[AWP] - Един куп предложения.(СПЕШНО)
- Respected
[AWP] - Един куп предложения.(СПЕШНО)
1.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се премахне НЕ-то.
2.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се оправят патроните , голям майтап е.
3.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да не те пуска на рандома Т или ЦТ , а да може да си избираш.
4.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да може да се минава СПЕЦ , голям майтап е.
5.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Патроните на АВП-то да не свършват, в друг сървър си спомням патроните бяха 10/256.
6.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Спомням си като малък , в определени сървъри wall hack-a работеше на 100% , тоест виждах абсолютно всички , а в други хака беше ограничен , тоест можеше да се виждат САМО когато те наближат иначе беше невъзможно . Ако може да се направи по втория начин да действа.
от Purple : + добавете /rankstats
+ Сървъра е india only няма смисъл от тоя вот дето излиза дали искаме да се увеличи с 15 минути или да се смени
+ /rs-a е само когато си мъртъв а в респаун е малко майтап
+ afk kicker
+ autoteambalance
==================================
И още от Андро :
+предлагам да се намали времето за респаун т.е. По-бързо да се съживяваме.
+когато убиеш с headshoot да ти дава +20hp, а без +10hp, но без да се увеличава кръвта- не повече от 100hp - За това предложение малко се колебая , не знам дали би било от ползва .
2.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се оправят патроните , голям майтап е.
3.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да не те пуска на рандома Т или ЦТ , а да може да си избираш.
4.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да може да се минава СПЕЦ , голям майтап е.
5.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Патроните на АВП-то да не свършват, в друг сървър си спомням патроните бяха 10/256.
6.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Спомням си като малък , в определени сървъри wall hack-a работеше на 100% , тоест виждах абсолютно всички , а в други хака беше ограничен , тоест можеше да се виждат САМО когато те наближат иначе беше невъзможно . Ако може да се направи по втория начин да действа.
от Purple : + добавете /rankstats
+ Сървъра е india only няма смисъл от тоя вот дето излиза дали искаме да се увеличи с 15 минути или да се смени
+ afk kicker
+ autoteambalance
==================================
И още от Андро :
+когато убиеш с headshoot да ти дава +20hp, а без +10hp, но без да се увеличава кръвта- не повече от 100hp - За това предложение малко се колебая , не знам дали би било от ползва .
Последно промяна от beyond U на 26 Дек 2016, 18:46, променено общо 8 пъти.
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
Re: [AWP] - Един куп предложения.
+ добавете /rankstats
+ afk kicker
+ autoteambalance
+ afk kicker
+ autoteambalance
Последно промяна от puRple* на 29 Ное 2016, 21:49, променено общо 1 път.

- Respected
1-Против.Безмислено.Дали ще имаш граната или не, няма разлика.
2-Няма да коментирам
3-Против.Разлика няма, само дето всички ще влизат от по-добрия отбор.
4-За.Как иначе ще се репортват хакери.
5-Отново тъпо предложение.10-те патрона са си част от играта.
6-Отново тъпо.Хаковете трябва да се банват, не да се ограничават.
2-Няма да коментирам
3-Против.Разлика няма, само дето всички ще влизат от по-добрия отбор.
4-За.Как иначе ще се репортват хакери.
5-Отново тъпо предложение.10-те патрона са си част от играта.
6-Отново тъпо.Хаковете трябва да се банват, не да се ограничават.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
KaRaJaTa1988 написа:1-Против.Безмислено.Дали ще имаш граната или не, няма разлика. Влез и ще разбереш , че има.
2-Няма да коментирам . +1
3-Против.Разлика няма, само дето всички ще влизат от по-добрия отбор. Има разлика , не може да е 1 вс 5 и ти да не можеш да минеш от другия за да му помогнеш.
4-За.Как иначе ще се репортват хакери. +1
5-Отново тъпо предложение.10-те патрона са си част от играта. Това е респаун .
6-Отново тъпо.Хаковете трябва да се банват, не да се ограничават. Няма админи.
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
1. ЗА!
2. Влизат без проблем .
3. Против - това е respawn и е awp
- така е най-добре!
4. ЗА !
5. С двете ръце - ЗА !
6. Естествено - ЗА ! Даже да се сложи един opengl32 ли кво беше детектор .
2. Влизат без проблем .
3. Против - това е respawn и е awp

4. ЗА !
5. С двете ръце - ЗА !
6. Естествено - ЗА ! Даже да се сложи един opengl32 ли кво беше детектор .
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
За всичко съм За, защото мисля, че ще стане по добре сървъра, само за третото съм Против, защото няма смисъл от това като сървъра е respawn и е авп.
- Respected
- Ник в играта: Poggers
- Обратна връзка:
Хората, които не влизат в сървъра, нека не пишат изцепки като "Всички ще влизат от по- добрия отбор". Просто щото е много забавно на почти празен сървър да те разпредели силни срещу не толкова добри и никой от първите да не може да смени отбора, за да направи играта по- балансирана.
За всичко съм За, както и нещата от puRple*.
За всичко съм За, както и нещата от puRple*.

- Respected
И какво е общото като е respawn и awp и товa, че ти пуска рандом Т или ЦТ?
Autoteambalance на сървъра не е много ок и понякога пуска Т вс 1, ето ви ситуация при която е необходимо да се местиш.
Когато се играе 3вс2 и един от тези двама излезе и стане 3вс1 кво става? Някой от тримата трябва да се ретри за да стане 2вс2..
Autoteambalance на сървъра не е много ок и понякога пуска Т вс 1, ето ви ситуация при която е необходимо да се местиш.
Когато се играе 3вс2 и един от тези двама излезе и стане 3вс1 кво става? Някой от тримата трябва да се ретри за да стане 2вс2..

- Активен
- Ник в играта: DVG
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
+когато убиеш с headshoot да ти дава +20hp, а без +10hp, но без да се увеличава кръвта- не повече от 100hp.
+когато убиеш с headshoot да ти дава +20hp, а без +10hp, но без да се увеличава кръвта- не повече от 100hp.
- Respected
За първото съм за.Andr0 написа:+предлагам да се намали времето за респаун т.е. По-бързо да се съживяваме.
А за второто , ако сървъра си остане респаун съм съгласен да се добави , НО както каза да не надвишава 100хп , а просто да ти добавя да кажем 10 кръв при убийство.
- Напреднал
Не мисля, че има смисъл от това щом ще има лимит до 100 HP. И без това е само AWP и се ONE SHOT-вате всички.Andr0 написа: +когато убиеш с headshoot да ти дава +20hp, а без +10hp, но без да се увеличава кръвта- не повече от 100hp.
Това с местенето изобщо не е вярно ако се сложи този плъгин всичко ще се нормализира след първото убийство на някой играч.puRple* написа:И какво е общото като е respawn и awp и товa, че ти пуска рандом Т или ЦТ?
Когато се играе 3vs2 и един от тези двама излезе и стане 3вс1 кво става? Някой от тримата трябва да се ретри за да стане 2вс2..
А ако трябва да съм малко по конкретен точно в този случай 3v1 след убийството на "1" (играчът който е сам в отбор) веднага ще започне нов рунд и тогава ако mp_autoteambalancer е "1" то тогава ще се изравнят TEAMS
Разликата между плъгина, който дадох по нагоре и mp_autoteambalancer е това, че плъгина действа след Death на някой играч в сървъра, а mp_autoteambalancer се задейства след нов рунд (даже мисля, че трябва да минат 2 руна,защото на 1-вия изписва "Team Balance will be activated next round" или нещо от сорта).
https://www.youtube.com/watch?v=V_pMaE9HmDQ - Wallbang
https://www.youtube.com/watch?v=b_UwL1pTJDc - Air Ninja
https://www.youtube.com/channel/UCWMUyA ... rl-fzKmXHA - Channel
- Respected
В сървъра има един доста странен бъг, вчера ми се случи веднъж, както и днес. Както си играя, вече бях горе на рампата и изведнъж ме върна в началото, незнайно как..

- Respected
- Обратна връзка:
- Respected
За това предложение не съм много съгласен . Искаш при хет от 5/30 да станат 10/30 нали ? Ако е така мисля , че няма нужда и без това съм предложил 10/256 евентуално ако се приеме. Но нека все пак и другите се изкажат.Andr0 написа:+ Когато убиеш с headshoot да ти се презареждат патроните .
- Напреднал
Ще се направи да имате безкрайни патрони ( без да презареждате ).
https://www.youtube.com/watch?v=V_pMaE9HmDQ - Wallbang
- Respected
Заемете се с тези предложения , не може да се мине спец ,НЯМА АДМИНИ , тъпи хакерчета влизат и си правят квот си искат в сървъра АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ.
- Баннат
Re: [AWP] - Един куп предложения.(СПЕШНО)
Оправени са!3.Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да не те пуска на рандома Т или ЦТ , а да може да си избираш.
Добавен АФК Кик плъгин.
- Respected
- Ник в играта: ~
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
Re: [AWP] - Един куп предложения.(СПЕШНО)
Това въобще няма да е хубаво. Много "ламерско" става - така да се изкажа. Според е лоша идея. По-добре да се направи така като съм предложил .mandixx написа:Ще се направи да имате безкрайни патрони ( без да презареждате ).
Не е така. Може да се оцелее много повече. Много често те хитват през стената/ в крака и ако ти се презарежда кръвта по този начин имаш по-голям шанс за + 2-3 кила .mandixx написа:Не мисля, че има смисъл от това щом ще има лимит до 100 HP. И без това е само AWP и се ONE SHOT-вате всички.Andr0 написа: +когато убиеш с headshoot да ти дава +20hp, а без +10hp, но без да се увеличава кръвта- не повече от 100hp.