Предложение за HideNSeek 100aa
- Напреднал
- Ник в играта: DaZzLe
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за HideNSeek 100aa
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Предлагам да се оправи или премахне hns_newtown_remake
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! доста хора ми се оплакват от този мап, ако може да се оправи или да се премахне, защото играенето на тази карта е отвратително ,много дразни на очите.
Снимки:
http://prikachi.com/images/262/8995262M.png
http://prikachi.com/images/263/8995263M.png
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! доста хора ми се оплакват от този мап, ако може да се оправи или да се премахне, защото играенето на тази карта е отвратително ,много дразни на очите.
Снимки:
http://prikachi.com/images/262/8995262M.png
http://prikachi.com/images/263/8995263M.png
yung god
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Предложение за HideNSeek 100aa
И аз такъв проблем нямам, но знам, че доста хора го имат и 4и20 ми се оплакваше преди

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Мисля, че някой от плъгините го прави този проблем, но при Стийм потребителите, някои плъгини не действат върху играта на потребителя. Добре ще е да тествате първо теорията ми за Стийм, после да свалите всеки плъгин и да го качите отново.
Картата е играна от мен и куп играчи и не е такава - никога. Или е проблема във плъгин или в самия файл, при този случай - теглите я наново и я качвате в сървъра. Всеки трябва да си я почисти от cstrike обаче (ако е заразена версия де).
Нека видим какво ще кажат отгоре.
Картата е играна от мен и куп играчи и не е такава - никога. Или е проблема във плъгин или в самия файл, при този случай - теглите я наново и я качвате в сървъра. Всеки трябва да си я почисти от cstrike обаче (ако е заразена версия де).
Нека видим какво ще кажат отгоре.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Братле, аз го нямам този проблем. Ще изтеглиш друг цс или пробвай да изтриеш картата и да я изтеглиш на ново от cs-bg.info.
- Respected
- Ник в играта: ~
- Обратна връзка:
Цмг ,чудно ми е кога последно си играл тоя мап ,дори и проблема да е налице ти като си играЛ преди време ,в момента не можеш да дадеш актуално лично мнение за него.Колкото до самият проблем ,сякаш ще излезе че е от теб.Порови се малко в интернет за текстурите или потърси помощ във форума.
- Respected
- Ник в играта: -|LR|-*DIXIKlO^
- Скайп профил: unsi1231
- Обратна връзка:
И на мен картата ми е така лилава,всичко се слива и трябва да се кьорим,за да разберем къде се намираме.Явно има някакъв проблем,но не знаем как да го решим...
Последно промяна от Drea<M>40 на 25 Дек 2016, 22:53, променено общо 1 път.

- Respected
Абе и на мене преди многоооооо време ми беше така, ама като стоях на lj5 ( air block-a ) и беше само там. Няма ли някъв начин да се оправи, защото картата е класика и много хубава за игра с малко играчи.
Последно промяна от ace4ever на 07 Яну 2017, 22:32, променено общо 1 път.
Причина: Този проблем остава от самата игра ,а не от сървъра.
Причина: Този проблем остава от самата игра ,а не от сървъра.