Oплакване от админ - 4:20

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Oплакване от админ - 4:20

Мнение от shenzo:D »

1. Nick на Админа: 4:20
2. IP на Админа: (Необходимо е ако Админът не е с Админския си nick)- ...
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: обижда ме един играч, тя не прие никакви мерки
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=fdd3a3d12d
5. Сървър: Jailbreak
Едит:
Lucky написа:Заглавие: Оплакване от играчи [SlackServ.com # Jailbreak]
shenzo:D написа:1. malkia tigar
2. 178.169.216.94
3. обижда + никаква реакция от админ....
4. http://dox.bg/files/dw?a=fdd3a3d12d
Е как никаква реакция от админ? ... Само ме злепоставяш, а аз с всичко ти помагам
Разправях се с саймъна на тийм чата, което ти не можеше да видиш и целия чат ми беше наспамен и от друга страна, той изпсува и лефтна, според теб трябваше ли да го банна и повече да не влезе? .......
Аз съм те злепоставил? Това как можа да го кажеш? С всичко ми помагаш? Почват се твоите теории. Това, че ти беше наспамен чата, не означава, че не може да видиш конзолата да видиш кой ме е обидил. А и за обиждане и лефт не банваш?? А защо другите банват? Да не си изключение? Аз не мисля така. Моля Администратор да реши крайното решение.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Oплакване от админ - 4:20

Мнение от JukeCity »

За обида + лефт се банва по преценка на Админ-а в сървъра, също така от обидата и се преценява и ситуацията..
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Все пак админите са длъжни да следят играта и да наказват нарушителите. Да бан по преценка добре разбрах, но като е било спамено не можеше ли да види конзолата там си показва всичко. Много ми е чудно. Все пак чакам мненията на другите админи

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: N/A
Обратна връзка:

Мнение от beyond U »

Баси , щях да хвана левкимия докат го изгледам цялото видео .. много дълго. Та шензо , за първата псувня на хакерата точно като я беше написал , в този момент мартина пишеше команда + след тва се спамиха цифри и нищо се не видя приятелю , плюс ти нищо не каза . Колкото до 2рата там е горе-долу същата ситуация ама пък в тоя момент 4:20 обясняваше на тия изостаналите кой какъв цвят е бил :D . Значи не стига , че ти е дала ип-то му и го връзва на лаф с тебе , ами ти я репортваш , ква таз твойта логика не мога си обясня . Рядко гледам оплаквания , ама на тва са спрях щот ми стана интересно , та един вид Мартина няма вина , не може да се грижи за абсолютно всичко 1 админ , при условие , че има 14 играча , че и на всичкото отгоре им и помага , та ти я изкара свръхчовек. И пак ти казвам , карай го по - ведро.
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Това, че се спами мой проблем ли е? А и аз писах на админ чата някаква реакция от админ дали ще има?, Но тя не ми и помогна, така че се оплаках от нея и мисля, че донякъде и тя има вина. А защо е админка тука, че като има нарушители да не ги наказва ли? Да, ама не. И какъв лаф го раздава с мен е друг въпрос, дори имаше места за цт питах я дали може тя вика не а то имаше места и после други метна, не че нещо, но поне да беше метнала цт като има желаещи, а метна едни, които за първи или не знам кой път влизат тука.
Edit
Lucky написа:
shenzo:D написа:
2. 178.169.216.94
Е как никаква реакция от админ? ... Само ме злепоставяш, а аз с всичко ти помагам
Разправях се с саймъна на тийм чата, което ти не можеше да видиш и целия чат ми беше наспамен и от друга страна, той изпсува и лефтна, според теб трябваше ли да го банна и повече да не влезе? .......
Обяснение дай в темата. Няма нужда тук.
хаха щом ще ми се правиш на интересен : ) така да бъде
Последно промяна от shenzo:D на 16 Окт 2016, 23:41, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

shenzo:D написа:
2. 178.169.216.94
Ето какво му написах на ЛС, даже още преди да беше пуснал тази тема. Няма какво повече да се обяснявам, няма да банвам момчето за 1 псувня и пак да се почне с по 10 бана на ден за "псува и лефти"..

+ Ти не можеш да си сериозен.. тогава обяснявах на другите момчета полицаи как да скалъпят един рунд, чата беше пълен със спам и не съм забелязала и след като го забелязах, момчето беше лефтнало - обида и лефт, какво очакваш да направя? Да върна времето назад и да ти одисвам на главата ти ли? яяя
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Чудното, че ми викаш, че се правя на интересен. И как се правя? Като се оплаках ли? Добре, но да беше поне предприела действия, но такива нямаше. Сори Марти, но се замисли над думите ми : )

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Така няма смисъл да гледам демото,защото аз съм свидетел на тая ситуация. Попринцип трябва админите да вършат действия,но не беше само Мартина,и FBI беше в игра. Тука ви гледам кво става и кво не става,единият СТ другият си лафи. Добре,от спама не гледате ли конзолата ве драги момчета. Като се самозащитавате вие админите вместо да кажете извинете не видях какво е писал тоз и да цъкате спокойно,вие все едно се карате за кифла с мармалад. То после що нямало хора. Вземете си оправяйте отношенията с играчите и си спазвайте реда. Няма какво да казвам повече.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: FBI
Скайп профил: stilqnka00
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Stilqna »

Както казаха вече се банва по преценка на админа в случая щом Мартина е решила че не е нужно начи не е.А колкото до спама знам какъв е и наистина може да не виждаме админите всичко,затова има теми за оплаквания от играчи.За мен админката няма вина.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

А вие стилиянче за украса ли сте? Ако нещо не видите за какво ви е конзолата тогава? Аз и да съм виновен ще понеса последствията си, но и ти се замисли дали няма да наказвате нарушителите. Повече мнение не мисля да давам . Ако може администратор да се изкаже.
Аз не мога да съм сериозен честно ли? В каква фантазия влизаш не знам, но просто гледай първо себе си, преди да обсъждал другите или който и да е.
Последно промяна от shenzo:D на 17 Окт 2016, 00:12, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Случват се грешки, няма да се наказват админите заради една обида, а и да си саймън да даваш команди и да пишеш на всеки не е лесно. Да се надяваме за напред да не се случват подобни неща!
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”