Оплакване от предупреждение.

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Оплакване от предупреждение.

Мнение от Excione ツ »

Следващите предупреждения са направени от администратор или модератор на форума.

Обидни думи в чата на форума.

Обяснението е?
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Re: Оплакване от предупреждение.

Мнение от Musti »

В 1 изречение си използвал думата смотаняк 3 пъти, което си е обида.

Ето предназначението на думата:
1. смотан, недодялан, нескопосан, вързан в ръцете и в краката
2. който не прави нещата както трябва; отпуснат, неенергичен, несхватлив
3. някой, който е неприятен с нещо за говорещия – и в същото време има някои недостатъци, заради които може да бъде атакуван
4. неатрактивен, с неуверено, сдухано държание, страдащ от липса на самочувствие и пр.
5. пренебрежително за човек, който дори най-бегло изглежда (или се проявява) по описания в т.4 начин – най-често от страна на хора, които смятат себе си за много „печени” и отворени

По принцип не бих сложил за такава дума предупреждение, но не мислиш ли че тва да се правиш на шут и всезнаещ е прекалено вече?
Хора които са били част едно време от този екип и тази верига сега се държат по този начин. Това за мен е недопустимо като не искаш да се занимаваш със смотаняци, не влизай тук.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Аз не виждам мое мнение в (чата) на форума, където да съм обиждал, а ти?
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Отварям форума и виждам смотаняк(тук е повече от ясно че визираш някой), отварям кандидатурите и виждам смотаняк( тук отново визираш някой и вероятно става въпрос за кандидатурата на Марио) :D Отварям чата и виждам профката смотаняк(тук вече е ясно към кого е използвана думата) :D

Вече той дали ще се обиди или не, не е мой проблем.
Как си говорите, дали си псувате или обиждате мен не ме засяга. Това което ме засяга е че го правите във форума пред всички, имате си скайп, фейсбук, ТиймСпик и куп други приложения, където свободно можете да си говорите както си искате.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Смисъл, хайде цитирай ми, какво съм нарушил в (чата) на форума. Чат на форума представлява това, където пишем сега.
Ти си копирал някъде другаде, където съм писал, но аз правилата на форума не съм нарушавал и съответно няма причина да имам предупреждение във форума. - Визиране 1 - kofein ; Визиране 2 - Админ, който спори с кандидат, което е забранено по принцип, но дефакто не е ; Визиране 3 - kofein.
Когато двама си мерят пакетите, какво прави третия, а в случая ти? Аз си ползвам функцията на сайтчето, че да си лафя с приятели, защо се месите там... изобщо си нямам и на идея, още малко и от храната ми ще искате да ядете, ма чакай малко...
Думите ти от първото мнение ме засегнаха и ги приемам като подигравка, която не е в прав текст. Вижте ме, вижте го, та на какво прилича това?
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от Musti »

16. Забранява се използването на всякакви цинизми и подигравки (дори и не в прав текст).

Това правило важи за темите, както и за чата във форума.

Предупреждението ти няма да се маха.
Вече ти казах като искаш да ползваш такива думи си има 1000 приложения. Ползвай някои от тях.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”