Jailbreak - Предложение

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Jailbreak - Предложение

Мнение от Lucky »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да се добави нещо подобно на y#b / y#r и прочие. Да можем да пишем в цветно с цел привличане на повече внимание от играчите, по-лесно се забелязва и не трябва да изписвам 300 реда, докато забележат, че им пиша.. Да не се прави така, че винаги да пишем в цветно, а само когато е нужно, тоест ние да си избираме кога. И също да не е в зелено, защото Саймън пише в зелено и ще се смесват.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Написах го горе.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: DVG
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Jailbreak - Предложение

Мнение от RaPToR # »

По-добре алл чата да е цветен.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: N/A
Обратна връзка:

Мнение от beyond U »

За съм и ми е ясно защо е това предложение , тъй като видях как спамише на саймъна да те забележи :Д
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Всички админи могат да пишат на hud чата чрез натискане на Y@ и текста. Можете да изберете и цвят като след @ добавите r/g/y/b (червено/зелено/жълто/синьо). Предложението е безсмислено поне според мен,когато има проблемна ситуация питайте на hud-a. Против
Изображение
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

WHITE SHADOW написа:Всички админи могат да пишат на hud чата чрез натискане на Y@ и текста. Можете да изберете и цвят като след @ добавите r/g/y/b (червено/зелено/жълто/синьо). Предложението е безсмислено поне според мен,когато има проблемна ситуация питайте на hud-a. Против
Да, може на худ чата, но бързо изчезва и няма да го видят навреме.

По предложението съм За, много често става така, че не виждат какво им се пише, защото се смесват чатовете, ако ще се пише на all chat естествено. Иначе ако е на нормалния чат малко вероятно да се види.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

RaPToR # написа:По-добре алл чата да е цветен.
На all chat се пишат какви ли не глупости, включително и от СМС-ки.. То хубаво да е на all chat, ама поне да има опция да е нормално и цветно.. по избор
WHITE SHADOW написа:Всички админи могат да пишат на hud чата чрез натискане на Y@ и текста. Можете да изберете и цвят като след @ добавите r/g/y/b (червено/зелено/жълто/синьо). Предложението е безсмислено поне според мен,когато има проблемна ситуация питайте на hud-a. Против
Hud-а изчезва супер бързо. Да, забелязва се най-добре, но да пиша дълги романи на hud - няма смисъл. Чата си е чат, за това е направен, просто искам мъничка промяна, за да ми улесни работата.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Според мен, ако се направи ще помогне малко или много, за да разбират играчите като им пишеш нещо важно. За!

Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: DVG
Обратна връзка:

Мнение от RaPToR # »

Трябва да питаме кънчо дали може да се направи така, че Hud-a да не изчезва бързо.Това е най-доброто решение.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

RaPToR # написа:Трябва да питаме кънчо дали може да се направи така, че Hud-a да не изчезва бързо.Това е най-доброто решение.
Абе човеко :Д Нали ме знаеш как обичам да пиша романи по 300-400 реда и да обяснявам като луда, худ-а според мен не е вариант, тъй като ако напиша едно нещо, след това друго и предишното не е изчезнало, ще се закрие, плюс това худ-а не се запаметява в конзолата, пък през 80% от времето пиша смислени, важни неща.. Админите сме си свикнали да си пишем по алл чатчето, защо да се сменя пак от тва на онова, че пък на 3тото
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Вече към ALL чата (amx_say), когато напишете !t или !g ще излиза в отбор/зелен чат.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”