админите сме си свикнали да си пишем по алл чатчето, защо да се сменя пак от тва на онова, че пък на 3тотоRaPToR # написа:Трябва да питаме кънчо дали може да се направи така, че Hud-a да не изчезва бързо.Това е най-доброто решение.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Вече към ALL чата (amx_say), когато напишете !t или !g ще излиза в отбор/зелен чат.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.